חדשות רעות למי שמחכה לבחזרה לעתיד

רומן ט

New member
חדשות רעות למי שמחכה לבחזרה לעתיד

באזור 1. עפ"י ראיון עם בוב גייל, לא יהיה ערוץ DTS בגירסה זו. טוב, לא ממש חדשות נוראות, ואני מניח שבאמת לא אמור להיות הבדל בין ה-DD ל-DTS בסרטים כ"כ ישנים (יחסית), ובכל זאת...

דון גל

New member
אני לא מתחרט שהזמנתי זון1 אני לא מת

חרט שהזמנתי זון1 אני לא מתחרט שהזמנתי זון1 אני לא מתחרט שהזמנתי זון1 אני לא מתחרט שהזמנתי זון1 אני לא מתחרט שהזמנתי זון1 אני לא מתחרט שהזמנתי זון1 אני לא מתחרט שהזמנתי זון1 אני לא מתחרט שהזמנתי זון1 אני לא מתחרט שהזמנתי זון1 אני לא מתחרט שהזמנתי זון1 אני לא מתחרט שהזמנתי זון1 אני לא מתחרט שהזמנתי זון1 אני לא מתחרט שהזמנתי זון1 אני לא מתחרט שהזמנתי זון1 אני לא מתחרט שהזמנתי זון1 אני חזק אני לא רץ לקנות זון4 אני חזק אני לא רץ לקנות זון4 אני חזק אני לא רץ לקנות זון4 אני חזק אני לא רץ לקנות זון4 אני חזק אני לא רץ לקנות זון4 אני חזק אני לא רץ לקנות זון4 אני חזק אני לא רץ לקנות זון4 אני חזק אני לא רץ לקנות זון4 אני חזק אני לא רץ לקנות זון4 אני חזק אני לא רץ לקנות זון4 אני חזק אני לא רץ לקנות זון4 אני חזק אני לא רץ לקנות זון4 אני חזק אני לא רץ לקנות זון4 אני חזק אני לא רץ לקנות זון4 אני חזק אני לא רץ לקנות זון4 אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אני לא משתגע אאאאאאאאההההה!!!!! הדון.

rubaja

New member
אין על מה להתחרט!! דון - חזק ואמץ!!

אוקי ....אז אין DTS!! אז מה... DD לא נחוט מ DTS (שלא נדבר על DD EX) ועם כול הכבוד - הורידו את ה DTS בכדי להוסיף עוד כ 30 דקות לכל DVD!!! של EXTRA!!! הבחלט שווה!!!! אז מי שצריך להתחרט זה אלה שקנו את זון 4 ....ניראה לי...

bigbadjoe

New member
תגידו

בזון 2 יש את אותן התוספות כמו ב- 1? את כל הסצינות החסרות ?

דון גל

New member
לא. זון4 ו2 הם אותו דבר, בזון1

יהיה יותר תוספות, בגלל זה יקח עוד 4 חודשים עד שהוא יצא. הדון.

Soak

New member
סתם מעצבן ../images/Emo7.gif

והנה מסתבר כי גם גירסת איזור 1 לא תהיה האולטימטיבית. בנוסף ל-DTS לפי הראיון יש עוד מספר פרטים קטנים שמופיעים בגירסה הבינלאומית אך לא יופיעו באמריקאית. למה לעשות את זה למעריצים??? מעצבן ומרגיז. אולי אלה לא תוספות ממש חשובות. אבל פסיכולוגית הן שוות יותר... דון גל, הצחקת אותי...

למעלה