חדשות רעות לרועי

חדשות רעות לרועי

רועי, מצטער, אבל כנראה חברתנו תותי תצא מהארון בסוף.

נועה ותותי התראיינו למוסף גלריה ונועה טענה שמשהו ברחלירון פשוט לא התחבר לה. ושהייתה סצנת יציאה מהארון.

Roei152

Well-known member
מנהל
העיקר שתהיה נשיקה לסבית
יעלו שלב מערוץ הילדים ...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
זה הזוג שלטעמי
איתן היה יבש מדי .. כבר בעונה הראשונה למרות שהציגו את הסיפור שלהם כסיפור סינדרלה...
&nbsp

dar dahan

Member
זה לא עומרי, זה רון אשכנזי

ואיך הוא מעז לבגוד בכלל באיימי??

אוסווין

Active member
אבל עומרי כל כך חתיך.

וגם יותר מובן מאיתן, איתן היה סתם מסתורי כי היו צריכים מסתורין עד שזה כבר נהיה משעמם. לפחות אני מבין את הקטע של עומרי. הוא קצין והוא חתיך וזה כל מה שצריך ממנו, שיהיה הדברים האלה ושירצה את ויקי. כשאני אומר את זה בקול רם זה קצת מבאס שכל העלילות של ויקי סובבות סביב החברים החתיכים שלה, אבל נו מילא.

אוסווין

Active member
הוא שטוח.

לא אשמתי שלא משקיעים בעלילות של ויקי, אז אני מחפש את החיובי. והחיובי זה החיוך הממיס של עומרי.

Roei152

Well-known member
מנהל
לא ראית החממה נכון?
אלו בדיחות רצות על הדמות של תמיר שם , אתה לא מאמין ..
שם הוא יותר טיפש מעומררי , ומתאהב פעמים בביצ'ית ..
&nbsp

igloo2

New member
באסה על הספוילר
אבל

איזה כיף שהן יהיו ביחד בסוף!!!
כבר לא עמדתי במתח

&nbsp
וכתבה מעניינת בכללי
אף פעם לא חשבתי על זה שרחלי ולירון לא באמת זוג קלאסי,אולי הם באמת רק חברים טובים שגדלו ביחד ופשוט התגלגלו לקשר זוגי
מקווה שיצליחו להעביר את זה בתסריט ושזה לא יראה כאילו סתם שילבו את רחלי בכוח ברומן הלסבי

dar dahan

Member
יכול להיות שרחלי ביסקסואלית

למה ישר לקפוץ למסקנה שהיא לסבית?
&nbsp
מה שכן הזוגיות בינה לבין לירון נראיתה תמיד בעייתית.
&nbsp

אוסווין

Active member
נראה לי דווקא טבעי

שרחלי תצא מהארון. הרי כל העונה הראשונה היא בייסיקלי נראתה והתנהגה כמו בן, אז זה כאילו comes to no surprise שיש מצב שהיא לסבית. זה קצת נכנס לקטעים סטריאוטיפיים שזה מה שטיפה מבאס אותי בעניין, שכאילו יש מצב שהם אמרו לעצמם "טוב אנחנו רוצים לסבית, אז ניקח את מי שתהיה הכי קלה לעיכול בתור לסבית" אבל זה הגיוני תכלס שזה מה שהם ירצו לעשות, וזה בסדר לעכשיו. העיקר שזה יקרה.

למעלה