חדשות רעות מ ZAVVI

MASTERPC

New member
חדשות רעות מ ZAVVI

זאבי לא שולחים יותר לארץ. אין אפשרות יותר להזמין לישראל הם הורידו את האפשרות הזאת.

דנו על זה בפורום קונסולות משחק

אני אישית הצלחתי להזמין מהם היום בבוקר ללא בעיות.
וגם הם שלחו לי אימייל לא מזמן לגבי בלוריי שהייתי מעוניין וכרגע הם נכנסו למבצע.

liorb22

New member
זה משהו טרי, מהשעות האחרונות

אם תנסה לבצע הזמנה חדשה כעת, תגלה שהדבר בלתי אפשרי.
ביי ביי זאבי... :(

כן, זו באמת מכה רצינית.

זה האתר העיקרי שאני מזמין ממנו כיום (עברתי כמעט לחלוטין לצפייה בסטרימינג חוקי*) - מתמקד בסטילבוקים הבלעדיים שלהם של דיסני וגם אחרים אם הם מוצאים חן בעיניי (האחרון שהצלחתי להזמין הוא !Mars Attacks של טים ברטון בשבוע שעבר; אמש רציתי להזמין את V for Vendetta ואז גיליתי שאי אפשר; כמובן שעכשיו הוא אזל מהמלאי כמו Beetlejuice שגם אותו פספסתי; כל אחד מהם מוגבל ל-2500 עותקים בלבד). מאוד חבל אם ניאלץ מעתה לפנות לאיביי, אבל האמת שכבר שנים שהם לא נותנים להגדיר כתובת חדשה בישראל, אלא רק אם נרשמת בעבר וכבר בחרת במדינה. ההבדל הוא שכעת הם הסירו את ישראל גם ממסך התשלום בסל הקניות. כתבתי להם הודעה דרך האתר בתקווה שאולי מישהו יתייחס (אולי זו תקלה?), אבל אני לא אופטימי לצערי, במיוחד כי מצאתי "שטחים פלסטיניים, כבושים" ברשימת המדינות שהם שולחים אליהן. אוף.

*כמובן שההיבט החוקי הוא בעיני המתבונן כי מדובר בסטרימינג לתושבי ארה"ב.

עטלפוני

New member
=>

אם הם לא יחזירו, לדברים שהם מאוד חשובים לך תמיד אפשר לשלוח למסטופ כתובת בריטית...

(בנוגע לסטרים, זה לא עניין של חוקי או לא, זה עניין של מעבר על תנאי השימוש של האתר. זה זהה לעיקרון של ניגון בלו-רי איזור a בישראל)

יותר פשוט (וזול) כבר להזמין ישירות מאיביי.

תודה על העצה בכל מקרה, בזכותך עברתי לסטרימינג עם הסטרימר הנהדר של Roku.

Soak

New member
איפה ראית שרשום שטחים פלסטינים?

יש palestine בספר הכתובות אבל שם גם ישראל עדיין מופיעה.
במסך הצ׳ק אאוט אין ישראל ואין גם את פלסטין.

כשנכנסים לHelp ואז בוחרים בDelivery

ואז בInternational Delivery, יש רשימת מדינות, ושם אם תגלול לאות P תראה למה התכוונתי...הנה קישור:

http://www.zavvi.com/articles/international-delivery.list

גלעד2211

New member
טוב הם לא טועים בהרבה

אכן יש שטחים כבושים.

רק אנחנו מסרבים להכיר בהם. האו"ם והעולם מזמן הכיר בהם.

אני לא מאמין שהורדת ישראל מהאתר היא בגין סנקציה נגד הכיבוש ואם כן זה עצוב מאוד וצריך להדליק נורה אדומה אצל מקבלי ההחלטות.

trilliane

Well-known member
מנהל
שהעולם יכיר קודם בשטחים הכבושים של עצמו

Soak

New member
משונה

בכל מקרה הם לא מאפשרים לבחור את זה בצ׳ק אאוט

טוב, קיבלתי תשובה מהם.

לא מעודדת בכלל, אבל זה מה יש:

Hello Tomer,

Thank you for getting in touch about deliveries.

I am sorry but since the 06/03/2014 we have removed Israel from the list of countries we deliver to. We do appreciate that is is frustrating but many orders are arriving late and this is frustrating our customers.

If there is anything else that we can do, then please do not hesitate to get in touch and a member of our team will be happy to help.

Kind regards,

Andrew

Zavvi.com Customer Service Team

בתמצית, הם הפסיקו לשלוח אלינו עקב ריבוי חבילות שאבדו. מתנצלים על התסכול אבל אין מה לעשות, בלה בלה בלה.

liorb22

New member
ולי הם נתנו תשובה אחרת לגמרי

הדגש בתשובה שאני קיבלתי היה על כך שהורידו אותנו מאחר ואין ביכולתם לספק משלוח זול לישראל.

הנה:

Hello Lior,

Thank you for getting in touch about your order.

I'm sorry that we are no longer shipping to Israel, we have done this due to us being unable to provide a cheap postage services to Israel. Any pending orders that you have with us will not be effected and will still be sent out to you.

Sorry for any inconvenience this may have caused.

If there is anything else that we can do, then please do not hesitate to get in touch and a member of our team will be happy to help.

Kind regards,

Tim
Zavvi.com Customer Service Team

יכול להיות שנציגים שונים בקיאים יותר או פחות.

בכל מקרה, התשובה שאתה קיבלת דווקא מתיישבת בקנה אחד עם התשובה שלי. אם משלוחים אובדים בדרך, זה אומר שייתכן שהם ייאלצו להתחיל לשלוח עם מספרי מעקב, ואולי מאיזושהי סיבה המעסיק שלהם לא רוצה לשלוח בדואר רשום "רגיל" אלא רק באמצעות חברת שליחים, מה שכמובן מייקר את העלויות משמעותית.

ויכול להיות שהם פשוט לא רוצים לומר...

שזה בגלל הכיבוש ולכל אחד אומרים משהו קצת אחר.
שזה גם טיפשי, כי אנשים יכולים להשוות.

trilliane

Well-known member
מנהל
יש לי דז'ה-וו; זה לא האתר שהיה פעם SendIt?

אותה בעלות עם TheHut וכו'?
כי אני זוכרת כבר שנים דיבורים על הורדת ישראל מהרשימה, טענות שמדובר באנטישמיות או משהו פרו-פלסטיני, ואז התקפלות, ובעצם זה היה רק ברשימת המדינות הרשמיות אבל בפועל אפשר היה להזין כתובת בישראל...

אם זה אכן אותו אתר בבעלות עם TheHut וכו', לא הפסד גדול. המחירים לא זולים משמעותית מאמזון UK (צריך לזכור שבאמזון לא משלמים את המע"מ שלהם והוא 20%, ואגב, באמזון UK אפשר כיום להזמין ממוכרים פרטיים בעלות משלוח רגילה, כמו דרך אמזון עצמה, רק לחוד) או מ-BASE והשירות זוועת עולם. היו לי שני תאקלים מול TH ובשניהם חוויתי שירות לקוחות מכפיר. בפעם הראשונה הבלגתי ונתתי עוד הזדמנות, בפעם השנייה הם נשרפו מבחיניתי לעד, ולא אכפת לי גם אם הם זולים בכמה גרושים מהמתחרים.

liorb22

New member
זאבי לא מה שהיה פעם

פעם הוא באמת היה עוד סתם אתר בריטי. מאז קריסת HMV הבריטית, זאבי לקח לעצמו את המושכות וניהיה אתר מרכזי להוצאות סטילבוקים.

אין כאן בכי, או דכאון, רק אכזבה. את הסטילבוקים שלהם עדיין יהיה אפשר להשיג, אבל בדרכים עקיפות. זה בהחלט לא סוף העולם.

למעלה