חדשות רעות אבא שלי החליט לספר אותי ואני בטיפשותי הסכמתי אז דיי אין לי בלורית עכשיו
A avishay¥ and me New member 16/6/03 #1 חדשות רעות אבא שלי החליט לספר אותי ואני בטיפשותי הסכמתי אז דיי אין לי בלורית עכשיו
H HuGo Hell New member 16/6/03 #2 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מסכן. ../images/Emo1.gif
R RoyalWizard New member 16/6/03 #3 אההה!! כולנו למות סוף העולם מתקרב!! לפי הנבואה הישנה יש שלוש סימנים לסוף העולם! 1. הקמתו של מיסטר דרבי 2. עציצי ימות 3. לאבישי אין בלורית!! אהה!!!
אההה!! כולנו למות סוף העולם מתקרב!! לפי הנבואה הישנה יש שלוש סימנים לסוף העולם! 1. הקמתו של מיסטר דרבי 2. עציצי ימות 3. לאבישי אין בלורית!! אהה!!!
ת תדמיינו שם יפה New member 16/6/03 #4 חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחהההההההההההההה!!!!!!! חההההההההההההה!!!!!!!1 לא נורא זה ייצמח בחזרה...
A avishay¥ and me New member 16/6/03 #5 4 דברים 1.נחמע נעלבתי...לא יפה לצחוק עלי ככה 2.ויסמן יש לי רק תגובה אחת...יופי העולם בא לקיצו(מי זה קיצו?[ומה העולם עושה שם?]) 3.זה שאין לי בלורית לא אומר שאני השתניתי אני עדיין חטוב ושרירי(כן בטח) 4.רעננה היר אי קם!!!!!!!
4 דברים 1.נחמע נעלבתי...לא יפה לצחוק עלי ככה 2.ויסמן יש לי רק תגובה אחת...יופי העולם בא לקיצו(מי זה קיצו?[ומה העולם עושה שם?]) 3.זה שאין לי בלורית לא אומר שאני השתניתי אני עדיין חטוב ושרירי(כן בטח) 4.רעננה היר אי קם!!!!!!!