חדשות - שחקני "קשרי משפחה"

D u l c i n e a

New member
חדשות - שחקני "קשרי משפחה"

- ריינלדו ג'יאנצ'יני, המשחק את אדו, מצלם בימים אלה את הטלנובלה החדשה שלו - "צבע החטא", לצידה של השחקנית המולטית טאיס אראוחו. את הרשעית תגלם השחקנית ג'ובנה אנטונלי, המוכרת כקפיטו מ"קשרי משפחה" וכג'אדי מ"האחד". - דבורה סקו, איריס מ"קשרי משפחה" משתתפת עכשיו בטלנובלה החדשה והמצליחה "סלבריטי", ומגלמת את דרלן. היא כרגע יוצאת עם מרסלו פריה, שחקן מהטלנובלה החדשה.

fiorelam

New member
בוקר טוב..

אני רואה שאת יודעת הרבה על הסדרה, מהיכן הידע ?

D u l c i n e a

New member
ל - fiorelam ../images/Emo24.gif

כן, אני יודעת די הרבה. יש לי חברים שראו את הטלנובלה, ומספרים לי עליה. אני גם מחפשת מידע באינטרנט, ושמחה לחלוק אותו בפורום.

fiorelam

New member
זה ממש נחמד ../images/Emo13.gif

אאת מי את הכי אוהבת ? אני אוהבת את איריס למרות שהיא פראית ורעה אני חושבת שיש בה משהו אמיתי וחזק, וגם אל הלנה עם טוב הלב שלה, וגם אם פרדי שמחזיק מעמד הרבההה זמן עם אשתו גם שקשה לו, ודנילו מצחיק אותי מניאק כזה אבל לא מזיק
מה את אומרת ?..

D u l c i n e a

New member
אני אוהבת את...

הלנה, כי היא מאוד אצילית וחזקה. גם את מיגל, כי הוא באמת אדם נפלא וחכם. את איריס כי היא דמות מאוד מעניינת, היא מוסיפה הרבה צבע לטלנובלה. מי שאני כרגע לא ממש סובלת הם אדו וקמילה. ממש מעצבן אותי מה שהם עשו להלנה.

fiorelam

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif

זה בדיוק מה שגם אני חושבת, בת כמה את דרך אגב ? האמת היא שהסדרה די מגבילה אותי, הפכתי למכורה תתארי לך שגם שאני רואה את הסדרה באותו רגע, אני גם מקליטה...נורא ואיום, מחכה שזה ייגמר ואצליח להיגמל....(בדיוק כמו שהיה לי עם הסדרה פיורלה) ראיתי פרק אחד ונשארתי עד הסוף..
)))

D u l c i n e a

New member
לפיורלה

אני בת 17. אני מאוד אוהבת את "קשרי משפחה", אבל אוהבת עוד יותר את "האחד". גם את "פיורלה" ראיתי, וגם, מאוד אהבתי...
אם יש לך שאלות על הסדרה, תשאלי אותי, כי יש לי הרבה מידע

למעלה