חדשות - תאריכי מופעים בינלאומיים

loserontheloose

New member
חדשות - תאריכי מופעים בינלאומיים

מקווה שלא פורסם. מצטערת אם אני מפרסמת משהוא שכבר רשמתם. הנה רשימת התאריכי-מופעים הבין לאומיים של מקפליי לשנה הקרובה. אנא שימו לב, הרשימה לא סופית ועוד יתווספו תאריכים. יפן: 15.02.09 - מופע בתערוכת מכוניות בעיר אוסקה. הבנים מופיעים ביום השלישי והאחרון של התערוכה השנתית שנערכת זו השנה ה-12. 16.02.09 - לא מופע, אבל מפגש מעריצים שמאורגן ע"י ראבל, ויהיה בטוקיו. עוד מידע יהיה בעתיד כנראה באתר שלהם. Rabel. 17.02.09 - מופע סיבוב ההופעות Radio:ACTIVE ברובע שיבויה (תרגום רע) בטוקיו. כל הכרטיסים נמכרו ב-5 דקות. בנוסף, ישוחררו לא אחד, אלא 3 גרסאות שונות של Radio:ACTIVE יחודיות ליפן. כדי לראות את העטיפות השונות ואת רשימות השירים השונות, לכו לאתר הרשמי החדש של מקפליי ביפן. אוסטרליה: 22.02.09 - מופע בסידני, כרגע אין פרטים נוספים. אמריקה הלטינית: 22.05.09 - מופע בבואנוס איירס, ארגנטינה, TRASTIENDA CLUB 24.05.09 - מופע בפורטו אלגרה, ברזיל, BOURBON COUNTRY 26.05.09 - מופע בסאו פאולו, ברזיל, VIA FUNCHAL 28.05.09 - מופע בברזיליה, ברזיל, NILSON NELSON 30.05.09 - מופע בריו דה ז'נרו, ברזיל, VIVO RIO 31.05.09 - מופע בבלו הוריזונטה, ברזיל, CHEVROLET HALL לפי התכנון, מקפליי רוצים להוסיף עוד מופעים במקסיקו, צ'ילה וקולומביה. נכון לעכשיו אין תאריכים מאושרים. עוד משהוא שכדאי לציין, שאת כל התאריכים באמריקה הלטינית מארגנת סוכנות הפקות בשם Show Time. המפיקים האלה מסבסדים את המחיר גם בשביל מקפליי וגם בשביל המעריצים וכל זאת כדי לעשות נתח מהרווח. זאת, ד"א, דרך פעולה ידועה ומקובלת בהבאת מופעים מחו"ל.... קרדיט למידע: kaorin מ-McFly Media בשביל כל המידע על יפן, המייספייס הרשמי של מקפליי בשביל התאריך באוסטרליה, ו-Micky בשביל McFly Media ו-VIP Area בשביל המידע על אמריקה הלטינית. בנוסף, המקורות שלי מוסרים לי שיש שמועה שמקפליי בודקים אפשרות לשחרר גירסת דלוקס שלישית של Radio:ACTIVE אליה יתלווה הדי וי די שצולם בוומבלי בסוף שנה שעברה. אישית אני מקווה שהם לא יעשו את זה ופשוט ישחררו את הדי וי די לבד. אני רוצה לקנות אותו, כי בכל זאת הייתי שם, אבל אני לא אקנה את האלבום *שוב* בשביל זה.

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif פאק נמכרו ב5 דקות? כבוד למקפליי XD

ודייייי נמאס כבר מהדלוקסים המעפנים שלהם >< תודה בכל מקרה
(למה הם לא מופיעים בארה"ב או אירופה למען השם?)

loserontheloose

New member
תשובה - ארה"ב וכו'

מילה אחת - יקר. יקר באירופה, ויקר בארה"ב. כשתום אמר שהם מנסים להגיע לארה"ב ואירופה, כוונתו הייתה שהם מנסים לסגור עיסקה עם חברה כמו Show Time שתסבסד להם את המופעים שם, ותביא אותם למספר ארצות באופן מרוכז. כשזה יקרה, הם יגיעו לארה"ב ואירופה. וסתם שתדעו שאחרי ההצלחה של שני האלבומים הראשונים, הייתה להם עדיפות בינלאומית בחברת התקליטים שלהם יוניברסל, אבל ההנהלה שלהם סירבה לשלוח אותם לחו"ל כי אז היה יותר נכון כלכלית לדחוף אותם קדימה באנגליה. עכשיו המצב שונה מכל הבחינות כי אין להם חברת תקליטים גדולה שתתמוך בהם ומכיוון ש-MITO לא הצליח כמו השניים הראשונים, הם איבדו את העדיפות הבינלאומית...

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifוואיי מגנייב 5 דקות XD

האמת שהתכנון לדעתי לא הכי טוב כי הם היו כבר במקומות האלה, מילא היו טסים לברזיל ל2 מקומות .. לא 5 .. לדעתי הם צריכים ללכת למקומות שהם עדיין לא היו .. ורגע .. מה אם ארה"ב , קנדה וכל אמריקה המרכזית שם או איך שלא קוראים לזה XD נראה לי שהם צריכים גם ללכת לעשות שם יותר יחסי ציבור .. חחח כאילו זה יעזור שאני אומרת את זה XD הוו וכמובן לישראל
XD

loserontheloose

New member
ברזיל

ההפך הוא הנכון. המטרה היא לא בהכרח להגיע לכמה שיותר מקומות, אלא לבנות קהל מעריצים נאמן ולהרוויח כמה שיותר כסף כדי שהם יוכלו להרשות לעצמם להגיע לעוד מקומות. העובדות קיימות, כל המופעים בברזיל באוקטובר שנה שעבר נמכרו עד אפס מקום. ההיסטריה הייתה בשיאה. ההצלחה הגדולה מדרבנת את הלהקה ואת המנהלים לבוא שוב. וזה בעצם מה שאני מנסה לומר גם בנושא ישראל - הצלחה גדולה של הלהקה פה מבחינת מכירות תדרבן אותם להגיע לכאן. בנוסף - אמריקה המרכזית זה מקסיקו - לשם הם מגיעים - ועוד מספר מדינות דוברות ספרדית שוואלה, לא נכון כלכלית להגיע אליהם. אני לא זוכרת שום אומן ברמה עולמית מגיע לגווטמלה בזמן האחרון. בנוגע לארה"ב וקנדה - אמריקה הצפונית - ראי תשובתי למעלה

loserontheloose

New member
עידכון - אוסטרליה

לפי המייספייס הרשמי, הבנים יופיעו באולם שנקרא המטרו בסידני. כרגע אין מידע נוסף באתר האולם, ואין נכון לעכשיו מכירת כרטיסים אבל מכיוון שנותר פחות מחודש, נראה לי שכרטיסים ימכרו בקרוב. אתר האולם: http://www.metrotheatre.com.au/events/metro

loserontheloose

New member
עדכון נוסף - שינוי תאריך אוסטרליה

שונה תאריך המופע בסידני, ויהיה ב-27.02.09, בתיאטרון המטרו בסידני, שעה 8 בערב. זה טוב בגלל שב-22 לפברואר מתקיים בסידני פסטיבל סאונדוייב אליו הולכים הרבה אנשים, מה שהיה עלול לפגוע בקהל של מקפליי (אני מכירה משהיא אחת שהייתה לה את הדילמה הנוראית הזאת - סאונדוייב על כל הלהקות האדירות שמופיעות שם - או מקפליי)

LovE BuSTeD

New member
וואי ארגנטינה? לא ידעתי שמכירים אותם שמה בכלל

וכמה הופעות בברזיל כנראה שיש להם שמה מלא מעריצים... שלחתי הודעה במייספייס לזה שאמרת שהוא המנהל שלהם שמארגן הופעות והכל והוא קרא את ההודעה ולא ענה:(

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo45.gifרציני גמאני לא ידעתי שיש להם מעריצים

בארגנטינה .. תגידי תודה בכלל שהוא קרא XD ואהמ ,את יכולה לשלוח לי את המייספיס שלו ? שאני יוכל גם לשלוח הודעה .. ----------- ותודה :]

loserontheloose

New member
מסתבר שגם לארגנטינאים זה מפתיע

ידעתי שיש להם מעריצים מארגנטינה כי אני מכירה כמה שנסעו לברזיל באוקטובר בשביל המופעים, אבל לא חשבתי שיש מספיק בשביל מופע שם. ועזבו את זה - מעריצים ממקסיקו, צ'ילה וקולומביה בכלל כלל מעולם לא יצא לי לפגוש.

הם לא כל כך מפורסמים בארגנטינה

פעם אחרונה שהייתי שם אני חיפשתי מחנויות דיסקים ולא היה שם כלום.. וגם מתי ששאלתי הם לא הבינו לאיזה להקה אני מתכוונת.. אבל יש סיכוי שהם התפרסמו עוד בזמן שלא הייתי שם..
השנה אני טסה לשם שוב אז אני יבדוק..

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifאריאלה? ! רגע....

אם את רוצה , את יכולה פשוט לבקש מההורים שלך ... [ סליחה ממלך ארגטינה , סבך . ] שיקנו לך כרטיס טיסה לארגטינה , ולהופעה של מקפליי , ו...ו...תוכלי לפגוש אותם !!
את לוקחת אותי איתך אם את טסה מבינה ?! XD סתם .. סתם .. מקווה שלא העלתי לך רעיונות ... אסור לך להפקיר אותי לבד בבצפר
אסור לך לפגוש את מק' לפני
[ למרות שאם הכסף של סבאשלך כל דבר אפשרי
]

אוףף קרן אני הורגת אותך..

לא מספיק לי שאת חופרת לי על זה בבית ספר אני צריכה אותך גם פה?? חח לא סתם את יודעת שאני אוהבת אותך...! ואני לא יבקש מסבא שלי שיקנה לי כרטיס טיסה לארגנטינה , מספיק לי שהוא קונה כל פעם לכל המשפחה וחוץ מזה אני גם ככה טסה השנה לשם!! נ.ב ביום חמישי זה קורה!!

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifיום חמישי זה מחר ../images/Emo2.gif

אוי גאש , יא סתומה , תבקשי מההורים שלך לטוס לפני ... ><"\ ואז ... תקחי אותי איתךךך
מה אכפת לך ? ישלך משפחה שם ... לא ? LOL

למעלה