חדשות תשוקות

Bow Wow2004

New member
חדשות תשוקות../images/Emo58.gif../images/Emo44.gif../images/Emo58.gif

* בתשוקות מלהקים תפקיד זכרי חדש. כך הם אומרים לפחות... שהם מחפשים בחור לפתקיד הגברבר ריק. אבל (BIG אבל) נשמע לפי התיאור שהם מלהקים לואיס לופז-פיצג'רלד חדש. הצילומים של התפקיד החדש יחלו בתחילת קיץ 2004. * וויויאן סורל, ששיחקה בעבר את וויויאן אלאמיין ב"ימי חיינו" תצטרף לקאסט של תשוקות בתפקיד של עובדת בתעשיות קריין שתתחבר לקיי. * טרייסי רוס (איב) מועמדת לפרס ה- NAACP IMAGE בקטגורית השחקנית הטובה ביותר בסדרה דרמטית יומית בפעם החמישית ברציפות מאז שתשוקות עלתה לאוויר. הזוכים יוכרזו ב-11 במרץ 2004. * כריסטי פאריס-לארקינס (סימון#2) תעזוב את הסדרה באפריל 2004. היא החליטה שלא לחדש את החוזה שלה.

I n n u e n d o

New member
חח נחמד../images/Emo70.gif

רק שלא יחליפו את לואיס אבל היה כתוב באתר הרישמי שהם רוצים להוסיף דמות חדשה לסדרה

python 4

New member
איך! איך אפשר להחליף את הלואיס!

זה כמו שהאפיפיור יחליט שצריך להחליף את ג'יזס. נראה לך שזה אפשרי בכלל? וויויאן בצ'וקות.. זה חדשות טובות - אהבתי אותה.

darklighter

New member
לואיס לא חתיך!!!

אני מודה הגוף שלו יפה רק קצת שזוף אבל בפנים הוא כונף...... פייטון למה אתה מתלהב כל כך מלואיס אתה הומו?

Bow Wow2004

New member
הלו הלו הלו הלו דארקלייטר הגזמת!!!!

פייטון הוא אבן הייסוד של הפורום הזה. כולנו (הוותיקים) מביטים לעברו בהערצה ולא ניתן שילכלכו עליו בשום צורה ובשום מצב. ואז מה אם הוא נולד במאה ה-16?
תרגיעי

python 4

New member
לפחות במאה ה- 16

היה לנו כבוד לבוגרים מאיתנו. חוץ מזה שאני לפחות נהנתי מהילדות שלי. תראה למשל, כשקולומבוס גילה את אמריקה איך שמחנו! חגגנו עד הבוקר כמו משוגעים. כמובן שהיה את כל הקטע של האינקוויזיציה הספרדית והדבר השחור, אבל לא נתנו לדברים פעוטים כאלה להעיב על השמחה. דארקי (מהיום שמך הוא דארקי) - עברת על החוק הבסיסי והחשוב ביותר של הפורום - לא תישא את שם הלואיס לשוא. לפיכך נאלץ לשלול ממך את ה-
למשך חודש ימים. צר לי, אבל ככה לומדים. חוץ מזה - וולקאם טו דה פורום!

TiptiponBoy

New member
סליחה,אני רוצה לצאת חוצץ!

זה לא נקרא ליכלוך. היא שאלה שאלה טריוויאלית וזהו. לכלוך היה אם היו אומרים עליו משהו כמו: *** אמא שלך. אבל לא אמרו,אז תרגיע.

darklighter

New member
לא התכוונתי להעליב

סתם שאלתי...... אין לי שום דבר נגד הומואים כמה מחבריי הטובים הם כאלה

darklighter

New member
מצטערת פייטון

זה הכל ברוח טובה...... מעכשיו אני לא אציק לך יותר

python 4

New member
אר... טוב...

אוףףף... חשבתי שכבר יש לנו פה עסק עם עוד בלונדי שתעורר עניין בפורום. נו טוב. דרקי! אל תתני לאנשים צדקניים להסיט אותך מהעקרונות שלך! לא חשוב..

Shiranus

New member
אההה אני מבקשת

בלי ללכלך על לואיס בבקשה! *(בשם כל אוהבות לואיס בפורום)

זאת הבעיה בסדרות ארוכות...

כל הזמן מחליפים שחקנים וזה ממש מבלבל... ממש חוצפה!!!

למעלה