חדשות 24.9.07 פה

היויו

New member
וואי!! אתם חייבים לקרוא את MPG...

זה פשוט מדהים!! הם פשוט מראים עד כמה הם כועסים על מריו, עד כמה הם שונאים את מה שהוא עשה לטאריה ובעצם מאשימים אותו בזה שהוא, הוא הפך את טאריה למשהו אחר, משהו שפעם הם אהבו ועכשיו הוא בעצם מחרב את כל מה שהוא נוגע בו וזה כולל אותה. אחלה שיר!!

blacknwhite

New member
א. *מרסלו../images/Emo3.gif

ב. קראתי. באמת חזק. אני אחפור על זה *בטוח* בהזדמנות (
) אז נעזוב את זה עכשיו
ג. קראתי את הכל. את כל השירים. אחד אחד. מדהים, באמת. ממש חיזק את הדיעה החיובית שלי על האלבום

היויו

New member
../images/Emo2.gif אל תתייחסו אלי,אני עייף.ועם מישהי בידיים.

אז מה אם יצא לי מריו בראת'ר? XD

../images/Emo45.gif

נראה לי שמאסטר פאשן גריד שלנו הוא לא אחר מאשר מרסלו
וזה לא הם,זה הוא.זה תומאס.

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifגם המילים ממש לא מתאימות לתומאס...

כאילו- זה יותר מדי רגשי, כאילו נכתב ממש בשעת כעס. ממתי תומאס כותב מילים כמו fuck up בשירים שלו?

היויו

New member
אנ מניח שהוא ~ממש~ כעס על מרסלו...

רואים? הפעם לא התבלבלתי
XD

lacrimosa girl

New member
זה חלק מהדרדרות אני מניחה. =/

האמת שחוץ מפואט, לא היה אף שיר ש*ריגש* אותי. אבל מצד שני יש מלא שלא שמעתי והמוזיקה עוזרת לי המון פעמים להבין את המשמעות. =/ אבל בכללי סבבה. זה עדיין לא מילים סתמיות, זה תומאס, אבל היום אחרי רה-ניתוח לגת'סמאן אני רוצה שהם יוציאו עוד אושנבורן. ;;

The Cat Woman

New member
קראת את המייל ששלחתי לך? אם לא- תקראי!

תראי איזה הבדל בין השיר הזה לשירים העכשווים... זה פשוט... לא יודעת לתאר במילים. זה פשוט עצוב

The Cat Woman

New member
זה לא נחשב, את גנבת לאלונה

זכית באור מההפקר! לא חצבת אותו מסלעיך וצוריך! וגם לא ניקרת אותו מלבבך!

Super Alonit

New member
בהחלט!../images/Emo11.gif עד שלא יהיו לך למעלה מ-1500

הודעות בחודש, את תחת קטגוריית המחליפה שלי!

lacrimosa girl

New member
את מבלבלת בין הצפה לחפרנות./tapuzforum/images/emo3.gif

וביאליק /tapuzforum/images/emo99.gif

fuck up

הליריקה החיצונית מה שנקרא. הבית הזה: ”Hello. How are you? Let me explain one thing. All for her and more for me Why is it so hard to see? I see no sense in doing this Not enough for me I fuck up everything but let me explain.” נכתב כמאין ציטוט של הקוף וכל מה שהוא הרס לנייטוויש. לכן אפשר להסתכל על זה כמשהו שהוא אמר ולא תומאס כתב. ותומאס גם בא להדגיש איזה חרא של בנאדם חסר רגשות הוא הקוף. וכיוצא בזה גם ללא טיפת כישרון בכלל אם הבנת למה אני מתכוון.

למעלה