חדשות BB14 (
על הטוויסט כנראה)

אורישקי

New member
חדשות BB14 (
על הטוויסט כנראה)

אז כידוע לכם הקיץ מגיע וזה אומר שהעונה ה14 של הBB תתחיל בקרוב

תאריך הפרמיירה הוא 12.7, שזה אומר שהפרק יהיה פה ביום שישי.
הנה תמונות מהבית החדש:
http://www.cbs.com/shows/big_brother/photos/114894/big-brother-14-house-photos/114896

הקאסט אמור להיחשף בימים הקרובים.

יש תוכנית חדשה בABC שהיו עליה גם קרבות משפטיים, קוראים לה "בית הזכוכית" ולא הבנתי מה עושים שם, אבל כנראה שCBS תתחרה בה חזק.

הטוויסט - לפי מה שהבנתי מאנשים, זה ייקרא מנטורס. יהיו 18 אנשים בקאסט ו4 מהם הם מנטורים, לא ברור אם מדובר בשחקנים חוזרים או בשחקנים חדשים. לא ברור גם איך זה יעבוד אבל מקווה שיהיה טוויסט מעניין.

אני מחכהההה, שתי העונות האחרונות היו ירידה מטורפת ואני מקווה שהעונה הזו תהיה מוצלחת, ובלי התערבויות הפקה/פלואטרים רבים כל כך/רייצ'ל

אורישקי

New member
ואם כבר עונת הBB מגיעה אז..

כידוע בBB יש את האפשרות של "לייב פידס", שזה כמו ערוץ 20 פה, יש שם ספוילרים במהלך השבוע על כל ההתרחשויות שקורות בבית, כולל משימות שלא בלייב, דיבורי אסטרטגיה ומועמדים להדחה.
מן הסתם יש אנשים שייקראו עידכונים שונים, או שיהיה להם את הפידס, ואני בטוח שהם רוצים לשתף אותם פה.
אבל לטובת מי שלא מעוניין לדעת דברים שכאלה עד הפרק, צריך להבהיר איך מסמנים עידכונים שכאלה.

אני חושב שצריך לציין בכותרת של ההודעה "פידס" ואם זו איזה משימה חשובה אז למשל "כולל הזוכה בHOH" או משו. מה דעתכם?

B R A Y E R

New member
מנהל
תסמנו ספויילר וזהו, מה הסיבוך?

בניגוד להישרדות הסדרה הזו ממילא לא משודרת בארץ, ככה שספויילר כאן הוא באמת מה שהוא - סימון הודעה עם מידע על דברים שלא שודרו עדיין..

אורישקי

New member
פסדר ההבדל הוא שיש שם לייב פידס

שזה כמו ערוץ 20 שפה, ומראים שם כל מיני משימות, דיבורי אסטרטגיה, והכל בלייב ולפני שהפרק משודר ומראים בו את זה. יש אנשים כאן שעוקבים אחרי זה ויש כאלה שלא רוצים לדעת כלום, אז השאלה איך רוצים לסמן דברים מהפידס באופן מיוחד?

B R A Y E R

New member
מנהל
למה צריך לסמן באופן מיוחד?

לייב פידס=דברים שלא שודרו. סימון ספויילר פשוט וזהו

אורישקי

New member
אבללל

נניח ויש שרשור פרק, אז בסופו יש משימת HOH שלא מראים בפרק אלא רק בלייב פידס
אז יש אנשים שרוצים לחכות לפרק הבא לדעת מי הHOH ויש אנשים שרואים את זה בלייב פידס
אז מי שרואה את זה בלייב פידס ורושם על זה משו בהודעה, שיסמן ספוילר בצורה מיוחדת, כדי שמי שלא רוצה לדעת עד הפרק הבא לא ייכנס להודעה!
מובן יותר?

B R A Y E R

New member
מנהל
אז שוב

מה שלא שודר בפרק - שיסומן בספוילר. כל הספוילרים ממילא יגיעו רק משם כי זו תוכנית שמצולמת אונליין...
מה ששודר- לא צריך בשבילו שום סימון, כולם בפורום צפו בפרק. זה לא כמו בפורום הישרדות שחלק מהגולשים מחכים שזה ישודר ביס..

Boran

New member
מסכים עם אור

הנהלים שכבר שנים בפורום זה שמה שלא שודר בארץ מסומן עם ספוילר. גם אם תחליט עכשיו לשנות את זה ככה שדברים שגם אין סיכוי שישודרו בארץ, כמו ביג בראדר, לא צריך לסמן בספוילר - עדיין יהיו המון בלבולים - אנשים יכתבו הודעות בלי ספוילר פידס עם סימן ספוילר כמו שהיה נהוג עד עכשיו, או שאנשים ייכנסו להודעות כאלו מתוך הרגל וייחשפו לספוילרים מהפידס.
בגלל שככה היה נהוג עד עכשיו, לדעתי צריך להמשיך עם הנוהל, כאשר הודעה "רגילה" תסומן בספוילר רגיל, והודעה שיש בה פרטים מהפידס או דברים שעוד לא שודרו בפרק בארה"ב, יסומנו בספוילר עם ציון שיש מידע מהפידס (ואם הספוילר כולל מנצח של תחרות כלשהי, אז אפשר גם זה).

B R A Y E R

New member
מנהל
אני לא רואה את הסדרה הזו בכלל

ככה שזה לא באמת משנה לי חח
אבל נשמע לי טיפשי לסמן ספוילרים על סדרה שמשודרת המון שנים בחו״ל ומעולם לא שודרה ולא תשודר בארץ.
לפי הנהלים אתם צריכים אם כך לסמן ספוילרים גם על הודעות שנוגעות לעונה הראשונה.. וזה די חלם חחח
אבל זו סדרה שאתם צופים בה אז עיניין שלכם!

אורישקי

New member
ועוד מידע על הטוויסט העונה

יש שמועות שארבעת המנטורים הם:

בוגי

ג'אנללללללללל

דןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ורייצ'ל
אם היא באמת חוזרת גם לעונה הזו... אז היא ממש ממששש משועממת
אפילו ראסל האנץ לא היה כזה!

Boran

New member
!!!!!

וואו, אדיר.
אם וויל היה נכנס במקום בוגי, ובמקום רייצ'ל נגיד דניאל, זה היה חלומי.

amitooshacham

New member

בטוח שזה נכון ?? אני לא מת על הטוויסט הזה.. אני לא אוהב שעושים עונה רגילה ומערבים בה אולסטארים. זה מוריד את הפוקוס מהמשתתפים החדשים ואז קשה יותר להכיר אותם.
מקווה שיעשו עונה רגילה עם אנשים חדשים. אם מלהקים כמו שצריך, זו תהיה עונה טובה. לא צריך הרבה מעבר לזה.

Boran

New member

אם נגיד ארבעת הקואצ'ים יהיו אנשים שהם באמת קואצ'רים ידועים אז זה יכול להיות מעניין

niro62

New member
וואלה מקווה שהשמועות טועות

לא רוצה שיהיו שחקנים חוזרים כמו בהישרדות כל עונה עכשיו, זה מראה שהפורמט הגיע לנקודת תקיעה, והנה בהישרדות כבר בקושי מצליחים להפיק עכשיו עונה בלי שום שחקן חוזר.
ובנוסף מה זה מנטורים? מה הם יסתכלו על המשחק וייתנו עצות? לא מעניין!
ובנוסף: רייצ'ל- בסדר אחלה דמות של האח הגדול, אבל לתת לה ריאלטי שלישי בשנה זה מוגזם. והיא גם לא איזה שחקנית דגולה שיש לה את הזכות לתת עצות לדעתי

עוד אחד?!? הייתי משוכנע שידברת על שון, האבא של ברנדון מעונה 23 (שהראה במשפט אחד חשיבה אסטרטגית, ועם זאת בלי השחצנות של אחיו), אבל במקום זה אני מקבל מישהו חדש לגמרי.

בכל מקרה, כמעט תמיד משחק אסטרטגי ללא משחק חברתי, לא יצליח בביג בראדר, אז אילו ראסל היה שם, הוא היה מודח מהר. אלא אם כן גם אותו היו תוקעים עם דמויות מחרפנות כמו אמבר וג'מיקה

למעלה