חדשות!../images/Emo124.gif
תמונות חדשות של אלישיה מפסטיבל "אסנס" בניו אורלינס
אלישיה על אלבום האנפלאגד עליו היא עובדת-
). שיר אחד הוא קלאסי בשבילה, שיר נוסף הוא בלוז-רוק וסול.. והיא חושבת על שיר נוסף אבל לא מגלה איזה כי אולי בסוף היא תשיר אחר.. הממ.. בנוסף, אחרי יציאת אלבום האנפלאגד אלישיה תיכנס לסטודיו ותקליט את אלבום האולפן השלישי שלה והיא גם הולכת לכתוב עוד ספר, על כך אומרת-
"אלישיה עושה את הכביסה שלה בעצמה!" (אני מתרגמת את הכתבה) זמרת וכותבת השירים אלישיה קיז כנראה מולטי מיליונרית אבל היא עדיין עושה את הכביסה שלה בעצמה! אלישיה סיפרה לאתר PageSix.com: "כן, זכיתי ב9 פרסי גראמי אבל אני יודעת מה זה לחיות כאן בלי כלום, אמא שלי נאבקה בשביל להביא אותי לאן שאני היום. גרנו בדירה פצפונת מאוד. ב16 שנות חיי הראשונות לא היה לי אפילו חדר שינה. אבל עכשיו כשאני חוזרת ממסע ההופעות שלי אני כמו כולם. אני מצפה בכיליון עיניים לקראת מחר, כי אני צריכה לעשות את הכביסה שלי. כן, אני עושה את הכביסה שלי. אני אוהבת לעשות דברים שמשאירים אותי נורמלית, אני אראה כמה סרטים, אבדוק את מצב הפנים שלי, אעשה כביסה ואצא להליכה בלי מייק אפ.. לא מזמן מישהי ברחוב אמר לחברה שלה: "תראי אותה, מנסה להראות כמו אלישיה קיז".
האלי ברי מפיקה סרט חדש בשחור - לבן ורצתה את אלישיה בתפקיד הראשי. על אלישיה אמרה: "אני מעריצה את אלישיה ואין אף אחד יותר מושלם לתפקיד ממנה". אלישיה בתגובה: "זהו כבוד ענקי בשבילי!"
אם אתם קוראים- בבקשה תגיבו. אני כותבת את החדשות ומתרגמת אותן בשבילכם כאן בפורום.
"I'm creating about three or four new songs, and I'm really excited about putting that together," Keys said. "I'm going to tape it in July and it's going to be released in October. One of the tracks is kind of classic me. Another one is like a fusion of blues-rock and soul. It's crazy! And the other one I'm thinking of doing is this particular remake that I'm not going to tell you about yet, because I don't want to say it and then it doesn't happen."
תירגום בקצרה- אלישיה תקליט 3 או 4 שירים חדשים לאלבום האנפלאגד, היא תקליט אותו ביולי והוא יצא באוקטובר (למרות שהבאתי הנה כאן ידיעה על כך שהאלבום יצא בספטמבר, טוב- אז זה לא היה נכון
"It'll be a more fiction-based book," she explained. "It'll be based on my life, but I want to turn it into a more fictitious character. I love the written word so much, I know it's gonna flow naturally."