חדשות

aniviel

New member
חדשות ../images/Emo26.gif

מהאתר seret.co.il השבוע יוצא הסרט 50 דייטים ראשונים, בין כוכבי הסרט תוכלו למצוא את שון אוסטין (סאם): ב-'50 הדייטים הראשונים שלנו', מגלם סנדלר את הנרי רות', וטרינר העובד למחייתו באקווריום בהוואי, ונהנה מחברתן של הנשים היפות והרבות המגיעות לנפוש באי. חיי ההוללות של הנרי עומדים להשתנות מהקצה אל הקצה, כאשר הוא מתאהב בוקר אחד בלוסי (דרו ברימור, שכבר כבשה בעבר את הקהל כזוגתו הקולנועית של סנדלר, בלהיט הענק 'זמר החתונות'). בין לוסי להנרי מתפתחת כימיה אמיתית ומיידית, והם קובעים להיפגש שוב למחרת. לתדהמתו הרבה, כשהוא פוגש בלוסי למחרת, מסתבר שהיא כלל איננה זוכרת אותו. מסתבר שלוסי סובלת מאובדן זיכרון לטווח קצר, עקב תאונה קשה בה הייתה מעורבת. משפחתה של לוסי (ובכלל זה שון אסטין, סאם מ'שר הטבעות') מנסה להקל עליה את החיים, וליצור עבורה את אשליית היום המושלם פעם אחר פעם אחר פעם. גם גיבורנו הנרי לא מוותר בקלות, ויוצא לחזר ולכבוש את ליבה של לוסי שוב ושוב, במטרה שאולי פעם הבאה שייפגשו, היא תיזכר בו ובאהבתם. חוץ מזה, בין הכוכבים שהגיעו לפסטיבל קאן השנה, תוכלו למצוא את אורלנדו בלום (לגולאס) לצידו של בראד פיט (לא במובן הזה!) שבאו לקדם את "טרויה" שיוקרן במהלך הפסטיבל

OB4ever

New member
כן...

אורלנדו הגיע ביחד עם בראד פיט ואריק בנה...לפרימיירה של טרויה בברלין וניו יורק הוא לא הגיע כי הוא מצלם כבר כמה חודשים את הסרט החדש שלו ממלכת העדן

Anat L

New member
באמת מפתיע...

אבל אני בטוחה באוגוסט הוא ימשיך עם המסורת הרגילה שלו והוא לא יגיע לפסטיבל

adva g

New member
אני כבר מתה ללכת ל"טרויה"

זה ממש נראה לי סרט טוב. גם סיפור טוב וגם בראד פיט בסרט אחד! ול"50 דייטים ראשונים" אני מעדיפה לחכות לדיוידי, אם בכלל...

aniviel

New member
נראה שגם...

שון בין (בורומיר) הגיע לפסטיבל קאן בעקבות "טרויה" מצאתי אותו הרגע באתר התמונות שOB4ever שמה (בעמוד החמישי חח)

בדיוק עמדתי לשאול אתכם..

אתם יודעים משהו על זה?
למה הואהיה שם?!
חח וחבל שאי אפשר להגדיל את התמונות... הייתי רוצה לראות אותו ביותר גדול, ככה שזה היה יותר מובן אולי..
וגם כמובן לתמונות גדולות של אורלנדוווווווווו!!
בואו נקווה שהתמונות האלה של אורלנדו יגיעו מתישהו בגודל אמיתי לאתרים אחריםםםםםםםם...

aniviel

New member
מה זאת אומרת למה הוא היה שם?...

למה שון בין היה שם? כי שון בין משחק בסרט (תפקיד פחות ראשי מאשר של אורלנדו, אריק באנה ובראד פיט, אבל עדיין) חח... לא ידעת?

למעלה