חדשות../images/Emo41.gifעידכונים../images/Emo41.gifהופעות../images/Emo41.gifיוני 04
אנשושים יקרים עברנו את חודש מאי ונכנסו לחודש יוני ובכן יקיריי כמו בכל עידכון אני אפתח במופעים שהיו יהיו
מבחינת מופעים פתוחים שהמלצנו להם היה לנו את: וכמובן תמונות וקטעי עיתונות מהאירועים יהיו בהמשך ויועלו לפורום 9.5 פארק הירקון - במסגרת שבוע הזמר העברי והעלנו לפה את התמונה של סי ושירלי צפרי במידה ופספסתם הנה היא שוב 15.5 באר טוביה - זה היה מופע באמת מרגש ואצרף את הפוסטר של המופע בהמשך לערב קראו "סי ותרום מלב אל לב" גם תמונות של הערב הזה יגיעו בהמשך.... 20.5 קתדרה רמה"ש - זה היה מופע מרהיב במיוחד והבטחה בקרוב מאוד יגיעו תמונות!!!!!!!! 31.5 מתנ"ס אם המושבות פ"ת - סי פתחה בעיר פ"ת את שבוע הספר ולכל תושבי פ"ת אם יש כאלה תפתחו את העיתון ותראו את הפירסום הנרחב שהיה שם אני אנסה לסרוק ואעלה זאת.
החודש אנו חוגגים ימי הולדת
4.6 לג'ואנה בנאבו זמרת הנשמה שנמצאת כרגע בחופשה ותחזור לקראת החגים אני בטוחה שכולנו שולחים את ברכתנו לחו"ל 10.6 יומולדת לסי
19.6 תהל מהפורום 26.6 leocat מהפורום 23.6 לקלידנית המקסימה של סי, ליאת פרלוב מאירי
וכעת למופעים הקרבים
1.06.04 אילת מופע עבור חברת בי אם סי מאטריקס חול וארץ : סי בליווי תמרה פרץ שירת נשמה וליאת פרלוב מאירי קלידים.
3.06.04 פסטיבל הפסנתר סי בליווי תמרה פרץ שירת נשמה אמיר מילשטיין כלי נשיפה צליל בירן קלידים עיבוד ושירה ושגית שיר פרקשן .באחד מהלילות הללו ברחבת סוזן דלל תל אביב כניסה חינם לכל תושבי העיר.
פירסום תוכלו לראות גם באתר "הבמה" 04.06.04 חוף דור קיסרה –חברת הי טק ערב זמר קומזיץ קלידים וזמרת נשמה
8.06.04 לילות לבנים בתל אביב סי ונחצ'ה בהפקת ענק של עיריית ת"א שירי תל אביב בגן מאיר.
פירסום תוכלו לראות גם באתר "הבמה" 11.06.04 " גני דן " אשקלון עבור אירגון "רפאל" בליווי להקה ערב זמר משולב.
12.06.04 במסגרת שבוע הספר סי בהופעה בבאר שבע במתחם האוהל ויחד איתה ליאת פרלוב מאירי קלידים
פירסום תוכלו לראות גם באתר "הבמה" 13.06.04 מופע פנימי באיזור תל אביב לא לפירסום. 17.06.04 סיום שנה בפנימית אלוני יצחק כרכור ערב זמר " לשיר עם סי " בליווי להקה . 20.30 18.06.04 מסיבה פרטית בר מצווה בבאר של סבא מופע צהריים 13:00 סי בליווי תמרה וצ'רלי זמרי הנשמה המדהימים וקלידים .
20.6.04 יוגוסלביה דוברובניק !!! כנס " פניקס "
23.06.04 ערב סיום שנה למורי פתח תקווה " כמו צמח בר " סי ונחצה !!! 23.06.04 חתונה ענקית בחוות רונית " בר תקשורת " 25.06.04 מסיבת חתונה צהריים תל אביב פנימי 25.06.04 מופע לחברת רפאל " נצרת עלית " בליווי להקה ערב זמר משולב 30.06.04 ערב מיוחד לזכרו של משה פלנדקרייז סי היימן במופע התנדבותי . 30.06.04 מופע מיוחד לתנועת הצופים בני תקווה בליווי קלידים וזמרת נשמה וזה הכל להפעם ברגע שיהיו עוד התפתחויות שינויים ועידכונים אעדכן בהתאם שלכם מיכל
אנשושים יקרים עברנו את חודש מאי ונכנסו לחודש יוני ובכן יקיריי כמו בכל עידכון אני אפתח במופעים שהיו יהיו