חדשות

יציאה מסודרת מהמערכת

במקרים בהם נתקלים בבעיה להחליף את שם המשתמש במחשב האישי יציאה מסודרת מהמערכת: לסגור את כל הדפדפנים למעט אחד, הפתוח על דף הפורום. בכלים, אפשרויות אינטרנט, בטאב "כללי", החלק האמצעי בטבלה נקרא "קבצי אינטרנט זמניים". לחצו על כפתור "מחיקת קבצים זמניים", וסמנו את התיבה שתופיע. לחצו על אישור. tools, internet options, delete files check the box: delete all offline content פעולה זו עלולה לקחת זמן מה, המתינו עד לאישור הפעולה. לאחר מכן, לחצו על מקש ה ok, וחזרו לעמוד הפורום בדפדפן. בשורה העליונה יש קישור "יציאה מהמערכת" לחצו על הקישור. תוך מספר שניות אמור להופיע מסך "יצאת בהצלחה". סגרו את הדפדפן. בשלב זה נסו להיכנס שוב לפורום. כשתשלחו הודעה תתבקשו להירשם. הכניסו את שמכם וסיסמה. במידה שגם בשלב זה לא הצלחתם: פנו לשירות הלקוחות בתפוז 03-6109610 או במייל באמצעות הנהלת הפורומים

לשם ההבהרה

הנ"ל מתייחס למקרים שבהם מחשב אחד משמש ליותר מכינוי אחד, אם זה ע"י אותו בנאדם או כמה משתמשים. בד"כ ניתן לצאת מהמערכת ע"י הלינק "יציאה מהמערכת" בשורה העליונה בצד שמאל, הרשום כאן מתייחס למקרים שזה לא עובד.

חדשות ../images/Emo43.gif

אז דבר ראשון - שני פורומים חדשים. זהות מינית ובנים בלבד - תמונות אז שיהיה בהצלחה לשני הפורומים החדשים... כאן אצלנו, יש קישור חדש - קבצים. מה זה? כל קובץ שהועלה לפורום נמצא שם. למקרה שאתם מחפשים תמונה, מסמך וכל דבר כזה.

זורבבל

New member
"תמונות לפי החשק" - אהבתי ../images/Emo8.gif

היתכן שפורטל תפוז יורד ברמתו ??? לדעתי "פורום" כזה הוא ממש לא במקום.

MARMELAD

New member
הפורום החדש

לא מוצא חן גם בעיניי. אתמול עוד חשבתי שהייעוד שלו הוא קצת אחר ממה שהבנתי שהייעוד שלו באמת. העברתי תלונות להנהלת הפורומים והנהלת תפוז, בקואליציה עם עוד מנהלים ומנהלות שחשבו שפורומים של תמונות סקס הם מיותרים ומביכים, ובכלל לא במקום. אני מקווה שנצליח להוריד את הפורום הזה.

האמת גם אני חשבתי ככה, אבל

לא היה לי נעים להגיד (לחץ חברתי! לחץ חברתי! וכו´) חוצמזה, מבלי לפגוע חס וחלילה באף אחד, לא הבנתי את הקטע של פורום זהות מינית. כאילו, כלומר, מה שאני רוצה להגיד, זתומרת, בקיצור - מה. מה הקטע.

MARMELAD

New member
פורום זהות מינית....

כל מה שאני יכול להציע זה שתיכנס לשם ותקרא את הודעת המנהל וההודעות בפורום...! האמת שגם אני לא הבנתי ממש מה ההבדל בין פורום זהות מינית לפורום גאווה... אבל אם הזמן זה יתייצב אני מאמין.

למעלה