חדשות!

pieceofmadness

New member
חדשות! ../images/Emo59.gif

סופרת את האפרוחים לפני שבקעו מהביצה!! אתמול קיבלתי טלפון מהעורך הראשי - אישרו את הרשימות שלי, ויהיה ספר שירה. יש בזה משהו מפחיד. שירה זה לא כמו שום דבר אחר, היא חושפת את הבפנוכו ופתאום אני מרגישה מעורטלת לגמרי, איך שכל כך הרבה ידיים ממששות את המילים שלי...

איפי1

New member
../images/Emo6.gif

לא... זה קיצור חביב אבל לא ממש נחוץ למזל טוב.

pieceofmadness

New member
בכיף, למרות שלא נראה לי

שיש כאן יותר מדי ברנשים שמתחברים לשירה... (כןכן, זה מעליב!) ברוב השירים שזורה נימה אישית, ולא ממש בא לי להתערטל פה, אבל אם כבר ביקשת - אז הנה אני שמה כאן אחד נייטרלי, לאו דווקא מן המוצלחים שבהם (ודעתי היא זו שקובעת!), אבל אם תיכנסו למוזה המתאימה..... אשמח אם תפציצו ביקורת קטלנית.
כל המילים ששכחתי לומר נותרו חצובות בתוכי. טעמן המשומר מעוור את כוחי ומותיר צלקות עמוקות. המילים ששכחתי לומר מהדהדות באוזניי כמו הנצח. ווידוי בלתי מוגמר מליט את עיניי ומבכה את הרצח. רצח המילים ששכחתי לומר, שקברתי בעודן עירומות. החטא למקומו מסומר ברצועת מחשבות פרומות. וכל המילים השכוחות נותנות רישומן בעיניים הטחות מלהכיר בקיומן. בבריכות הדלוחות של הווית עצמן. כמו המילים ששכחתי לשמוע, שלא רציתי לחרוט על דפנות היותי. המוסר ששכחתי לגמוע, שהתעקשתי לכרות למרות בדידותי. לא אמרתי מילים שצרבו את הקֶרֶב. שכחתי כללים וצללים של ערב. ואותן המילים הגדועות, הפגועות תמיד יצופו כמו כאב. תמיד ינופפו זרועותיהן הקטועות, תמיד ידגישו חלל דואב. רק המילים ששכחתי לכתוב יפלסו את דרכן הקסומה, הנואשת. דמות כתם רטוב מתפשט כמו פורקן ומוצא הורתו הנוטשת.
עד כאן להיום, ילדים. אם תשרה עליי רוח נדיבות מיוחדת, אני אעלה עוד למען הציבור.

מתן4ל

New member
אני ממש לא יודע להעביר ביקורת שירים

אני ממש לא יודע להעביר ביקורת על שירים, ובקושי להבין אותם, אבל אם את ממש מתעקשת אז: זה לא שיר כי אין לזה ניקוד. (חוץ ממילה אחת שם שהיא כן שיר
)

מתן4ל

New member
מוזר...

משום מה כשאני מדמיין אותך ערומה (מעורטלת?) המשפט "על דפנות היותי" זה לא הדבר הראשון שקופץ לי לראש...

למעלה