חדשות
[ או שלא
]

FreakOfNature

New member
../images/Emo45.gif

דוד - כל הכבוד לך שאתה דואג כל הזמן להוסיף כתבות ולעדכן אותנו בפורום, אפילו שרובן בגרמנית ואנחנו, כידוע, לא דוברים את השפה הזו
(איי, צווי, דריי = אחת, שתיים, שלוש)

FreakOfNature

New member
../images/Emo45.gif

דוד - כל הכבוד לך שאתה דואג כל הזמן להוסיף כתבות ולעדכן אותנו בפורום, אפילו שרובן בגרמנית ואנחנו, כידוע, לא דוברים את השפה הזו
(איי, צווי, דריי = אחת, שתיים, שלוש)

חחחחחחח ../images/Emo26.gif

א. אני יודע רק טיפונת גרמנית ב. אמא שלי באמת יודעת גרמנית ואני אשאל אותה אם היא יכולה לעזור לי לתרגם. ג. טוב שחושבים עלי

תקציר הכתבה../images/Emo26.gif

למרות שזה בגרמנית קשה, אמי היקרה התנדבה למשימה
... הכתבה היא למעשה ביוגרפיה מקוצרת של אנסטסיה (חלקים עובדו מתוך "מארי-קלייר", נדמה לי...) היא מספרת איך בגיל 6 אביה עזב את המשפחה והיא נשארה עם אמה ואחותה ואח"כ על מחלת הקרון הנדירה (שממנה סובלים רק מיליון וחצי איש ברחבי העולם) שבה חלתה בהיותה בת 14. "המחלה עשתה אותי חזקה יותר. היא גם עזרה לי לפתח את הקול"... ומשהו בסגנון. אחר כך מדברים על ההצלחה עם הסינגל הראשון "איימ אאוטה לאב" ואז על מחלת הסרטן ותרגום ההודעה לעיתונות בגרמניה... כתוב שכל העיתונות עקבה בדריכות אחרי המחלה והיא הייתה "נחלת הכלל" למעשה ושהיא הייתה חשופה לאורך כל הטיפולים. אח"F מדברים על הרצון (שאני מניח ששמעתם עליו) של אנסטסיה לכרות את שני שדיה אם הסרטן ישוב אליה. "הדרך היחידה לנצח את הסרטן היא לכרות את החזה. אני לא רוצה לעבור שוב את כל מה שכבר עברתי.אני לא רוצה להיות העבד של המחלה שלי." מקווה שעזרתי

DIRRTY

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo8.gifכנ"ל

ואיו מי גאד
לכרות את 2 שדיה אוי מי גאד איבדתי תחושה ברגליים

חחחחחחחח../images/Emo26.gif

אמא שלי מוסרת: "אני נרגשת מהמעמד של ההצדעה מחברי פורום אנסטסיה. לכבוד הוא ליא
". איזה חמודה נכון?

DIRRTY

New member
אנחנו ניקח את אמא שלך

כמתרגמת רשימת לפורום ממ.. ושכר
שתפוז ידאג לזה הכסף שלי הולך על הדיסקים של אנסטסיה ועל הפוסטרים של הציצים של כריסטינה

למעלה