חדשות

• פותח הנושא mays
  • פורסם בתאריך

mays

New member
חדשות ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

קיבלתי עכשיו הודעה שבאוקטובר אמור לצאת DVD של הופעה של שנאיה, רוב הסיכויים שזו תהיה ההופעה שהיתה אתמול בלונדון. אני מקווה שאלו לא שמועות סרק

אני דווקא חושב שמדובר בהופעה

שבשיקאגו, משום שבמילא מתכוונים לשדר אותה כספיישל בטלוויזיה (בדיוק כמו שהיה עם Winterbreak למשל). אני גם מאוד מקווה שב-Mercury ישכילו להוציא את הדי וי די בקידוד של 5.1 ערוצים, רצוי מאוד ב-dts.

mays

New member
זו לא תהיה הופעה קצרה מדי ל-DVD?

רוב הספיישלים לטלויזיה הם באורך של שעה, וראוי ש-DVD יכיל הופעה ארוכה יותר, לא?

Caeser

New member
וואו...באמת חדשות מעולות!!!

גם אני שמעתי את השמועה הזאת. אני זוכר גם ששמעתי שאמרו שVH1 יעשו ספיישל על ההופעה שלה בהייד-פארק אבל מאז לא שמעתי כלום. בכל מקרה, לגבי מה שMAYS אמרה- הדי.וי.די הקודם שהיתה בו הופעה צולם בדאלאס בתור ספיישל לטלוווזיה אבל אורך הדי.וי.די היה שעתיים... מעניין אם זה שזכה במבצע קוקה-קולה יחזור לספר איך היה...

mays

New member
ה-DVD כלל שני ספיישלים, לא אחד

יש בו את הספיישל של Winter break שצולם במיאמי (עם קטעי קישור שצולמו בקנדה), ואת הספיישל שהוקלט בדאלאס (באיצטדיון ה-Football). שני הספיישלים ביחד נתנו DVD שהאורך שלו הוא שעתיים. בגלל זה נשמע יותר הגיוני שיוציאו DVD של ההופעה בהייד פארק מאשר של ההופעה שתהיה בשיקאגו. לדעתי האישית, כמובן

אבל מה עם הדי וי די הראשון של שנאיה

Shania Twain Live - מדובר בהופעה אחת בלבד על הדי וי די. והקליפ של Come On Over לקוח ממנו למשל. היא לבשה שם מכנס שחור ספורטיבי עם חולצה מנומרת ירוקה, ז'קט מנומר עם מכנסיים שחורים מבריקים וז'קט אדום מבריק עם מכנסיים שחורים.

mays

New member
זה לא היה ספיישל לטלויזיה../images/Emo168.gif

זו היתה הופעה רגילה שצולמה ויצאה למכירה בשוק בפורמט וידאו ובפורמט-DVD. מדובר בהופעה רגילה לגמרי, באורך של שעתיים.

McFLy AnNuShKa

New member
../images/Emo91.gifניצול שירשור../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

לא קשור לכלום אבל רק רציתי להודיע לכם שבצ'כיה, בפראג, בסנטר, בחנות הספרים Dom Knihy שיש בו 6 קומות מוכרים ספר ביוגורפיה של שנאיה טווין, ויש שם תמונות שבחיים לא ראיתי בשומקום
מומלץץץץץץ לכל המעריצים השרופים

למעלה