חדשות MMA

favor

New member
חדשות MMA

עוד שניי קרבות הוכרזו ל-UFN 13 שיתקיים בתחילת מאי וישודר לפני פרק הבכורה של ה-TUF 7 בספייק TV. קליי גווידה נגד סמי שיאבו וג'וש ניר נגד דין תומאס. עד כה הוכרזו 7 קרבות לאירוע שנראה איכותי ברמתו. (שאר הקרבות לאירוע מפורסמים בעידכון אירועי UFC בהמשך העמוד) ברוק לסנר יילחם ב-UFC 86 שייערך ב-14 ליוני בלונדון. התמודדותו נקבעה בין אם יפסיד או ינצח בקרב הקרוב שלו ב-UFC 81 נגד פראנק מיר. עוד לוחם שיופיע באירוע יהיה מרכוס דיוויס לאחר הניצחון המרשים שלו ב-UFC 80 על ג'ס ליאודין. חולקו משכורות ללוחמים של ה-UFN 12 שנערך שלשום. מנצח ה-TUF 5 נייט דיאז היה הלוחם שהרוויח הכי הרבה: 30,000$. אחריו פטריק קוטה עם 28,000$ ורק אח"כ מייק סוויק שניצח במיין אבנט בהחלטת שופטים, יחד עם קורט פלגרינו: 20,000$. גם טיאגו טבארס שניצח בהחלטה זכה למשכורת צנועה מאוד יחסית ללוחמים שסיימו את הקרב שלא בהחלטה, עם 18,000$ בלבד. סך הכל חולקו ללוחמים 232,000$. עוד לוחם WWE צפוי לעשות מעברו ל-MMA. בובי לאשלי, אישר את הידיעה ורק אמר שה-UFC כרגע לא על הפרק אך הוא מאוד מעוניין להצטרף ל-MMA. ללאשלי (193 סנטימטרים) יש רקע על הקרקע כשהיה מתאבק חובבני. קרובים הסיכוייים שנראה ז'ארדין נגד ליידל 2. כרגע לא ברור מתי תיצא הודעה שתאשר את הקרב אך אם יתקיים הוא יערך ב-UFC 83. אלכסנדר אמיליאננקו (מאזן 3-12), האח של ואחד מהטופ של המשקל כבד בעולם הסכים לקרב נגד ג'וש בארנט (5-20) באירוע של ה-M1 ב-11 לאפריל. אגב פידור, ככל הנראה יפגוש באותו אירוע את סמי שילט, עוד ענק אותו ניצח ב-2002 בהכרעת שופטים. ובאירוע של K-1 שיתרחש במרץ יפגשו גסיאס "ג'יי זי" קאלונסנטה (מדורג מס' 2 בעולם ע"פ שרדוג. מאזן 1-14) נגד שיניה אאוקי (2-12). הקרב הנ"ל היה צפוי להתרחש באירוע של יארנוקה אך בסוף בוטל. לאאוקי שנוהג להתחרות בשניי המשקלים: לייטוויט ו-וולטרווייט זה יהיה קרב הבכורה ב-K1. וקרבות מהירים: האיש ניצח לראשונה את סוקודג'ו, גלובר טקסיירה הכניע באירוע של ה-PFC 6 שנערך ב-17.1, את ז'ורז'ה אולביירה ב-5 שניות בלבד. ב-TKO כמובן. ע"פ שרדוג השיא כרגע עומד על 4 שניות והוא שייך לקיד יאמאמוטו.

REL YESAYA

New member
תודה

בובי לאשלי נגד ברוק לסנר באוקטגון!?! זה כבר יהיה הזוי מידי ז'ארדין לידל 2 - אני מת לראות את לידל נותן לו נוקאוט

dor244

New member
תודה על החדשות

הייתה לי הרגשה שלאשלי חושב לכיוון של אם אם אי אני לא סובל את זארדין אבל למה שיהיה לו קרב נגד צאק הוא ניצח את צאק וצאק צריך להלחם לפחות נגד עוד מישהו לפני שהוא ייקבל את גרדין ואם אפשר את ליוטו מאצידה גוש בארנט יינצח רק כדי למכור בפעם הבאה לפיידור את הקרב ולארגן לו איזה היפ . אני מופתע האמת שסוויק לא קיבל קנס על הגועל נפש הזה מול ברקמן

תודה על התקציר!!!

לגבי בארנט-אלכסנדר ופידור-שילט, חבל שמארגנים שני קרבות שכבר התרחשו בעבר במקום ללשנות ולארגן אלכסנדר-שילט ופידור-בארנט! אני מאוד מקווה שזה בשביל להרים את האירוע הבא ו"לחמם" את הקהל לקראת פידור-בארנט... אני לא מבין למה אנחנו צריכים לסבול שוב פעם ג'רדין-לידל?! זה לא שז'רדין מחזיק בחגורה ולידל חייב לנצח אותו... אני הייתי שמח הרבה יותר אם היו מארגנים ג'רדין-סילבה\שוגון, ולידל-מצ'ידה! תודה על התקציר, תענוג לקבל את כל החדשות...

מוקדם מדי

לאשלי צריך קודם להיכשל בפוטבול לפני שייכשל ב-MMA

AmericanDragon

New member
../images/Emo45.gif

לידל נגד ז'ארדין זה בדיוק מה שצריך UFC 83 שנראה די חלש

talhorm

New member
../images/Emo45.gif

אני מאוד מקווה שגם ג'רדין וגם לידל יהיו בUFC83, אבל ממש לא אחד נגד השני, זה לא הוגן כלפי ג'רדין. ג'רדין צריך להפגש עם וונדרליי סילבה אין לי ספק בכלל שזה מאצ'אפ פצצה, שניהם אגרסיבים ולא משעממים. לידל? שוגן תפוס וסגור על UFC84, אז הממ לידל-וילסון גובייה יכול להיות מעולה. אז הינה, ג'ו סילבה - BOOK IT!

Alon316

New member
../images/Emo45.gifעבודה מעולה! צחי../images/Emo13.gif

דווקא יהיה מעניין לראות את לאשלי בUFC. מעניין איך ישתלב שם.

favor

New member
עידכון חדשות

הקרב בין איבן טאנר ליושין אוקאמי שתחילה היה אמור להתקיים ב-UFC 82 ואח"כ הוזז ל-UFC 84 בגלל בקשה של מחנה טאנר, שוב הוחזר באופן סופי ל-UFC 82. מה שאומר שהקארד העליון סגור, והקרבות של דייגו סאנצ'ז וג'וש קושצ'אק לא יהיו משודרים (אנדרקארד). ג'ו סטיבנסון החליט לקחת חופש לפחות של 5 חודשים לפני הקרב הבא שלו. סטיבנסון בטוח שזה יעשה לו רק טוב מאחר והוא פותח עכשיו בית ספר חדש באזור מגוריו ומצפה לתינוק מאהובתו. (דעתי: גם ככה זה מה שהוא היה מקבל, ומי יודע אולי יתנו לנו הוארטה-סטיבנסון) נייט דיאז קורא תיגר על טייסון גריפין. בראיון שערך, נייט דיאז רוצה להילחם נגד טייסון גריפין. ולסיום, מאט יוז הודיע שאם מאט סרה יפסיד ל-GSP הוא הולך להילחם נגדו.

AmericanDragon

New member
../images/Emo45.gif

חבל שלא נראה את סנצ'ז- די חיכיתי לקרב שלו, מקווה שיהיו קרבות שייגמרו בTKO או הכנעה או משו בסגנון ובכל זאת ישימו את הקרב שלו ולא של קושצ'אק דיאז-גריפין נשמע מעניין מאוד, מצפה לניצחון בהחלטת שופטים של טייסון

גיא ע

New member
מאט יוז נגד מאט סרה יהיה אחלה

יוז מת לסתום לו את הפה... סיכוי גבוה לקרב הזה, אני לא רואה אפשרות שסרה יתפוס עוד פעם את GSP לא מוכן.

JayneCobb

New member
של 81 אמור להיות היום או מחר לדעתי

בד"כ 3 ימים לפני האירוע

favor

New member
עידכון UFC

ה-UFC החליטו לבטל את האירוע שהיה מיועד ל-83, כלומר לא יהיו לנו 2 אירועים תוך שבוע. האירוע שיערך בקנדה ייקרא 83 והתאריך ישאר אותו דבר. מה גם שהם הפכו את 13 UFN לקארד מפלצתי (פיצוי על משהו?): 1. קני פלוריאן - ג'ו לוזון 2. סטפן בונאר - מאט האמיל 3. טיאגו אלבס - קארו פאריסיאן 4. יוסטון אלכסנדר - ג'יימס אירווין 5. ספנסר פישר - מרקוס אאורליו 6. דין תומאס - ג'וש ניר 7. קליי גווידה - סמי שיאבו 8. תומי ספיר - אנתוני ג'ונסון ל-UFC 84 ככל הנראה (האירוע של פן-שרק, מצ'ידה-טיטו, אבנס-טיאגו) הם יצרפו קרב במידלווייט בין איבן סאלברי לבין לוחם שיערוך הופעת בכורה ב-UFC (אז למה כבר לא לקחו אותו ל-TUF 7) רוסימר פלחארס הברזילאי (עונה על התשובה) שמחזיק ברקורד של 7-1. מאיה-הרמן כנראה יצטרף לאירוע בקנדה. בנוסף נבחרו כבר 12 חברי העונה השביעית של ה-TUF. בימים הקרובים צפויים להיבחר כל המתמודדים.

favor

New member
לא רק מ-78..

היית אומר גם מהרבה קארדים שאנשים מתביישים להשוות אליהם. לדוגמא ה-UFC בקנדה (83).. אם אומרים לי לבחור אירוע אחד שאני יכול לצפות מבין שניהם.. אני הולך ה-UFN 13.

dor244

New member
זה מעורר תמיהה למה אין האוויט

בשתי היו אף סי פייט נייט האחרונים לא היו האוויט ? או שאני לא זוכר

favor

New member
בגלל

שמשקל ההביווייט הוא משקל פחות שכיח בעולם ה-MMA. ביפן לדוגמא, אין לוחם אחד שעונה להגדרה הזאת. מעט מאוד ארגונים בכלל פותחים מחלקה למשקל הזה. ב-UFC יש פי 3 לוחמים במשקל הלייטווייט ממשקל ההביווייט. ועד שיש לך לוחמים במשקל הזה, ה-UFC מעדיפים לחלק את הקרבות שלהם באירועים ולא ב-UFN. הדבר נכון כמעט גם ללייט הביווייט.

למעלה