חדשות MMA

favor

New member
חדשות MMA

UFN 13 שייערך בתחילת אפריל ישודר כ-3 שעות! הנה הקארד לאירוע המסקרן שיערכו בו כ-12 קרבות: קני פלוריאן נגד ג'ו לוזון, טיאגו אלבס נגד קארו פריסיאן, טים בוץ' נגד מאט האמיל, יוסטון אלכסנדר נגד ג'יימס אירווין, פרנקי אדגר נגד גריי מיינארד, נייט דיאז נגד קורט פלגרינו, מרקוס אאורליו נגד ספנסר פישר, ג'וש ניר נגד דין תומאס, מני גמבוריאן נגד ג'ף קוקס, קליי גווידה נגד סמי שיאבו, רומן מיטיצ'יאן נגד ג'ורג' סוטירופולוס, אנתוני ג'ונסון נגד תומי ספיר. מארק קולמן האלוף הראשון ב-UFC למשקל כבד יהיה החבר החמישי שייכנס להיכל התהילה של ה-UFC לקראת חגיגות אירוע ה-UFC 82. עוד שם שנרמז ע"י דיינה ווייט שיכנס בעתיד היה טאנק אבוט. עכשיו זה יותר משמועה: ואנדרליי סילבה נגד קית' ז'ארדין ב-UFC 84. הקרב עדיין לא נחתם סופית אבל צפוי להתקיים. ואנדרליי סילבה נראה מתאמן עם רנדי קוטור במחנה של אקסטרים קוטור לקראת הקרב הצפוי לו כשהוא רומז על אפשרות מעבר למידלווייט בבלוג שלו: "אם דן הנדרסון מנצח את אנדרסון סילבה אני לא חושב פעמיים, אני אוריד במשקל ואלחם נגדו". כאמור סילבה מחפש נקמה בהנדרסון שניצח אותו בשנה שעברה בפרייד 33 ולקח ממנו את התואר. עוד קרב אפשרי במשך השנה יהיה הרימאץ' בין סילבה לצ'אק לידל במקרה וסילבה לא יירד במשקל. עוד קרבות מעניינים שיערכו ב-UFC 84: בי ג'יי פן נגד שון שרק על תואר הלייטווייט, טיטו אורטיז נגד ליוטו מאצ'ידה וראשד אבנס נגד תיאגו סילבה. הוכרז היריב של ברנדון ורה ל-UFC 85: פבריסיו ורדום. היריב שצפוי להיות לברוק לסנר ככל הנראה יהיה טים סילביה זאת לאחר שדיינה ווייט אמר שהיריב הבא שלו יהיה מישהו שלא מתמחה בג'יו ג'יטסו. רוג'ר הוארטה יחזור רק בספטמבר 2008, לאחר שלקח לעצמו קצת זמן פנוי, מצא עצמו משתתף בסרט שייצא ב-2009. אגב, הוא ייגלם "מטאדור". היריב שהיכנס לזירה נגד טאקנורי גומי באירוע הפתיחה של WVR יהיה באנג לודווינג ב-5 למרץ. עוד באירוע: ג'וש בארנט נגד הידהיקו יושידה. גם קאזואו מיסאקי וקאז פוג'יטה יילחמו (לא זה מול זה). לאחר שניצח את ברטו, יילחם איב אדוארדס נגד KJ נונס על תואר הלייטווייט של EliteXC. הקרב ייערך באפריל.

גיא ע

New member
תודה רבה!

וואו סילביה נגד לסנר!! למה לא נותנים ללסנר משהו קל יותר כדי לשפר את הרקורד ואת המיומנות? יש לו בסה"כ שני קרבות.

מעניין

יכול להיות שדנה וויט נותן ללסנר מישהו שלא מתמחה בBJJ בשביל שללסנר יהיה סיכוי לנצח אותו? בכל מקרה, הקרב יהיה מעולה לדעתי.

doom23

New member
תודה

לסנר סילביה זה יהיה מעניין כנראה בגלל זה טים דיבר על כסף ..לעשות בלאגן חח

Brockster

New member
תודה צחי ../images/Emo45.gif

רק נכנסתי הביתה ועוד לא הספקתי להכנס ל-MMAMANIA ול-SHERDOG אז ההכרזה על הקרב של וורדום וורה חדשה לי, מאץ' אף לא רע בכלל, אבל הייתי שמח לראות את וורה דווקא מול לסנר. מה גם שחשוב לציין שככל הידוע לי, נכון לעכשיו ללסנר עוד לא נקבע קרב, אז אנשים צריכים להתאזר בסבלנות, אולי הוא עוד יקבל את אדי "ביט מי אפ" סאנצ'ז. קשה לי להחליט ממה אני יותר מתרגש- UFN 13 של 3 שעות או UFC 84 עם מיין איבנט כפול שלא יכולתי לבקש טוב ממנו (טוב, היה נחמד אם מאצ'ידה היה נלחם מול ראמפייג', אבל לא נהיה חזירים), יהיה חם השנה!

talhorm

New member
וואו

הקראד של WVR נשמע מעניין מאוד! אני מאוד אוהב את מיסאקי, את פוג'יטה, את בארנט, את גומי, והכי הרבה את יושידה!!! לוחם אדיר עם לב ענק, כל הקרבות שלו בפרייד היו תענוג לצפייה. יש למה לצפות. יריב קשה מאוד לברנדון וורה... לא עושים לו הנחות, למרות שהוא הפסיד לסילביה. וUFN13... וואו איזה קארד, רק שלא נקבל הרבה החלטות

למעלה