חדשות

• פותח הנושא favor
  • פורסם בתאריך

favor

New member
חדשות

טים סילביה רומז על עזיבה. באתר הרישמי שלו אומר סילביה שיש לו עוד קרב אחד בחוזה ושהוא מעוניין להישאר ב-UFC, אבל לא מבין איך לסנר מרוויח יותר ממנו למרות שהוא לוחם טוב יותר והוא יעשה שינויים כדי לחפש את הכסף הגדול ואף לא פוסל להילחם ב-M1 שנחשבת אופציה טובה עבורו. ג'ון פיץ' רוצה טייטל שוט! על פי דברים שפיץ' אומר: "אני לא רואה את עצמי לא מקבל, אני במאזן 0-7 ב-UFC נכון לעכשיו ו-14 ניצחונות מרשימים על יריבים חזקים. אני חושב שזה מגיע לי" פיץ', אמור להילחם בכריס ווילסון ב-UFC 82 והוא נחשב למעומד מס' 1 לקרב על התואר במשקל הוולטרווייט. בתואר יילחמו ב-UFC 83 מאט סרה וג'ורג' סיינט פייר. ל-UFC 83 הוכרז היריב של פטריק קוטה הקנדי, אלן בלצ'ר. בלצ'ר היה אמור להילחם נגד אלמיידה ב-UFC 81 אך חלה לפני הקרב ולא נלחם. השיבוץ נועל את הקארד והקרב עצמו יהיה ב-PPV. עוד שינוי בקארד של UFC 82: סקארה-ליבן, לבסוף הוכנס אל ה-PPV והוציא משם את סאנצ'ז-בלאקהדן שיהיה רק קרב מקדים. שמועה: ע"פ MMA וויקלי ואנדרלי סילבה יילחם ב-UFC 84. המעומד המוביל יהיה קית' ז'ארדין. גם סוקודג'ו בתמונה. האירוע הולך להכיל גם את אבנס-טיאגו, מצ'ידה-אורטיז וגובייה-רלזיץ' ונראה שאנחנו הולכים לקבל הרבה תשובות על משקל הלייט הביווייט ב-UFC באירוע. מארק האנט לפרו רסלינג. לוחם המשקל כבד של פרייד לשעבר חתם בארגון "האסל" היפני. הלוחם שניצח בפרייד את קרו קופ וואנדרליי סילבה יופיע בארגון שבו ערך גם קרו קופ לפני מס' שבועות הופעה.

AmericanDragon

New member
../images/Emo45.gif

חבל שסילביה רוצה לעזוב. פיץ'-סנט פייר
מה יהיה עם הקרב של סנצ'ז?:( יאללה גם הוא, גם קושצ'ק וגם אורלובסקי בקרבות מוקדמים. איך רואים את הקרבות האלו דאמיט? תודה

AmericanDragon

New member
לפי מה שהבנתי מפה, בכל מקרה לא ישדרו את

אורלובסקי. השאלה אם יהיה אפשר לצפות בקרבות באתר שלהם או משהו כזה

AmericanDragon

New member
ממש חבל שככה הם מסיימים את זה

קרה ביניהם משו? לא רוצה לחדש חוזה? רוצה ארגון מתחרה? מה הלך שם?

dor244

New member
הם יוצאים די מטומטמים

אורלובסקי על פי רוב הדירוגים הבכירים הוא מקום 5 עד 7 בהאווייטים בעולם אז לא לחדש לו חוזה ממש לא ברור חוץ מזה יש הרגשה שדאנה וויט מנסה להרוס אותו אחרי הכל גם קרוז וגם וורדום הם מומחי גיו גיטסו והכוונה של המאטצ מייקר סילבה היתה לדפוק את אורלובסקי אחרת אורלובסקי היה מקבל את הרינג או את קונגו

זה לא הגיוני מה שאתה אומר..

כל ההפסדים של אורלובסקי היו לסטריקרים וע``י מכות.. פדרו ריזו, סילביה.. אם קרוקופ או קונגו היו פוגשים אותו אז זה היה הסוף שלו..

תודה!

קצת חבל שסילביה עוזב אבל אפשר להבין אותו + זה שהוא יקבל הזדמנות לתואר לא לפמי 2010! האנט לפרו רסלינג? כמה חבל.. לפחות עכשיו יוכלו לדפוק לו סולמות בראש באמת והוא לא יפול.. לפיצ` כבר מזמן מגיע קרב על התואר ואני גם מהמר עליו אפילו מול gsp! הגיע הזמן שנקבל תשובות לגבי הלייטהביוויט! אני מחכה בקוצר רוח לufc84..

גיא ע

New member
תודה רבה

אני מקווה שסילביה לא יעזוב, גם ככה ה-HEAVY WEIGHT יחסית חלש

למעלה