חדשות

AmitNHB

New member
פיק מרשים ביותר ל UFC on fox

חדשות טובות ורעות ל UFC. הטובות הן שהקרב של ולסקז ודוס סאנטוס ניפץ את כל שיאי הצפייה לקרב MMA עם 8.8 מיליון צופים. הרעות הן ש 3 דקות לאחר הקרב הייתה ירידה ל 5.9 מיליון צופים ומאחר והקרב נמשך רק דקה ו 4 שניות, ממוצע השידור היה צנוע יותר - 5.7 מיליון צופים. נשאר לדיינה ול UFC רק לאכול את ה
אך הם יכולים להיות אופטימיים לעתיד. 8.8 מיליון צופים לא באים ברגל וזה לא שה UFC השתמשו כאן ב DRAW הגדולים שלהם. אני מקווה מאוד שאדגר ובנסון ישודר ב FOX.

BeniTaz

New member
החלטות קצת מוזרות הם מקבלים

לשים את בנדו-אדגר קרב מרכזי ביפן? זה קרב שאמור לבנות את המשקל הקל בארה"ב. ראמפייג' להוט להילחם שם והוא אייקון גדול.. למה לא לבנות את הקרב המרכזי סביבו. פתאום אני מקווה דוקא שיהיו קרבות פחות אטרקטיבים בפוקס. אחרת איך נתפוס באיכות טובה בלייב?

AmitNHB

New member
לא נראה כי יש להם יותר מידי ביטחון בפרנקי.

אני לא יודע לגבי ראמפאג' ויפן. זה לא שהוא לא הצליח שם אבל הוא לא היה קרוקופ או סילבה ובטח שלא גומי, סאפ, קיד או סאקרובה או יושידה וגם אם היית מביא את כל החבר'ה האלה אני לא לא יודע אם אפשר להצליח היום ביפן (ועוד פרומוטר זר). היפנים האלו - עם מוזר. אחד השווקים הכי בעייתים בעולם המערבי. אבל בטח שלא אדגר\הנדרסון זו הדרך ואם כבר החלתטם לוותר על PPV, שימו את זה בישיר ב FOX. אכן החלטה מוזרה המצטרפת לשורה של עוד כמה החלטות מוזרות שה UFC קיבלו לאחרונה. מסכים איתך. אני חושב שהם פישלו בענק כם האירוע ב FOX. אם היו שמים את גווידה,בנסון לפני ולסקז\JDS היה להם ממוצע של 8.8 ולא רק פיק. אני גם לא מבין איך לא דחפו שם את ברוק ואוברים בסטארדאון איימתני
. פשוט אל מבין אותם...

g m b

New member
if u mentioned it... when will u post

part B??? i'm holding my breath for weeks now ;)

BeniTaz

New member
כן כן.. אני לגמרי מצטער

עד יום שישי זה בטוח יעלה.. לא הצלחתי לפנות כמה שעות לזה

g m b

New member
no need 2 apologize

just a reminder in case you forgot. highly appreciated in advance.

udi102

New member
כנראה המספר שזרקתי לא היה כל כך רחוק אחרי הכל

העיקר שאמרתי שיהיה בערך 10 מיליון אמרו לי שזה מוגזם ולא הגיוני ,אז אמרו .....

udi102

New member
נכון אבל....

תקנת אותי ואמרת שמדובר רק על ארה"ב ואמרתי שזה יעשה עשר בארה"ב ,אבל בסדר בסה"כ רייטינג מצוין

udi102

New member

הייתי רוצה לראות קרב ראשוני שלו בUFC מול סטרוב ,קרב הטווילים

moich

New member
סייר בהדוזרדה הלוחם האפגני מגולדן גלורי חתם,

ילחם ב142 מול אריק סילבה.

BeniTaz

New member
קרב שווה מיין קארד

בגלל ששניהם חדשים ב-UFC (לאריק יש קרב 1) כנראה לא יקרה.. קרב איכותי ביותר. גם רוסימר פלהרס יילחם.. יפגוש את מייק מאסנזיו. כנראה ייגמר בבריח רגל או משהו.. אני חושב שפלהרס ורוב האוהדים ציפו ליריב חזק יותר. עוד קרב טוב עם סיכוי למיין קארד זה נדקוב, הבולגרי הבלתי מנוצח שהוריד באירוע הקודם את קאנה.. הפעם פוגש את מאלדונאדו. אם נדקוב יעמוד איתו, הפעם הוא יחטוף את הנוקאאוט.

למעלה