חדשות

LORSIN

New member
2 לוחמים מאד פרווה

שמתקשים מאד לסיים קרבות. כנראה בלי עוצמה פיזית, קשה לסיים קרבות. לא משנה כמה אתה טכני.. ומסכן GSP.. יש לוחמים שמפציעות כאלו נעדרו שנים, ולא חזרו לעצמם..

LORSIN

New member
וואי, יש מצב המחלקה נפתחה?!

בלי GSP.. אני יכול לחשוב על איזה 7 לוחמים בטופ, שמצב מסוים יכולים להיות אלופים, אולי אפילו חזרה של פן, חגורה שמחליפה ידיים, פשש.

elvis18

New member
אחריי אחד הקרבות

הטובים בהיסטוריה ...מגיע לו להנות קצת ! רק שלא יאבד את התותבות מרוב התלהבות ....

Ori L88

New member
עצוב ש GSP נפצע.

אבל! דיאז קונדיט זה הקרב שהכי רציתי לראות ב170 אי פעם , יש לדבר הזה פוטנציאל להיות קרב העשור. שני פסיכים שהולכים רק קדימה

REL YESAYA

New member
לא כזה טיפשי...

דיינה וויט הבין כנראה שעכשיו שהיו אפ סי בפוקס ופונה למיינסטירים הלחומים צריכים להתנהג כמו שצריך וכמו שב NBA ובכדורגל וכו' יש עונשים על דברים כאלה מן הראוי שגם ביו אפ סי יהיה מי שראה את מסיבת העיתונאים של ה UFC בפוקס גם רשאד אבנס נפל בלשונו .כששילב בטראש טוק שלו על דייויס התייחסות למקרי התעללות בילדים שקרו באוניברסיטה ממנה הגיעה דייויס . לדעתי גם אותו היה צריך להשעות על זה

BeniTaz

New member
לא צריך להגזים..

מר דיינה ווייט בעצמו פולט פעם בשבוע שטות אחרת שעולה ל-UFC ביוקר אז אם מישהו צריך להיות מושעה קודם כל זה הוא. חוץ מזה פליטות פה יש בכל מקום.. לא צריך לעשות מזה כזה סיפור (ברק אובמה וסרקוזי) ... מקסימום קנס כספי, לחתוך לוחם (שכרגע נמצא בכלל בקארד התחתון) זה קיצוני.. בטח אם מדובר באחד הלוחמים שקידמו את המשקלים הקלים בשנים האחרונות. להשעות כוכב כמו אבנס על פליטת פה גם חסר פרופורציה. פשוט צריך להסביר ללוחמים כמו שצריך והכי הרבה להכניס בחוזים קנסות כספיים. מה שקורה כרגע זה סתם כוחניות מיותרת.

REL YESAYA

New member
תשמע ...

אני עוקב אחרי דיינה בטוויטר ואני חייב לציין שהוא דווקא נרגע בתקופה האחרונה במיוחד בגלל הדברים כאלה. ואתה צודק לחתוך לוחם זה חריף ואני מאמין שהוא יחזיר אותו אבל זה היה כדי להלחיץ את הלוחמים האחרים

udi102

New member
פירס לא פראייר

אם הוא תופס את קוש ביום רע הוא יכול להפתיע ,מצד שני זה שקרב טוה לקוש אחרי נצחון על יוז ,עוד נצחון לרזומה אולי קריאה על התואר עתידית ,תלוי במצד של GSP אני ממש מקווה שאו קושצאק או פיץ יהיו אלופים בזמן הקרוב

cat food

New member
קרב רע לקושצ'אק

פירס חיה רעה ורעבה. רק צרות יכולות לצאת לקושצ'אק מהקרב הזה. עדיין קוש פייבוריט, אבל איפה הקרב המטורף שהיה לו עם קונדיט ואיפה הקרב הזה. ג'וש בשלב הזה של הקריירה שלו חייב קרבות בפרופיל גבוה יותר מזה.

למעלה