חדשות

Luke R

New member
אם מישהו עוד לא שמע: אנדרסון סילבה

חתם חוזה ל-10 קרבות(!), ונתן הסכמה עקרונית לסופרפייטס (ג'ונס ו-GSP), לביספינג ולווידמן.
בדיוק ראיתי את התחרות הורדת ידיים היום, ונראה שאוברים באמת הפסיק עם הסטרואידים.

BeniTaz

New member
הוא באמת נראה קטן יותר

מעניין אם זה ישתנה לקראת הקרב.

depresia

New member
את שני הדברים שכתבתי לא מצאתי באף אתר חדשות

חדשות של MMA כמובן.
אפשר לינק, בבקשה?

Luke R

New member
לא

לא מצאתי את הכתבה שחיפשתי, אז קבל שתי אחרות:
בום1
בום2

לגבי אוברים, זאת סתם הערכה שלי מצפיה בסרטון (הלינק בהודעה של danielmo1)

YardenBu

New member
עידכוני נשים+סיכומון קצר

1. האירוע המרכזי של אינוויקטה הוחלף. היה אמור להיות קרב על החגורה של 115, אספרזה נגד גדלה, לא משהו שחיכיתי לו. בכל מקרה גדלה הצליחה איכשהו לשבור לעצמה את האף ב-5 מקומות באימון שבוע לפני הקרב. הציעו לקלדרווד את הקרב, לצערי הרב היא לא לקחה אותו, בק האייט כן לקחה (למי שקצת קשה לו לעקוב אחרי שמות שהוא לא מכיר - האייט הייתה אמורה להילחם נגד קלדרווד). התוצאה הסופית - קרב אליפות לא מעניין (כלום לא השתנה) אבל קלדרווד תילחם נגד מישהי קצת יותר מעניינת בשם וון פלטנברג. על הנייר היא לא נראית כאילו היא יכולה לעצור את קלדרווד, אבל היא סיימה את הקרב הקודם שלה בנוקאאוט, אז זה כבר נראה יותר טוב.
אני מקווה שבאינוויקטה 5 או 6 קלדרווד כבר תיקח לאספרזה את החגורה.

2. קונן ניצחה את הקרב שהיה לה ב31 לדצמבר, ארמבר בסיבוב ראשון. למרות שאני לא אוהבת את הרעיון הכללי של בחורות בUFC במתכונת הנוכחית של העניין, אני רוצה לראות אותה מול ראוסי. אני מקווה שהסיפור שהיה לGG איתם לא ישפיע עכשיו על האפשרות הזו. הקרב הזה, אם יתקיים, יהיה קרב חלומות.

3. מצורף וידיאו קצר של הפינישים הכי טובים באינוויקטה ל-2012. 39 קרבות בסה"כ היו השנה, נוקאאוט אחד (קלדרווד), 11 נוקאאוט טכני ו-15 הכנעות. רק 12 קרבות הגיעו לשופטים מתוכם יצא רק תיקו בודד (הקרב הראשון של סמית' נגד יאנג). עוד נקודה מעניינת - 13 מתוך הקרבות שלא הגיעו לשופטים הסתיימו בסיבוב הראשון. נתנו לבנות האלו במה והן פשוט מתפוצצות שם, אין רגע משעמם. אני מאחלת לאינוויקטה ולעצמי עוד שנה כזו בדיוק.

moriarty

New member
אחלה סרטון, כמה שאלות

בשניה ה-57 רואים מישהי מתעטפת בדגל כחול לבן, אבל לא ברור אם הוא דגל ישראל. מי זו? מאיפה היא?
ב-0:59 יש לוחמת עם שרירים בולטים מאד, כולל דו ראשי מאסיבי וכולל ריבועים בבטן. מי זו? יש מצב שהיא על סמים?
ב-1:08 יש לוחמת בשיער קצר מסתערת עם אגרופים. מי זו?
איפה את מצליחה לראות קרבות של אינוויקטה?

YardenBu

New member
כמעט ישראל, אבל לא

בשניה ה-57 זו ג'ואן קלדרווד, היא סקוטית והדגל הוא של סקוטלנד.
בשניה ה-59 זו ג'וליה באד. למרות שתמיד יש סיכוי שכולם על סמים אני מאמינה שהיא סתם משקיעה יותר זמן בעיצוב ופיתוח הגוף מאשר בלחימה מכמה סיבות:
1. היא נלחמה גם במסגרות גדולות כמו סטרייקפורס, אני מאוד רוצה להאמין שבודקים שם את הלוחמות "יוצאות הדופן" בצורה קבועה.
2. היא די על תקן גייטקיפרית, גם אם היא על סמים זה לא מביא אותה להישגים יוצאי דופן.
ב-1:08 יש 2 לוחמות עם שיער קצר. המחומצנת זו שרה דלילאו, המתגוננת זו ונסה פורטו. הקרב הזה הוא מאינוויקטה 2 והוא נגמר בהכנעה יפה של דלליאו על פורטו. קרב מאוד מעניין דרך אגב, שתיהן לוחמות קרקע טובות מאוד והיתרון היה של דלליאו בגלל הגודל (פורטו נלחמת בד"כ ב-125).
את רוב הקרבות ועוד סרטונים אפשר לראות באתר של אינוויקטה invictafc.com
אפשר גם להירשם לערוץ של אינוויקטה ביוטיוב http://www.youtube.com/user/InvictaFC?feature=watch
אם אתה כבר שם, יש גם את greatest hits of 2012, לא רציתי להספים, אבל זה גם סרטון מהנה ובאופן כללי אינוויקטה מוציאים סרטוני פרומו די מושקעים.

moriarty

New member
לדעתי אף אחד מאיתנו לא היה מתעניין

אלמלא היית "מספימה".
תמשיכי.

YardenBu

New member
בשעה 2 אינוויקטה 4 מתחיל. 2 הקרבות הראשונים,

אחד ב-105 והשני ב-145 יהיו בחינם. על שאר הקארד יש תשלום של 8$, בינתיים אפשר לשלם רק בכרטיסי אשראי רגילים, הם אמרו שלאירוע הבא כבר אפשר יהיה לשלם בפייפאל. אפשר יהיה לקנות את האירוע גם אח"כ בגירסת vod באתר של אינוויקטה, אבל אני מניחה שבזמן הזה כבר אפשר יהיה להוריד את הקרבות מכל מיני אתרים.
הקארד עמוס במאטצ'אפים מעניינים, כולל קרב שהולך להיות אפי בין דייוויס ובזלר.
מצורפים:
1. קליפ של חלק מהלוחמות במיין קארד שמדברות קצת על הקרבות.
2. ג'ולי קדזי מראיינת את בזלר ודייוויס לקראת הקרב.
3. ג'ולי קדזי ביחד עם ליז קרמוש וקינג מו מדברים ומסבירים קצת על הקרבות שיהיו.

YardenBu

New member
היו בעיות בשידור, אינוויקטה ביטלו את התשלום

מעכשיו והלאה בחינם באתר של אינוויקטה. עוד לא נגמרו הקרבות המקדימים. אם מישהו ער, יש שם מלחמה היום:)

YardenBu

New member
קארד מדהים, עלה על כל הציפיות שלי

חוץ מבס רוטן או איך שלא קוראים לו, הוא ממש נודניק בפרשנויות.
בקרבות המקדימים היה מעניין:
3 קרבות מתוך 7הגיעו להחלטה, אבל אלו היו קרבות חזקים. ממליצה במיוחד על הקרב של טישיה טורס נגד פייג' ואן זנט, פשוט 2 פצצות אנרגיה, לא להאמין באיזה קצב הן שמרו על הקרב. עוד 2 קרבות נגמרו בRNC, ממליצה לראות את הקרב של רוז נמיונאס נגד אמילי קגן.
מהמיין קארד:
קלדרווד נגד וון פלטנברג: תצוגת תכלית מדהימה של קלדרווד. אין לי מושג איך וון פלטנברג נשארה בחיים. הברכיות של קלדרווד גידלו לוון פלטנברג מצח על המצח, אבל לבחורה הזאת יש סנטר מברזל.
שרה דלליאו נגד אמנדה נונס: היה קרב נחמד מאוד, דלליאו ממשיכה להשתפר כל הזמן. הייתה תקרית לא נעימה כשהיא קיבלה בעיטה לפרצוף על הריצפה, אבל היא בחרה להמשיך את הקרב.
לסלי סמית' נגד רקל פנינגטון: קודם כל אני לוקחת בחזרה את מה שאמרתי על סמית', לא מעודנת ולא נעליים, בסיבוב השלישי של הקרב זה נראה כאילו ניק דיאז עלה במקומה. הבחורה ערס במלוא מובן המילה. היה קרב יפה ודינמי, לדעתי אם הצד המנטלי של פנינגטון היה קצת יותר חזק היא בכיף הייתה לוקחת את הקרב הזה. למרות הפסד שני ברצף אני עדיין מחכה שמישהו יעשה איתה משהו, יש שם הרבה פוטנציאל.
דייוויס נגד בזלר: לדעתי זה היה fight of the night. שתי לוחמות קרקע ברמה הכי גבוהה שיש, בילו הרבה מהקרב על הקרקע וגרמו לי ממש לצעוק בשש בבוקר. תמיד כיף לראות את דיוויס גם בעמידה (תמיד יש דם
). הופתעתי קצת מאיך שהקרב נגמר - RNC שגרם לבזלר ללכת לישון. באמת קרב מדהים, אם מישהו צופה באיזשהו קרב מהאירוע - שיצפה בקרב הזה (או בקרב של קלדרווד).
האייאט נגד אספרזה: הופתעתי מאוד מהאייאט, היא נתנה בראש וגרמה לאספרזה לפחד מהעמידה שלה די מהר. לצערי אספרזה ניצלה את ההאבקות שלה לקחת את הקרב בנקודות, היא בכלל לא ניסתה לסיים שם משהו. די התאכזבתי ממנה.
בסה"כ - ערב מעולה, הרבה כשרונות חדשים.
האירוע הבא יהיה באפריל כנראה, שרה קאופמן תילחם שם, יהיה קרב על החגורה של ה-125 (ונסה פורטו, אני לא זוכרת נגד מי) וג'סיקה פנה תגן על התואר שלה, עדיין לא ידוע מול מי.
לא לוקחת אחריות על שגיאות כתיב או עילגות בפוסט הזה

שורדת90

New member
תודה רבה על הסקירה המעניינת

ירדן, תמיד כיף לקרוא אותך.
ושאלה: בהודעה אחרת שלך אתמול צירפת סירטון עם ריססי קרבות מ-2012
בדקה 1.16 אחת הלוחמות מדממת בצורה נוראית והיריבה שלה ממשיכה לשחוט אותה, האם השופטים לא עוצרים מצב כזה?

danielmo1

New member
אם הלוחמ/ת

מצליחים לשמור על הגנה רציונלית ולהגיב למכות אין סיבה לעצור (אלא אם הדימום הוא דימום קשה) את יכולה להסתכל על הקרב האחרון של מילר נגד לוזון ביואפסי 155 ולהבין עד כמה דימום הוא לא פקטור פרט לירידה ביכולת של הלוחם הפגוע לשמור על הגנה.

אם יש חתך כבד מנסים לטפל בו בעזרת ווזלין מה שבד"כ מחזיק פחות מכמה שניות כי כשנכנסות המכות הראשונות שוב הדימום חוזר על עצמו.

YardenBu

New member
מה שהוא אמר + נדמה לי שזה היה מאינוויקטה 1

ג'סיקה פנה נגד ליסה אליס. חתיכת קרב היה שם.

BeniTaz

New member
תגידי.. יש לוחמות שניראות טוב?

אם היית צריכה לדרג מה היה הטופ 5 שלך?

YardenBu

New member
אממ... נדמה לי שיש כמה שהן גם דוגמניות

שם אחד שעולה לי לראש זה מישל ווטרסון. יש עוד אחת בלונדינית שברח לי השם שלה כרגע, אבל היא נלחמה לפני איזה שבוע וגם היא דוגמנית. חוץ מקראנו אני באמת לא יכולה לחשוב על מישהי שיש לה מראה יוצא דופן, אבל זה כנראה כי אני רואה אותן רק בקרבות כשיש להם ג'ל על הפנים והשיער שלהן מוצמד לראש בצמות. בצילומים מקצועיים שהן לפעמים מפרסמות הן נראות ממש שונה.

למעלה