קארד מדהים, עלה על כל הציפיות שלי
חוץ מבס רוטן או איך שלא קוראים לו, הוא ממש נודניק בפרשנויות.
בקרבות המקדימים היה מעניין:
3 קרבות מתוך 7הגיעו להחלטה, אבל אלו היו קרבות חזקים. ממליצה במיוחד על הקרב של טישיה טורס נגד פייג' ואן זנט, פשוט 2 פצצות אנרגיה, לא להאמין באיזה קצב הן שמרו על הקרב. עוד 2 קרבות נגמרו בRNC, ממליצה לראות את הקרב של רוז נמיונאס נגד אמילי קגן.
מהמיין קארד:
קלדרווד נגד וון פלטנברג: תצוגת תכלית מדהימה של קלדרווד. אין לי מושג איך וון פלטנברג נשארה בחיים. הברכיות של קלדרווד גידלו לוון פלטנברג מצח על המצח, אבל לבחורה הזאת יש סנטר מברזל.
שרה דלליאו נגד אמנדה נונס: היה קרב נחמד מאוד, דלליאו ממשיכה להשתפר כל הזמן. הייתה תקרית לא נעימה כשהיא קיבלה בעיטה לפרצוף על הריצפה, אבל היא בחרה להמשיך את הקרב.
לסלי סמית' נגד רקל פנינגטון: קודם כל אני לוקחת בחזרה את מה שאמרתי על סמית', לא מעודנת ולא נעליים, בסיבוב השלישי של הקרב זה נראה כאילו ניק דיאז עלה במקומה. הבחורה ערס במלוא מובן המילה. היה קרב יפה ודינמי, לדעתי אם הצד המנטלי של פנינגטון היה קצת יותר חזק היא בכיף הייתה לוקחת את הקרב הזה. למרות הפסד שני ברצף אני עדיין מחכה שמישהו יעשה איתה משהו, יש שם הרבה פוטנציאל.
דייוויס נגד בזלר: לדעתי זה היה fight of the night. שתי לוחמות קרקע ברמה הכי גבוהה שיש, בילו הרבה מהקרב על הקרקע וגרמו לי ממש לצעוק בשש בבוקר. תמיד כיף לראות את דיוויס גם בעמידה (תמיד יש דם
). הופתעתי קצת מאיך שהקרב נגמר - RNC שגרם לבזלר ללכת לישון. באמת קרב מדהים, אם מישהו צופה באיזשהו קרב מהאירוע - שיצפה בקרב הזה (או בקרב של קלדרווד).
האייאט נגד אספרזה: הופתעתי מאוד מהאייאט, היא נתנה בראש וגרמה לאספרזה לפחד מהעמידה שלה די מהר. לצערי אספרזה ניצלה את ההאבקות שלה לקחת את הקרב בנקודות, היא בכלל לא ניסתה לסיים שם משהו. די התאכזבתי ממנה.
בסה"כ - ערב מעולה, הרבה כשרונות חדשים.
האירוע הבא יהיה באפריל כנראה, שרה קאופמן תילחם שם, יהיה קרב על החגורה של ה-125 (ונסה פורטו, אני לא זוכרת נגד מי) וג'סיקה פנה תגן על התואר שלה, עדיין לא ידוע מול מי.
לא לוקחת אחריות על שגיאות כתיב או עילגות בפוסט הזה