חדשות! ווקסס לא!!! באים לארץ עם נטליה!
D Daniela LR New member 18/10/02 #2 יותר טוב!!!!!!! אני לא אצטרך להיגרר עם חברה שלי להופעה של העז ההיא...!
D Dani Ryan New member 18/10/02 #6 ../images/Emo23.gif יש לך דבק...?? אני שוקלת לפזר את החתיכות שלך אצל אנשים...אחת לי אחת ליעל אחת לשרי אחת לרודי אחת לקיאן אחת ל..ארממממממ......למישהו נעשה מכירה פומבית.....אבל אז לא תהיה לי זמרת ....אז לא...פוף@
../images/Emo23.gif יש לך דבק...?? אני שוקלת לפזר את החתיכות שלך אצל אנשים...אחת לי אחת ליעל אחת לשרי אחת לרודי אחת לקיאן אחת ל..ארממממממ......למישהו נעשה מכירה פומבית.....אבל אז לא תהיה לי זמרת ....אז לא...פוף@
P p1nky New member 18/10/02 #7 וואי אחרי כל החשיבה הזאת וההודעה הארוכה (ושוב חסרת עניין לגמרי) פשוט ויתרת על הרעיון? טוב, נו. מישהו מוכן להעביר את הדבק?
וואי אחרי כל החשיבה הזאת וההודעה הארוכה (ושוב חסרת עניין לגמרי) פשוט ויתרת על הרעיון? טוב, נו. מישהו מוכן להעביר את הדבק?
D Dani Ryan New member 18/10/02 #8 ארמממ.. אתן יודעות כבר שיש לי מוח חסר תקנה...? לא ויתרתי ממש....אני שוקלת בכמה למכור
P p1nky New member 18/10/02 #9 דני! אני בשוק, אני בהלם, אני המומה! ואת קוראת לעצמך מעריצה *מפנה לך את הגב*
D Dani Ryan New member 18/10/02 #18 אממממ אוקיי מסוכם!!!!!! את בכול זאת לא רוצה שלילד שלך יהיו דודים חד הוריים...