חדשות

חדשות מהצפון בעונה 6

קרב גדול מאוד עומד להיערך (יותר גדול מ"הארדהום"). הקרב יערב את כל הבתים הגדולים של הצפון, פלוס פראים פלוס... קית' הרינגטון. אם עד עכשיו היה ניתן לטעון שג'ון מת סופית, עכשיו ברור שלא.
&nbsp
השאלה היא האם זה יהיה קרב של בני האדם נגד אחרים, או קרב של קואליציית בתים צפוניים נגד הבולטונים (בהנהגת ג'ון, שאחרי מותו משוחרר משבועתו למשמר ויכול להיות ג'ון סטארק, המלך בצפון), או אולי משהו אחר.
ואם זה יהיה קרב של האחרים נגד בני האדם, באיזה צד ג'ון יהיה? יש לא מעט תיאוריות לפיהן הוא זה שיוביל את צבאות האחרים דרומה.
&nbsp
http://watchersonthewall.com/game-of-thrones-gets-theatrical-plus-massive-spoilers-for-season-six/

Serf SaN

New member
צירפת לינק לא נכון במקרה?

כי הסצינה שתפסו בצילומים בלינק זה מהפרקים שיצאו מהספר השישי. לא קשור בכלל לצפון..

זה שם, בפוסט ההוא

אבל לא בתמונות אלא בטקסט, מתחת לכותרת האדומה:
MAJOR SPOILERS

(לא שאלה ספוילרים גדולים במיוחד: היה ידוע שיהיה קרב, ורק לא היה ידוע איפה, והיה ידוע שקית' נמצא בבלפסט ומשתתף בצילומים, אבל לא היה אישור סופי לכך שאלה יותר מאשר צילומי ההלוויה של ג'ון)

itaipee

New member
כבר הטרילו אותנו עם זה מספר פעמים

אמרו שהשחקן של טייוין לניסטר ישתתף בעונה האחרונה ( ובסוף היה לו תפקיד שבדרך כלל שמור לשחקנים ישראלים.. ) , לנה הידי פרסמה תמונה של לב מאבנים ..

הוא נמצא יותר מדי זמן בבלפסט

מכדי שהוא יישתתף רק בסצינת הלוויה.
חשוב גם לזכור שבסדרה טרחו להחזיר את מליסנדרה לחומה, היכן שהיא נמצאת בספרים, וזה לא נצרך אם כל התפקיד שלה מסתכם בליווי סטאניס, עכשיו כשקו העלילה של סטאניס בסדרה הסתיים.
וכמובן, יש את הראיון הזה, שבו הוא אומר שהוא יישאר קשור בחוזה לסדרה כנראה עד לעונה האחרונה לפחות:
http://collider.com/game-of-thrones-kit-harington-hints-at-jon-snow-fate/
&nbsp
ויש מספיק ראיות שגם בספרים הוא לא ימות. כמשקל מצטבר, אני לא חושב שזה ראיון בודד של צ'רלס דאנס או פוסט אינסטגרם בודד של לנה היידי.

ועכשיו, ספוילר גדול לעונה 6

בקתדרלה בגירונה, או מדרגות הספט הגדול של באילור, נעשות הכנות לסצינת רכיבה:
https://twitter.com/LesRadesGrises/status/642326710457905152
&nbsp
הדלפות טוענות שמדובר בג'יימי לאניסטר, רכוב ומוביל כוח של חיילי טיירל, שמגיע לשחרר בכח את מארגרי. באופן מפתיע, הדרור העליון נכנע בקלות ומשחרר את מארגרי, כי היא נעשתה במהלך תקופת המאסר שלה מסורה מאוד לאמונת השבעה. כאן חלק מהמקורות טוענים שמדובר בפרק 10, וחלק מהמקורות טוענים שמדובר בתחילת העונה, לפני שג'יימי עוזב את מעלה מלך לעלילה שלו בארצות הנהר.
&nbsp
http://watchersonthewall.com/major-...-jeremy-podeswa-and-pilou-asbaek-interviewed/

Stark Bannermen

New member
לגבי החדשות הללו..

1. יסלחו לי כל חובבי הארדהום, אני רוצה לראות קצת נקמה צפונית על החתונה האדומה, עד שיגיע הספר ויאכזב אותי, אולי אקבל משהו טוב דווקא דרך הסדרה. ג'ון או לא ג'ון, הגיע הזמן לקצת הצפון זוכר.
&nbsp
2. מקווה שמארג'ורי לא הפכה עכשיו לאיזו דתייה אדוקה, קצת יאכזב, בלי קשר לכך שלא מובן מה הקשר של ג'יימי לזה.

הסטארקים האלה עם המזג הקודר שלהם, אף פעם לא יהיו מרוצים

1. החתונה הסגולה פלוס טיווין בשירותים פלוס מירסלה פלוס מצעד הבושה פלוס עוד משהו שבטח שכחתי לא הספיקו לך? אגב, דווקא בספרים נראה שהמאנדרלים מבשלים משהו, אבל המאנדרלים הועלמו מהסדרה. בכל מקרה נראה שהתפקיד העלילתי של ריקון הוא להיוןת המשקם של בית סטארק אחרי שהכל ייגמר, אחרת הדמות שלו מיותרת. זה גורם לי לחשוב שג'ון לא יהיה ג'ון סטארק המלך בצפון, ואם הוא יהיה, זה לא יהיה לזמן רב.

2. יכול להיות שהיא הפכה דתיה למראית עין, רק כדי לצאת מהכלא של הדרורים, ויכול להיות שלא. יאכזב? אולי כן ואולי לא, תלוי איך יעשו את זה. צריך לזכוןר בהקשר הזה שמארג'רי הוחזקה ע"י הדרורים גם בספרים וזו לא המצאה של הסדרה (אם כי האמתלה של התפיסה שלה בסדרה הייתה קלושה).
בכל מקרה הקשר של ג'יימי נראה די ברור - הוא חוזר מדורן אחרי שהוא איבד את הבת שלו ברגע שבו הם התוודעו זה לזו ולרגשותיהם האמיתיים כאב ובת, ומוצא את טומן בדיכאון כי לקחו ממנו את אשתו והוא לא מסוגל לעשות כלום בנידון (טוב, הוא מסוגל, אבל הוא אפס, זה כבר עניין אחר). אז הדוד ג'יימי פועל כמו שג'יימי יודע לפעול, ורוכב אל לב הסכנה. בכל מקרה כלורד המפקד של משמר המלך הוא מושבע להגן על כל בני משפחת המלוכה, שכוללת עכשיו את מארג'רי. גם בלי כל הרקע עם טומן, זו עילה מספיקה.
מה שיותר מעניין הוא איפה נמצאת סרסיי בכל העניין הזה. מסורסת נפשית אחרי מצעד הבושה? מתנגדת אבל ג'יימי לא מקשיב לה?
אני מודה שהייתי רוצה לראות על המסך את הסצינה בספרים שבו ג'יימי שורף את מכתב הבקשה של סרסיי, אבל כנראה שגם אני לא אצא מרוצה לגמרי.

Stark Bannermen

New member
קשה לרצות אנשים עקשנים:)

מצטער אבל האפקט של החתונה האדומה כמו הרבה דברים בסדרה, היה בעיקר בשביל ערך השוק, מבחינה עלילתית..אמממ קצת לוקה בחסר בלשון המעטה. זה מה שהיה כל כך טוב במשתה ובריקוד, במיוחד בריקוד בקו העלילה של תיאון שהועלם לגמרי מהסדרה.
&nbsp
וחבל.

Uri04

New member
דיי בטוח שזה מפוברק

השמות של כל הפרקים יותר מדיי EPIC בשביל להיות מציאותיים. בייחוד שם הפרק האחרון
. אבל אולי, מי יודע. תודה על הקישורים!

למעלה