הסטארקים האלה עם המזג הקודר שלהם, אף פעם לא יהיו מרוצים
1. החתונה הסגולה פלוס טיווין בשירותים פלוס מירסלה פלוס מצעד הבושה פלוס עוד משהו שבטח שכחתי לא הספיקו לך? אגב, דווקא בספרים נראה שהמאנדרלים מבשלים משהו, אבל המאנדרלים הועלמו מהסדרה. בכל מקרה נראה שהתפקיד העלילתי של ריקון הוא להיוןת המשקם של בית סטארק אחרי שהכל ייגמר, אחרת הדמות שלו מיותרת. זה גורם לי לחשוב שג'ון לא יהיה ג'ון סטארק המלך בצפון, ואם הוא יהיה, זה לא יהיה לזמן רב.
2. יכול להיות שהיא הפכה דתיה למראית עין, רק כדי לצאת מהכלא של הדרורים, ויכול להיות שלא. יאכזב? אולי כן ואולי לא, תלוי איך יעשו את זה. צריך לזכוןר בהקשר הזה שמארג'רי הוחזקה ע"י הדרורים גם בספרים וזו לא המצאה של הסדרה (אם כי האמתלה של התפיסה שלה בסדרה הייתה קלושה).
בכל מקרה הקשר של ג'יימי נראה די ברור - הוא חוזר מדורן אחרי שהוא איבד את הבת שלו ברגע שבו הם התוודעו זה לזו ולרגשותיהם האמיתיים כאב ובת, ומוצא את טומן בדיכאון כי לקחו ממנו את אשתו והוא לא מסוגל לעשות כלום בנידון (טוב, הוא מסוגל, אבל הוא אפס, זה כבר עניין אחר). אז הדוד ג'יימי פועל כמו שג'יימי יודע לפעול, ורוכב אל לב הסכנה. בכל מקרה כלורד המפקד של משמר המלך הוא מושבע להגן על כל בני משפחת המלוכה, שכוללת עכשיו את מארג'רי. גם בלי כל הרקע עם טומן, זו עילה מספיקה.
מה שיותר מעניין הוא איפה נמצאת סרסיי בכל העניין הזה. מסורסת נפשית אחרי מצעד הבושה? מתנגדת אבל ג'יימי לא מקשיב לה?
אני מודה שהייתי רוצה לראות על המסך את הסצינה בספרים שבו ג'יימי שורף את מכתב הבקשה של סרסיי, אבל כנראה שגם אני לא אצא מרוצה לגמרי.