היי כוכב ../images/Emo41.gif ../images/Emo24.gif
הי כוכב אני חייבת להגיד שהפרישות לא היו קלות לי לפירוש...קצת הסתבכתי. בכל זאת, כתבתי מה שכתבתי,ואשמח לתגובתך, כמו גם לתגובותיהם של הפרשנים האחרים בפורום, שיחזקו או יבהירו לי את הדברים...אז ככה: אני אתחיל מהפרישה השנייה: מה - אביר המטבעות כוונותיו הרומנטיות - ארבעה גביעים של איקס - חמישה מטבעות כלפיי - אוהבים בשלושת החודשים הקרובים - תשעה גביעים סיכום: נער הגביעים לא נעים להגיד...אבל נראה שאם תחזרו להיות ביחד אז עכשיו הוא לא הזמן המתאים, אם בכלל. נראה שפנייתו של איקס אליך נעשתה בגלל תחושת מחסור שיש לו, אולי הוא מרגיש בודד (מבלי לפגוע בך, אני בטוחה שאת מקסימה). את מצד שני נמצאת במקום שבו את צריכה לקחת החלטה - הבעייה שיש לך רגשות כלפיו ותקוות לקשר, אבל הפוטנציאל גם של התחושות שלך עדיין בתולי וצעיר. הבלבול שלך, נראה שנובע מאינטואיציות נכונות. המקום שבו את נמצאת, הוא בעל משמעות רבה יותר מאשר כל מה שקורה אצלו. את נדרשת לעשות בחירה. נסי לשאול את עצמך מה את באמת מרגישה כלפיו? האם הוא באמת מה שאת צריכה כרגע בחייך? נראה שבשלושת החודשים הקרובים אם עדיין ישמר ביניכם קשר, כל אחד יהיה במקומו, אם כי יתכן שתנסו עדיין להתקרב או למצוא פתרון לאושר משותף של שניכם ביחד. אבל נדרשת המתנה... ועכשיו נעבור לשאלה הבאה (בדיוק במקום): מה - ירח עלי - אס המטבעות לעשות - מלך המטבעות על מנת לייצב - יום הדין את הקשר - גלגל המזל עם איקס - שלושה מטות סיכום: שלושה גביעים לפי הפרישה הזו נראה שהדבר שעליך לעשות, הוא לקבל שהקשר עם איקס, כרגע לפחות, יהיה יותר קשר של בילויים, קליל, ולא רציני מדי. (אולי יתפתח בעתיד, אבל כפי שהיה בפרישה הקודמת - לא כרגע). את בכל הסיטואציה כמובן היציבה ורוצה בקשר יציב. עליך לקחת שליטה על הדברים ולנווט לעבר יציבות, כשאת מודעת, עם עיניים פקוחות, למתרחש. אל תשלי את עצמך שיש יותר ממה שבאמת קיים. קלפי הארקנה הגדולה בפתיחת הפרישה, בעניין ייצוב הקשר (שאת רוצה) וקלף האוהבים במיקום שלך בפרישה הקודמת, מדגישים שאת צריכה לעשות עם עצמך בירור לגבי מה שאת רוצה, לראות את הדברים בבהירות ועם זה להתייחס לכל המצב. גלגל המזל מדגיש את העובדה שכעת זה לא הזמן לקשר עמוק ורציני ביניכם (יחד עם אביר המטבעות מהפרישה הקודמת ו-3 מטות בעמדה שלו)...אבל יכול להיות שזה עדין לא סוף פסוק ביניכם...