חדשות

כוכב321

New member
חדשות

בוקר טוב לבנות הפורום אז הנה עדכונים הקשר ביני לבין איקס חודש ואני די חוששת ומבקשת להתיעץ עם הקלפים מה עלי לעשות ואיך לנהוג ומה הוא חושב לגבי הקשר או מאיזה מקום הוא מגיע. אודה באם תנחו אותי איזו שאלה לשאול ואיזו פתיחה לעשות. שיהיה לכן יום נפלא

צ ל י ל 8

New member
כבר שכחנו על מה דברים אמורים ../images/Emo13.gif

אנא ספרי שוב מה היה ומה את רוצה לדעת.

כוכב321

New member
תשובה

היתה זוגיות אשר נגמרה לפני חצי שנה הוא יזם פרידה ממקום שרצה לחשוב על המשך הקשר כיום הוא רוצה לחזור לקשר מתוך רצון לנסות אבל אני לא בטוחה האם הוא רוצה באמת ומוכן להשקיע כי יש לנו עבודה לעשות יחד. יש לי חששות כי אני עדין לא יודעת מה הוא החליט ורוצה להתיעץ עם הקלפים תודה צליל יקירתי

blackcat2

New member
כוכב יקרה../images/Emo41.gif

בואי נמקד. האם את רוצה לדעת מה עליך לעשות על מנת לייצב את הקשר? האם את מבקשת לדעת מה כוונותיו הרומנטיות כלפיך? מה בדיוק את מבקשת לדעת? אשמח לשמוע.

כוכב321

New member
היי חתולה

תודה חתולה כן אני מבקשת תשובה לגבי 2 השאלות שהצגת

גב

New member
הי כוכב ../images/Emo24.gif

אם כך פירשי 2 פרישות: פרישה 1: מה עלי לעשות על מנת לייצב את הקשר עם X? 6 קלפים בפרישת השאלה - קלף הסיכום יוצא אוטומטית (רשמי גם אותו). פרישה 2: מה כוונותיו הרומנטיות של X כלפי ב-3 החודשים הקרובים? 5 קלפים + סיכום אוטו'

כוכב321

New member
פריסה

הנה הפריסות שעשיתי שאלה ששאלתי מה עלי לעשות על מנת לייצב את הקשר עם אקס? ירח אס המטבעות מלך המטבעות יום הדין גלגל המזל שלושה מטות סיכום: שלושה גביעים שאלה שניה:מה כוונותיו הרומנטיות של אקס כלפי בשלושה חודשים הקרובים? אביר המטבעות ארבעה גביעים חמישה מטבעות אוהבים תשעה גביעים סיכום: נער הגביעים תודה מראש לכל מי שתקדיש מזמנה לפירוש

blackcat2

New member
פריסה א'../images/Emo140.gif

מה עלי לעשות על מנת לייצב את הקשר עם אקס? ירח אס המטבעות מלך המטבעות יום הדין גלגל המזל שלושה מטות סיכום: שלושה גביעים נראה כי הבחור במידת מה נכון ליציאה לדרך החדשה (3 מטות) אולם הוא חווה קשיים שבדרך הנובעים מעליות ומורדות בתחושות המלוות אותו. (גלגל המזל) הרבה מענייני ההסיטוריה הרגשית שבינכם מעיבים על קידום הקשר המדובר ומעוררים רגשנות ומתח לא נוחים (הירח). מבינכם את זו שחייבת לחשוב פרקטיקה, לדאוג לשמירת היציבות ולהבין כי הדרך עלולה להיות קשה ואם את רוצה אותו את תיאלצי ללכת בה בבטחה ובאיטיות. (אס המטבעות+ מלך המטבעות). 3 הגביעים בסיכום מעידים על קטיפת הפירות שלאחר העמל ובעיני העניינים ישתלמו לכם בבוא העת. צר לי על שלא תחמת את הפריסה בזמן נתון אולם מאחר ונראה כי הדרך עשויה לארוך זמן מה אני מציעה לך להכין את עצמך לכמה חודשי עבודה טובים. שתי השלישיות שהופיעו בפריסה קוראים לשלווה מצידך מה שנקשר ישירות לתחושתי כי קטיפת הפירות תיתכן לאחר תקופת ההשקעה העומדת לפניכם. אשמח לשמוע את דעתך. בי

blackcat2

New member
פריסה ב' ../images/Emo9.gif

מה כוונותיו הרומנטיות של אקס כלפי בשלושה חודשים הקרובים? אביר המטבעות ארבעה גביעים חמישה מטבעות אוהבים תשעה גביעים סיכום: נער הגביעים הי כוכב העניינים עובדים באיטיות יתירה אצל הבחור.(אביר המטבעות). הוא מתמודד עם קשיים משמעותיים ועל כן מתקשה להביע אהבה ולהשתלב בזוגיות ולא אתפלא אם את חשה מצידו מעין אדישות כלפיך וכלפי הקשר המדובר. (4 גביעים). הוא עדין מתלבט בענין המשך הקשר ומתקשה להכריע בענין וגם להיכנס לקשר המדובר ולהשקיע את כל ליבו ומרצו לעניין. (האוהבים) במהלך התקופה הקרובה נראה כי תחושי כי יש דברים אחרים הממלאים את חייו ואת נפשו ותחושי כי אין לך הרבה מקום בכך. אני מניחה כי זה עלול לתסכל ולצער אותך וזה אך טבעי. תחושתי היא שהוא לאורך תקופה ארוכה יציג זאת כלפיך כמעין מגננה אולם אני מאמינה באמת ובתמים כי יש לו תחושות רגשיות כלפיך. נער הגביעים בסיכום מעיד בעיני על פתח של התחלה והצלחה רומנטית ואני עדין מאמינה כי ההצלחה האמיתית תגיע בשלב מאוחר יותר ולא בהכרח עכשיו. אשמח לשמוע את דעתך. בי

כוכב321

New member
היי חתולה

תודה על הפירוש אני בהחלט מתחברת לענין של המגננה שהוא נמצא בה ומתיחסת לזה מתוך הבנה ומתוך ראיה כי רק הזמן יעשה את שלו אני מבחינתי מוכנה ומזומנה להשקיע בקשר בכדי להראות לו שיש לי צדדים נוספים שאותם לא הכיר. גם לי יש את התחושה כי בסופו של דבר האהבה שהוא חש כלפי ואני כלפיו ואת זה הוא אמר בצורה מפורשת וההשקעה שלנו בקשר תניב פירות תודה ואשמח לשמוע פירושים נוספים

גב

New member
היי כוכב ../images/Emo41.gif ../images/Emo24.gif

הי כוכב אני חייבת להגיד שהפרישות לא היו קלות לי לפירוש...קצת הסתבכתי. בכל זאת, כתבתי מה שכתבתי,ואשמח לתגובתך, כמו גם לתגובותיהם של הפרשנים האחרים בפורום, שיחזקו או יבהירו לי את הדברים...אז ככה: אני אתחיל מהפרישה השנייה: מה - אביר המטבעות כוונותיו הרומנטיות - ארבעה גביעים של איקס - חמישה מטבעות כלפיי - אוהבים בשלושת החודשים הקרובים - תשעה גביעים סיכום: נער הגביעים לא נעים להגיד...אבל נראה שאם תחזרו להיות ביחד אז עכשיו הוא לא הזמן המתאים, אם בכלל. נראה שפנייתו של איקס אליך נעשתה בגלל תחושת מחסור שיש לו, אולי הוא מרגיש בודד (מבלי לפגוע בך, אני בטוחה שאת מקסימה). את מצד שני נמצאת במקום שבו את צריכה לקחת החלטה - הבעייה שיש לך רגשות כלפיו ותקוות לקשר, אבל הפוטנציאל גם של התחושות שלך עדיין בתולי וצעיר. הבלבול שלך, נראה שנובע מאינטואיציות נכונות. המקום שבו את נמצאת, הוא בעל משמעות רבה יותר מאשר כל מה שקורה אצלו. את נדרשת לעשות בחירה. נסי לשאול את עצמך מה את באמת מרגישה כלפיו? האם הוא באמת מה שאת צריכה כרגע בחייך? נראה שבשלושת החודשים הקרובים אם עדיין ישמר ביניכם קשר, כל אחד יהיה במקומו, אם כי יתכן שתנסו עדיין להתקרב או למצוא פתרון לאושר משותף של שניכם ביחד. אבל נדרשת המתנה... ועכשיו נעבור לשאלה הבאה (בדיוק במקום): מה - ירח עלי - אס המטבעות לעשות - מלך המטבעות על מנת לייצב - יום הדין את הקשר - גלגל המזל עם איקס - שלושה מטות סיכום: שלושה גביעים לפי הפרישה הזו נראה שהדבר שעליך לעשות, הוא לקבל שהקשר עם איקס, כרגע לפחות, יהיה יותר קשר של בילויים, קליל, ולא רציני מדי. (אולי יתפתח בעתיד, אבל כפי שהיה בפרישה הקודמת - לא כרגע). את בכל הסיטואציה כמובן היציבה ורוצה בקשר יציב. עליך לקחת שליטה על הדברים ולנווט לעבר יציבות, כשאת מודעת, עם עיניים פקוחות, למתרחש. אל תשלי את עצמך שיש יותר ממה שבאמת קיים. קלפי הארקנה הגדולה בפתיחת הפרישה, בעניין ייצוב הקשר (שאת רוצה) וקלף האוהבים במיקום שלך בפרישה הקודמת, מדגישים שאת צריכה לעשות עם עצמך בירור לגבי מה שאת רוצה, לראות את הדברים בבהירות ועם זה להתייחס לכל המצב. גלגל המזל מדגיש את העובדה שכעת זה לא הזמן לקשר עמוק ורציני ביניכם (יחד עם אביר המטבעות מהפרישה הקודמת ו-3 מטות בעמדה שלו)...אבל יכול להיות שזה עדין לא סוף פסוק ביניכם...

כוכב321

New member
גב היקרה

תודה על ההשקעה מספר דברים אחלוק עליך הוא לא יחזור לקשר קליל כי זה לא מה שהוא רוצה וזה לא באופי שלו הוא דיבר רק על קשר רציני. אני עשיתי בירורים עם עצמי ואני יודעת בדיוק מה אני רוצה ומה אני מוכנה להשקיע ואני לא חיה באשליות כי יהיה קל. גם הוא עשה בחצי שנה הרבה חושבים ולא היה יוצר קשר איתי במידה ולא היה רוצה לחדש את הקשר.הוא לא משחק משחקים לא עם עצמו ולא איתי. בנוסף קיימת אהבה גדולה מצד שנינו ואנחנו צריכים להתגבר על בעיות שונות. אני מסכימה איתך כי הוא חידש קשר בגלל שאני חסרה לו והוא מרגיש בודד בלעדי אבל לא ממקום של אגואיסטיות. מקוה כי הבהרתי את עצמי.

צ ל י ל 8

New member
פרשנותי לפריסות

מה - ירח עלי - אס המטבעות לעשות - מלך המטבעות על מנת לייצב - יום הדין את הקשר - גלגל המזל עם איקס - שלושה מטות סיכום: שלושה גביעים נראה כי את חרדה לקשר בינכם, ונראה לי שיש איזה משהו סמוי מבחינת הכסף. האם יש לבחור כסף ובגלל זה את בעצם איתו? אני חושבת שכדי לייצב את הקשר שלכם, את צריכה להסתכל עליו בעיניים פקוחות. יש לי הרגשה שאת נמצאת בקשר הזה לא בגלל אהבה בלבד. וזה מה שבעצם לא מוביל את הקשר לשום מקום. לאיקס יש הרבה יותר ציפיות מהקשר מאשר ממך. בכל אופן נראה שזהו קשר שנועד לבילויים והנאות – יותר מאשר לאהבה אמיתית. מה - אביר המטבעות כוונותיו הרומנטיות - ארבעה גביעים של איקס - חמישה מטבעות כלפיי - אוהבים בשלושת החודשים הקרובים - תשעה גביעים סיכום: נער הגביעים שוב המטבעות… הכוונות שלו כרגע לא ממוקדות, מין אדישות שכזו. אני חושבת שהוא מרגיש קצת חוסר אהבה ואהדה ממך. נראה כי הוא שוקל אם להישאר בזוגיות הזו או לא. מכל מקום, נראה כי כרגע הוא דיי מרוצה ממה שיש, אבל בכל זאת לא מספק אותו. מה את חושבת?

כוכב321

New member
צליל היקרה

תודה על ההתיחסות אני חייבת לציין כי הקשר נוצר רק ואני מדגישה רק בגלל אהבה כפי שציינתי בתגובה קודמת הוא לא מחפש קשר לבילויים בלבד אלא קשר רציני בדיוק כמוני. אין לבחור כסף שבגללו נראה כי אני נמצאת איתו. מה שאולי כן נכון זה השיקול האם להכנס בחזרה לזוגיות. נראה כי הפריסות שעשיתי לא משקפות ולא נותנות תשובה ברורה ןעל כן אני עכשו עוד יותר מבולבלת.

צ ל י ל 8

New member
את יודעת ../images/Emo66.gif

זה מה שקורה לפעמים כשפורסים יותר מדיי פריסות בנושא אחד מסויים. תני לזמן לעשות את שלו, מה יש לך להפסיד

גב

New member
הי כוכב ../images/Emo24.gif

אז אולי בכל זאת כדאי לך לערוך עם עצמך בירור קטן...
קחי את הזמן ואל תילחצי...החיים זורמים תמיד קדימה...אולי אנחנו אפילו מפריעים להם עם כל הבלבלות שלנו

למעלה