חדשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RJlake

New member
חדשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. קמרון רוצה להקים משפחה!!! ע"פ עיתון אמריקאי דווח שקמרון רוצה להתחתן ולהביא ילדים "כרגע אני נמצאת בגיל שבו הרצון לילד גדל ואני מאמינה שבן אדם צריך להתחתן רק פעם אחת בחיים וזה צריך להיות לתמיד" לי נראה שתהיה לנו חתונה בקרוב.... כי כבר שמענו את ג'סטין מצהיר לא פעם שהוא היה רוצה להתחתן והוא אפילו הציע לקמרון נישואים פעם לא באופן רשמי אבל הוא היה בכיון. 2. לג'סטין הוצע לכתוב שיר ל.... בריטני ספירס!!!!!! אמרו שבריטני מקווה שהשיתוף פעולה עם ג'סטין ישמח את המעריצים שלה שהתאכזבו קשות בגלל ביטול מסע ההופעות שלה עקב פציעה. חבר של בריטני אמר:"ג'סטין תומך בבריטני כרגע כי היא עוברת תקופה ממש קשה היא ממש מדוכאת מהעובדה שהיא הייתה צריכה לבטל את סיבוב ההופעות שלה ולמרות שהשירים שלה מצליחים כרגע היא חוששת שאכזבת המעריצים שלה תשפיע על העתיד שלה" אני לא בטוחה אם זה שמועות או לא לגבי שני הדברים אבל כנראה שנצטרך לחכות ולראות מה קורה עם זה.

justin love

New member
דדדדדיייי אני בשוק טוטאלי

מה באמת????ייאאאאאא....רק שלא יתחתן איתה....בקשה!!!!!!!! חחחחחחחח מאיפה הבאת את זה?

I LOVE JT

New member
כן גם אני קראתי את זה...

שיטטטטטטטטטט אני ימות עם הוא יתחתן איתה אוףףףףףףףףףףףף אבל את האמת לא נראה לי שהיא תכנס להריון מג'סטין למרות הכל ג'סטין כפרה שלי הוא עדיין צעיר מדי כדי להיות אבא...הוא הרי עדיין ילדותי כזה.. אז לא נראה לי אבל יש מצב שהם יתחתנו אוףףףףףףףף את האמת אני תמיד חשבתי שג'סטין ובריטני לא מדברים אבל אני ראיתי ראיון אחד איתו שהוא דיבר על בריטני ואמר כזה שהוא אמר לה שאם היא תתצטרך אותו ושהוא יעזור לה הוא תמיד יהיה לצידה ואז התחלתי להאמין שהם ידידים למרות הכל...את האמת יש להם שיר ביחד וזה שיר מהמממממם והוא באלבום השלישי של בריטני אני את האמת חולה על השיר הזה...ואני מקווה דווקא הייתי רוצה לשמוע שיר ביניהם כזה...:) נ.ב. אתן יודעות שלג'סטין יש סרט אחד אבל לא משהו רציני אני לא ממש הבנתי על מהו משהו על דוגמניות מישהי אולי יודעת על זה משהו?? ומישהי יודעת אולי אם אני יכולה להשיג איכשהו קטע מאדיסון??? סורי על השאלות....:) אבל אני מקווה שתענו לי..

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא רוצה שהם יתחתנו!!!!!!!!!!!!!!! הוא עדין צעיר והיא זקנה שתימצא לה מישהוא בגיל שלה ותעשה איתו ילדים

למעלה