***חדשות***

The Mad Hatter

New member
***חדשות***

once more* with footnotes אני לא לגמרי בטוחה שהבנתי במה מדובר-אבל אאל"ט (!) זה אוסף סיפורים קצרים הקשור לעולם הדיסק. נראה שהספר יכלול בין השאר את death and what comes next, הים והדגים הקטנים (שהופיע גם באוסף אגדות בעריכת..אה, שכחתי. רוברט סילברברג, נראה לי, לא? *_*), theatre of cruelty ועוד כמה סיפורים ומאמרים. The Science of Discworld III: Darwin's Watch עוד ספר שנמצא בשלבים, כנראה. ואפילו לא הספקתי לקרא את מדע הדיסק הראשון (שלא לדבר על השני..). ראיונות מוקלטים עמוד עם ראיונות מוקלטים עם מר פראצ'ט (ואם למישהו באמת יש סבלנות להוריד אותם, שיחזור לפה ויספר לנו אם יש שם משהו מעניין..^_^) ועוד די הרבה סופרים (טרי נמצא לקראת סוף העמוד). * עכשיו שמתי לב שיש בעמוד את זה גם את ג'ספר פורד שכתב את "פרשת ג'יין אייר". כמה נחמד..^_^ * וגם מרגרט וויס בשביל נטע.. ורק על going postal, הספר הבא, אין שום מידע מעניין שאני יודעת עליו. לא נורא. P: יום נעים :)

ויימס

New member
חשבתי שהוא הולך להפסיק עם הדיסק.

הערכתי אליו ירדה פלאים. טוב, לא, סתם. אה.. אני אוריד את הדבר הזה על אף שסביר להניח שלא אבין אף מילה (אוף, בריטים...). כשיהיה לי זמן. וכוח. וחשק. ואז אספר לכם על מה שכן הבנתי. אז, תודה!!

Rincewind

New member
למה שהוא ירצה להפסיק עם הדיסק?

לא, אלוהים, אל תיתן לו לעשות את זה!!!

ויימס

New member
כי נמאס לו.

וזה מורגש..? סתם, אני לא יודעת. לא אכפת לי שיפסיק עם הדיסק כל עוד הוא ימשיך לכתוב ספרים והם יהיו טובים. רק שלא יתחיל לכתוב רומנים רומנטיים סטייל דניאל סטיל.

Rincewind

New member
אני לא מאמין שנמאס לו

יש עוד כל כך הרבה מה לכתוב... בייחוד כששנים הוא כבר לא כתב ספר עם סתמרוח!

ויימס

New member
כן, תגיד תודה!

אם הוא ינסה לכתוב עוד ספר עם הדמות הזאת זה ייצא כל כך גרוע ש... שאני לא יודעת מה, בסדר, זה פשוט ייצא גרוע, אוקיי?

Rincewind

New member
אבל אני מתגעגע!!!

אני מרגיש קרוב לסתמרוח, כאילו אנחנו אחים! כבר שש שנים אני נושא את הכינוי שלו באינטרנט! אני חייב לדעת מה קורה איתו!

pini-pee

New member
אבל ידוע מה קורה איתו

כלום. הוא סוף סוף הגיעה למנוחה ואל השלווה (חוץ מניסויים בהם הוא משתתף במסגרת האוניברסיטה). באמת כבר אין כל כך מה לכתוב איתו. גם עם כל השאר האמת, זה למה טרי כבר לא ממשיך את הסדרות הישנות... כאילו, שימו לב, כל הספרים החדשים משתמשים בדמויות מהסדרות הישנות אבל לא כל כך שייכות אליהן...

ויימס

New member
נו, גם אני אוהבת את סתמרוח!

הייתי מוכרת את הכליה שלי אם הייתי חושבת שזה ייתן לי ספר טוב בכיכוב סתמרוח, אבל זה בלתי אפשרי! ספר רע עם דמות שאני כל כך אוהבת יהיה יותר גרוע משום ספר בכלל!!! ...ולמען האמת נדמה לי שזה כבר קרה (מה אתה חושב על The Last Continent...?)

Rincewind

New member
אני חושב שהוא היה מעולה

המון בדיחות על אוסטרלים... ואני רוצה עוד ספר איתו נואשות! אני יודע שטרי מסוגל לזה! אני פשוט יודע!

ויימס

New member
אתה משווה 'המון בדיחות על אוסטרלים'

לגאוניות חסרת הגבולות של צבע הכשף, אור מופלא ומעשי קסמים???

pini-pee

New member
כבר אמרתי פיכסה צבע הכשף?

כן, כבר אמרתי... אני לא צריך להזכיר את זה כל פעם מחדש... זה לא מתחשב ברגשות של אחרים...

למעלה