חדשות!!!!!

RJlake

New member
חדשות!!!!!

ב-29 באוגוסט יתקיים טקס פרסי mtv להזכירכם שבשנה שעברה ג'סטין היה מועמד ל5 פרסים וזכה בשלוש שזה היה מספר הזכיות והמועמדיות המרבי בטקס! זאת רשימה של המועמדים לפרסים החשובים:(ג'יי-זי מוביל את הרשימה עם 6 מועמדויות) קליפ השנה: אואטקאסט-"הי יא" בריטני-"טוקסיק" די12-"מיי בנד" ג'יי-זי-"99 פרובלמז" אשר-"יה" הקליפ הטוב ביותר לזמרת: בריטני-"טוקסיק" ביונסה-"נוטי גירל" אלישיה קיז"איף איי איינט גוט יו" ג'סיקה סימפסון-"ווית' יו" כריסטינה אגילרה-"דה וויס ווית'אין" הקליפ הטוב ביותר לזמר: אשר-"יה" ג'יי-זי-"99 פרובלמז" ג'סטין טיימברלייק-"סניוריטה" קיין ווסט-"אול פולז דאון" פרינס-"מיוזיקולג'י" הקליפ הטוב ביותר ללהקה: נו דאוט-"אייטס מיי לייף" די 12-"מיי בנד" הובסטנק-"דה ריזון" מארון5-"ד'יס לאב" גוד שארלוט-"הולד און" מי שקורא את זה וחושב "מה ג'סטין מועומד רק פעם אחת?" אז מועומדות אחרת זה הרבה למישהו שלא עשה כלום כול השנה...(אפילו לג'סטין...) שיהיו עוד חדשות אני אעדכן!!!

RJlake

New member
ועוד קצת חדשות...

עכשיו זה סופי! אנסינק לא יוציאו דיסק,לא בזמן הקרוב לפחות... ההחלטה התקבלה במהלך ישיבה של הלהקה בה ג'סטין הבהיר שהוא לא רוצה לקחת חלק בפעילות של הלהקה... ועוד משהו קטן... כנראה החתונה של ג'סטין וקמרון תתקיים בחג המולד... על פי הדיווחים קמרון רוצה חתונה לבנה כלומר עם שלג...

jt fan

New member
|צורחת||מתלהבת||יש||יששששששששש|

ייאיייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ישששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלא יתאחד עם הערסים האלה[חוץ מלאנס
]

RJlake

New member
חחחח בדיוק בדיוק מה שאני חושבת!!!!

תודה לאל שאין איחוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני דווקא אוהבת את אנסינק

אבל בכללי אני לא אוהבת שם את כולם חוץ מג'סטין וג'ואי לדעתי ג'סטין מצליח יותר עם קריירת הסולו שלו אני שמחה שהם לא חוזרים אבל גם אם הם כן אז לא תיהיה לי היתנגדות...

QAF Fan Block

New member
אני מתה על אנסינק!

למה אתן מלכלכות?? ואני הכי אוהבת שם את ג'סטין וג'ייסי. צריך להיות איחוד! ומה זה ג'סטין לא רוצה יותר קשר עם הלהקה!?? הוא ממש תפס תחת! עוד שנייה הוא יוציא אלבום אם הקמרון הזקנה הזאת

מזה תפס תחת?!?!!?!?

ג'סטין לא תפס כלוםםםםםם אם הוא לא רוצה לחזור אז יש לו את הסיבות שלו ואת לא יודעת אותם ולא יכולה לשפוט אותו...... וגם אם הטוא יוצא אלבום אז מה אכפת לך את לא אוהבת אל תקשיבי... זה החיים שלו ואת לא יכולה לנהל לו אותם

RJlake

New member
עדיף שלא יחזור ללהקה!!!!

חוץ משני שירים יפים שהיו להם כול השאר שירים מלוקקים ומעצבנים!!! הרבה הרבה יותר טוב לו בלעדיהם!!! חוץ מזה למה הם רוצים לחזור ללהקה? כי אף אחד מהם לא הצליח במיוחד אחרי שהיא התפרקה... אם ג'יי סיי היה מצליח בסדר גודל כמו גיסטין הדבר האחרון שהוא היה רוצה זה לחזור ללהקה תאמיני לי!!! אז לפני שאת אומרת דברים כמו "ג'סטין תפס תחת" או "עוד מעט הוא יעשה דיסק עם קמרון(מה שיכול להיות מאוד משעשע...
) תסתכלי על הסיבות המאוד מובנות שלו למה לא לחזור ללהקה!

jt fan

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

הם כזאת להקה צפויה ומלוקקת..אמנם השירים שלהם נחמדים אבל כל כך מונוטוניים
-ואין לי כח לפרט
אבל ג'סטין סולו..הוא כותב את כל השירים שלו לבד [בניגוד לאן סינק אהמ אהמ..] וגם- אן סינק כל כך ממוסחרים
וג'סטין לא.לג'סטין יש גם איכויות קוליות שגוברות על האיכויות של כל השאר בהרבה-ולדעתי,אפילו שאני ממש אוהבת את ג'סטין-זה פשוט לא הוגן שג'סטין תמיד יהיה הכוכב הראשי!וביננו-הוא תמיד הראשי.בריקוד,בשירה,בכל השאר.כל הפוקוס עליו
אז אני לא מבינה מה הטעם שהוא יחזור אליהם... למרות שהם חמודים מאוד..

RJlake

New member
זתומרת שהדבר היחדיד שהלהקה

סבבה סביבו היה הכסףףףף!!! הם הפכו למין מוצר שיווקי מין מותג כזה שמכניס מלא מלא כסף ולאו דווקא מהופעות וממכירת דיסקים אלא ממוצרים שהיו על שמם ופשוט פירסמו את עצמם מדברים שלא קשורים בכלל למוזיקה שלהם!!! הדוגמא הכי מובהקת להתמסחרות אלו התאומות אולסון!!! שהן נראה לי הדבר הכי ממוסחר שיש בעולם!!!

למעלה