חדשות...

חדשות...

*עלה פרומו ל"המתכון להצלחה 2" (עונה שנייה)-הסדרה תשודר באוגוסט. *סדרת הריאלטי "ג'ו שמו" ניגמרה וגיליתי(לתדהמתי) שבמקום ג'ו שמו תשודר שוב הסדרה "חוקי המשחק" מהתחלה כל יום שישי!! זה לא פייר,למה צריך לחכות עכשיו 11 שבועות כדי לראות סדרה חדשה? (תראו מידע ב EPG) *שתי הקומדיות שמשודרות ביס וויקאנד -8 כללים פשוטים ופחות ממושלמת, ישודרו בסטאר וורלד החל 15/9/05,הקומדיות ישודרו החל מעונתן הראשונה..הכל מגיע לסטאר וורלד באיזשהו שלב אה? שמועות: *שמועות חזקות שיס רכשו את "נמברס" ו"האנטומיה של גריי".. .

MiriOrit

New member
שמעתי שהאנטומיה מעולה.

לגבי נמברס - חברה שלי מאוד אוהבת את זה.. אבל היא אמרה שנראה לי שאני לא אוהב את זה. בכל מקרה יש לי את כל העונה הראשונה על דיסקים.

Aviad1987

New member
זה מתאים למשבצת של פשע מן העבר

זאת דרמת פשע. שמעתי שהיא לא רעה. נחכה ונראה (מקווה שבאמת רכשו את זה והאנטומיה).

Aviad1987

New member
בקשר לסטאר וורלד

זה עסק מעצבן אבל מצד שני - זה מגיע באיחור אטומי, בלי תרגום וכל כך הרבה פרסומות שעדיף למות כבר.

TheCharm

New member
../images/Emo45.gif

אני לא רואה את סטאר וורלד כמין סוג של איום, בהנחה שיש צורך באיום, ביחסי הרכש האמריקאי בין הוט ליס. הוט ישארו מפסידנים לעד.

Aviad1987

New member
איימן.

נקווה שיס ימשיכו לשחק אותה בעונה הבאה של ארצות הברית. שמעתי יש הרבה דברים ששווים רכישה. לפחות על פניו לפי הפיילוטים.

Aviad1987

New member
אגב: במקום האו סי

אפשר בכיף להעלות את 'משמרת שלישית' לא שודרו בארץ עוד 3 עונות בערך. איך אהבתי את הסדרה

Yaki J

New member
חכו לספטמבר, יש לי הרגשה שלא

תתאכזבו. באשר לחוקי השמחק, ההחלטה להעלות אותה מחדש מורכבת מכמה שלבים - האחד מחסור אמיתי בחומרים שמתאימים לאופי של הרצועה שאופיינה (רוב הריאליטי שמעלים עכשיו הוא פשוט זבל משעמם שלא מתאים לרצועה הזאת והריאליטי שכן טוב מיועד למשבצת אחרת) כמו גם רצון שלנו לחשוף את הסדרה לאנשים שלא צפו בה בסבב הראשון שלה או שפיספסו פרקים ומעוניינים לצפות שוב (ודווקא קיבלנו המון תגובות שביקשו שידור נוסף שלה) וגם - מה לעשות - עניין כלכלי: הערוץ משדר בין 20-24 שעות חדשות מדי סופ"ש, שעולות המון כסף וכמעט ולא ממחזר חומרים בתוך הסופ"ש. אם רוצים להמשיך לתחזק אותו בחומרים חדשים לאורך כל השנה ולהימנע ממיחזור צריך גם לנסות לשלב בתוך הסופ"ש שידורים נוספים לסדרות שכבר נקנו.

מילאן

New member
../images/Emo2.gif

"וכמעט ולא ממחזר חומרים בתוך הסופ"ש" יש 3 שידורים חוזרים לכל תוכנית בסוף השבוע כמדומני לא?

Aviad1987

New member
מחזור הכוונה לסיבוב שני

של אותה סדרה. שידור חוזר של פרק ששודר יום קודם או שבוע שעבר הוא רצוי ואפילו הכרחי.

למעלה