חדשות!!!

אליעד699

New member
חדשות!!!

הטינה 2: גרף יותר מ65 מליון דולר כלל עולמי..! סכום יפה מאוד יחסית לסרט המשך :) הדי וי די שלו יצא באמריקה ב6 לפבואר ובארץ הוא יוצא בסוף החודש הזה !! השיבה: גרף יותר מ15 מליון דולר באמריקה בלבד..! סכום יפה מאוד יחסית לסרט אינדי שלא הוקרן במספר גדול של בתי קולנוע..! הדי וי די שלו יוצא באמריקה ב26 לפבואר..בארץ עדיין לא ידוע אבל בטח איזה שבוע אחרי.. לא עד עצם היום הזה: גרף באמריקה יותר מ15 מליון דולר..! סכום לא משהו אבל סביר... צבי הנינג'ה: יוצא באמריקה ב23.3 וגם בארץ..!! יום אחרי! סאוטלנד טיילס: ייקח זמן עד שהוא ייצא כי עכשיו הם עובדים על האפקטים הוויזואלים.. הבמאי מבטיח לנו שיהיו אפקטים מדהימים..! הם גם עובדים כרגע על הפסקול.. האויר שאני נושם: התפרסמו 2 תמונות פרומו מהסרט.. שרה ניראת שם מדהים..!!!! באפי: העונה הראשונה אמורה להגיע בחודש מרץ.. עוד חודש פחות או יותר :) ויש אחרי זה העונה ה2-7

always be me mc

New member
תמונה יפה שלה../images/Emo8.gif

ואומנם היא לא האוויר שאני נושמת אבל היא בהחלט משב רוח רענן

Aspen

New member
בנוגע לבאפי

מה זאת אומרת העונה הראשונה ואז 2-7?? ביפ החליטו לשדר אותה סוף סוף או מה? או שאולי אתה מדבר על עונה שמינית בקומיקס?

always be me mc

New member
../images/Emo51.gif רבה על המידע

האמת מפתיע אותי שהטינה 2 גרף סכום כזה של כסף כי את הראשון בקושי אהבתי אבל אני שמחה שהולך לה בקופות. חח תגידו עם כל הסרטים האלה האם באמת יש לשרה זמן לנשום מסרט לסרט? שלא נדבר על לבלות עם הבעל
אבל אם זה מה שהיא אוהבת לעשות(וכנראה שכך) אז שתהנה ואני מקווה שהקהל שיבוא לצפות בסרטים יהנה לא פחות ממנה
בנימה אישית-בתור מישהי שכבר לא ממש בעניין של סרטי אימה או צבי הנינג'ה חח אני אחכה לי בשקט עד שתעבוד על סרט מז'אנר שונה שאני כן אוהבת.

אליעד699

New member
לדוגמה:

סאוטלנד טיילס נערה עירונית האויר שאני נושם התמכרות אליס :)

למעלה