חדשטת ג'ון ורד הוט

חדשטת ג'ון ורד הוט

באתר/פורום יונברסלי ספיקינג לג'ון יש שני אלבומים מוכנים עם הבסיסט של פוגזי(
) והם כבר מוקלטים ומחכים לצאת לאוויר חניות הדיסקים.

Shpitz

New member
לא.

השנה הוא לא נח... בגלל זה הוא גם לא יכל לצאת לסיבוב הופעות לאלבום סולו החדש שלו. בגלל שהוא כל הזמן באולפן הקלטות. יש לו את האלבומים עם ג'ו לאלי (הבסיסט של פוגזי) וג'וש קלינגהופר. יש לו אלבום עם פלי (כן פלי האהוב והמוכר) ועומר (מארס וולטה), יש עוד אלבום שאני לא זוכר עם מי ויש כמובן גם אלבום עם רד הוט צ'ילי פפרס. ככה שלנוח ? השנה ? לא נראה לי. האלבום הכי קרוב מבין כל מה שציינתי הוא האלבום "The Will To Death" שייצא ב22 ליוני. זה האלבום עם ג'ון, ג'וש וג'ו... אני קורא להם טריפל ג' אבל השם שלהם הוא "אטאקסיה". כל חודשיים-שלושה הוא מתכוון להוציא אלבום חדש. 2004 זאת השנה של ג'ון !!!! ד"א מישהו יודע מה עם הקליפים שוינסנט גאלו צילם עם ג'ון בשביל האלבום סולו החדש שלו ? כאילו... אני זוכר איזה מעפנים הם היו באלבום הקודם אבל עדיין אני רוצה לראות משהו.

lollapalooza

New member
נאמ

הוא צילם לו קליפים לאלבום החדש
על זה לא שמעתי... והאמת שכן, הוא לא נח בכלל, רק אני לא מבינה מאיפה כל המוזיקה הזאת באה. וזה, אגב, כל מה שהוא עושה בחיים. חוץ מזה הוא פשוט לא עושה שום דבר אחר. זה מדהים.

יייייייהההה

איך אתה יודע מתי יוצא האלבום
וואוו ג'ון יצטרך שאני אתן לו מסאז' טוב אחרי כל זה... ואין לי מושג לגבי הקליפים.

../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחח.... לך זה לא יכול לקרות, כי אתה בן... או.. אתה יכול רק לרצות לדבר איתו וכזה.. אבל לא מה שרק בנות יכולות.

On drugs

New member
פשוט חייב להגיב!!

שמעתי את הדיסק החדש שלו פשוט יצרית אומנות מושלמת!!!! ממזמן לא משעתי דיסק כל כך טוב שינוי מרענן

זה בן אדם שמגיע לו הערכה

מוזיקאי שמזלזל במוזיקה שלו ולא באמת משקיע לא ראוי לשום הערכה אבל ג'ון הוא באמת מישהו שהרוויח את הערכה כלפיו ביושר, גם נראה לי שזה מין דרך שלו לשכוח מהסמים,סתם מחשבה....

lollapalooza

New member
אמממ

אני לא בטוחה בקשר לעניין של לשכוח מהסמים, אבל כן, הוא אכן הרוויח את ההערכה ביושר. מה עוד שלמרות שהוא מייצר מוזיקה בכמויות, היא נשארת איכותית ביותר ומתחדשת כל הזמן.

למעלה