חדשים בפורום- וחוזרים

נטושקע

New member
חדשעעע

היי אני חדשה.. אני לא מעריצה של בראד פיט אבל אוהבת לראות את הסרטים שלו וכו.. וגם אוהבת אותו כשחקן השתלבות המריה לי חיחי

HVD

New member
שלום חדשה

אני לא מהטיפוסים המעריצים, אבל בראד הוא יוצא דופן לחלוטין, יפה בצורה מדהימה ושחקן לא פחות טוב (חחח) התחלתי לצייר ציור שלו, כשאני אסיים אני יעלה אותו.. שני

Im Invisible

New member
חוזרת ובקטנה...../images/Emo3.gif

אחרי [כמה זמן?] של היעדרות....לא רצונית,חייבת לציין, סופסוף המחשב שלי מספיק שפוי ואני יכולה להשתמש בו כמו שצריך. למשל,לסגוד ביחד איתכן לגוף המדהים של בראד..
..וכאלו.... :)

איתושקה

New member
../images/Emo24.gifחדשהה!

היי..טוב קצת עליי: קוראים לי אירית אני עוד 4 חודשים וחצי בדיו בת 13
אני אוהבת את בראד אבל לא מעריצה שרופה....טוב עם תרצו לדעת עוד משהו שאלווו ואני מקווה להשתלב!

או למשחק המדהים שלו... ../images/Emo99.gif

בכל אופן, ברוכה השבה!
אני מקווה שאת מתכוונת לחזור בגדול, ולא "בקטנה"

Im Invisible

New member
חח,נראה. ../images/Emo3.gif

ו-וואו,יותר מדי פרט בתמונה הקודמת. *מנסה להתעשת** יש המשך לה?

y a e l y 1 2

New member
ברוכה הבאה..!!

וגם אם שמתי לב אני עצמי חזרתי...שלום לכולם..התגעגעתי

מבורכתת../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif

אני גם יודעת ואוהבת לצייר פנים של אנשים אבל משום מה את בראד אף פעם לא ציירתי וגם לא ניסיתי.. אולי כי אני בטוחה שעל שלמות כזאת אי אפשר לחזור שוב
אני אשמח לראות את הציור שלך
ותהני פה שני

HVD

New member
תודה../images/Emo13.gif

כמעט סיימתי, יצא לא די טוב (כמובן שלא מושלם)מחר אני יעלה את הציור אחרי שיפוצים אחרונים,חחח

AC LoVeR

New member
וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

אני חן בת 16 וחצי :] תהני פה

Mayuchkita

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

מאיה [14 בקרוב] חולה על בראד
השתלבות נעימה

Mayuchkita

New member
../images/Emo207.gif

חברה שלי חזרה לפני יומיים ממשלחת ללוס אנג'לס [כייף לה] והיא סיפרה שהיא ראתה הרבה מפורסמים, וביניהם היא גם ראתה את אנג'לינה מצלמת סרט...
והיא עשתה לה שלום [חברה שלי לאנג'לינה] והיא עשתה לה פרצוף [אנג'לינה לחברה שלי, כאילו, מי את ?] והיא גם אמרה לי שהיא מכוערת מקרוב
מעניין... הייתי רוצה להיות במקומה... אני יודעת שזה לא ממש קשור לבראד..

../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo4.gifאיזה לא יפה../images/Emo60.gif

מזה היא עושה פרצוף
גם אם היא לא מוצאת חן בעיניה זה לא אמור להיות ככה.. חוצפה

Mayuchkita

New member
חח נכון ..

אף פעם לא אהבתי את אנג'לינה יותר מדי היא תמיד נתנה תחושה של סנובית, ומתנשאת... גם אם היא מאמצת כושים מאפריקה
אין פה שום כוונה לרדת עליה או משהו אבל מה זאת ההתנהגות הזאת ?! הייתי די המומה שהיא סיפרה לי את זה

למעלה