חדשים בפורום, ו
|אליהו|

שלום../images/Emo70.gif אני חדש ו..

אני בן 24 וקוראים לי דודי, ואני חולה על סדרות מצוירות ואני רואה אותם עם רחותי כל שבוע {אחותי בת 12} ואנחנו מאוד אוהבים לראות סדרות נוסטלגיות מערוץ אחד... אז... שיהיה בהצלחה

שו184

New member
שלום אני חדש ומני צריך עזרה

אני מחפש את הבובות של פאוור רנגרס וישנים ואת אקס-מן לכל מי שנשער משהוא שלהם אני אשמח לקנות אותם אני פשוט חייב אותם אני אשלם כל מחיר עם למישהוא יש אז שישלח לי הודעה לאימייל: [email protected]

elians

New member
לחברים מהפורום

אז ככה, רציתי להיפרד ממכם מכייון שאני מנתק את האינטרנט לתקופה הקרובה אז תודה על שיתוף הפעולה ושיחות שלי מולכם ושלכם מולי. תמשיכו ככה ... אפי א.

אובלינה

New member
ש-ל-ו-ם-../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

המממ.. מצטערת שלא כתבתי בזמן האחרון..
תקשיבו, זוכרים את ההצעה למשחק גיבוש
טוב, ברוב התשובות נראה שאתם מעדיפים את גמדענק, אז בואו נתחיל
יש לכם רעיון בקשר למארגן המשחק
אם מישהו רוצה להיות מארגן שיישלח לי מסר, ואני אסביר לו בדיוק אייך לעבוד עם זה ^_^ ואז נשלח מתנות במשך שבוע ותצטרכו לזהות.. טוב, אחריי זה בטוח נדע מי זה כל אחד..
בליני

ל א ק י

New member
אמ..|אליהו|../images/Emo107.gif

גמד ענק סתם יעשה בלאגן בפורום.. והפורום לא קיים ממש הרבה זמן בינתיים.. עדיף לשחק את זה כשכולם (או חלק..) בפורום יהיו מגובשים.. זה לא ממש מגבש את כולם..

Yuske

New member
ברוך הבא^_^

עכשיו אני יכול להגיד לאחים שלי שזה טיבעי לראות סדרות מצויירות!!! (הם דיי מתעצבנים שאני רואה סדרות מצויירות (שזה לרוב אנימות) ואני "גדול מידי בשביל זה" (אני בן 17...הם בניי 20 ומשהו...)

Stillwater

New member
כן, כן...תירוצים, תירוצים!

תמיד אלה שיש להם אחים קטנים מתרצים את זה שהם רואים סדרות מצויירות בגלל האחים שלהם! מה קרה? קשה להודות שאתם רואים סדרות מצויירות כי אתם רוצים? לי אין אחים קטנים! ותמיד הייתי גאה לומר שאני רואה סדרות מצויירות!

yaniv002

New member
נוסטלגיה זו מילת הקסם שלי!

אני מתגעגע לערוץ הילדים של פעם. שהיית צופה בו ואומר: איזה כיף, ולא: מה זה? אין להם כסף? ו: איזה פיגור! ו: מה זה? זה בערוץ הילדים? מה הם הסניפו גראס? אחחחחח. יווו, הרגע נזכרתי ב"דפי כדור פורח"
. וביום "שיער" מכדור פורח 97'. איזה ביצוע מרגש הם עשו ל"כוכב בן שחר"
. איפה ערוץ הילדים של פעם? איפההההההההההההההההההההההההה?

אובלינה

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אובלינה (קרן),12,סדרות מצויירות בדם (ואני מצויירת בעצמי
) אה כן, אני הכי שרוטה בפורום
אולי אתם יותר
(מקווה שזה ייצא הסמיילי הנכון..
) טונס (אד אד ואדי/מפלצות אמיתיות/חופרי הקברים/שאר ירקות/טלמאניה וקארטון נאטוורק, קיצר) אמיתי בדם
טוב, הממ.. זהו.

ל א ק י

New member
חדשים בפורום, ו../images/Emo32.gif|אליהו|../images/Emo107.gif

ברוכים הבאים לכל מי שחדש\ה מקווה שתהנו בפורום..

למעלה