חדשים בפורום

אהלן, אני חדש

התחלתי בזמן האחרון לשמוע נייטוויש והתלהבתי מאוד. רציתי לשאול אם אתם יכולים להמליץ לי על השירים שהם לדעתכם הטובים ביותר שלהם, מן הסתם יש פה כבר אלף שירשורים כאלה, אז אני אשמח גם אם רק תפנו אותי לשרשור כזה.

Itay Simons

New member
ברוך הבא ../images/Emo9.gif

אני איתי, השתלבות נעימה
והממ...שירים- Wishmaster She Is My Sin Ever Dream Planet Hell Over the Hills and Far Away Nemo Fantasmic The Pharaoh Sails to Orion End of All Hope Sleeping Sun המ, עשרה שירים שאני ממש אוהב שעלו לי לראש
בהצלחה עם זה :]

חוץ ממה שאיתי אמר מעליי הייתי ממליץ גם על

Dead Boy's Poem Devil & The Deep Dark Ocean Beauty And The Beast (הגרסא של האלבום הראשון) Beauty of The Beast 10th Man Down Two For Tragedy

rock11111

New member
תודה רבה :) יש לי שאלה:

מישהו יודע מתי nightwish באים ואם עדיין אפשר להשיג כרטיסים? אם כן מאיפה? תודה :)

היויו

New member
אוווו!!! הגעת למקום הנכון ../images/Emo8.gif

6 לאוקטובר (יום קדוש, יום קדוש). יש כרטיסים וניתן לקנות דרך האתר של "הדרן" או במבחר חנויות שמתעסקות עם הזרם. כן, זה בשבת,כן, זה ב-9 בערב, כן יהיה קשה להגיע בלי רכב. אבל לי יש כבר כרטיס ורכב, אז אין בעיה

rock11111

New member
תודדדדה! :) נראלי שגם עם רכב יהיה קשה להגיעD=

חח את מסודרת כבר הא? :)

היויו

New member
אני "אתה" ../images/Emo13.gif

לא ראית שאני "הזקן"??
כן,אני מנסה לגרום לכולם לצחוק על הגיל שלי, כדי להקל עם ההשלמה בעניין. אבל מה'כפת לי... יש לי כרטיס!!!!!

rock11111

New member
טעות שלי ;]

עכשיו אני אתחיל לקרוא יותר את החתימות שלמטה D=

lacrimosa girl

New member
אתה מגיע מכיוון ב"ש, נכון?

אתה נוסע דרך קסטינה? אם כן, אולי תוכל לאסוף אותי ואת אילנה [למרות שאולי ניסע לענברי לשבת, זה לא סגור ^^] כמה מקום יש לך? ובעצם- מי עוד מהאזור? אני יודעת שמארי מאשדוד וסער גם כן בסביבה...ויש עוד מישהו מרחובות, the phantom agony נראה לי
[מצטערת, שכחתי את השם שלך
] וענבר מאשקלון, אבל יש לה רכב [והיא אולי תהיה בחו"ל, אני חושבת...ואיי אני נעשית סנילית ><] וכמובן אלונה, מנס ציונה, [חרוז!
] אבל בעצם אולי היא תיסע ממבשרת
בקיצור, אנחנו צריכים להתארגן על עצמנו...

lacrimosa girl

New member
אוה, בעצם

גם אם תיסע דרך אשקלון [אין כ"כ הרבה אפשרויות
] אני ואילנה נוכל להגיע [איזה כיף לגור על כביש 3, הכביש הכי נוח לטרמפים אבל גם הכי מסוכן במדינה
]

למעלה