חדשים בפורום

matt hensley

New member
אהלן

אני דני,17, גרופי של גרין דיי כבר מכתה ט'... יש לי את כל הדיסקים חוץ מקורפלנק ודוקי(היה לי בצרוב חח) מה דעתכם על החדש? אחרי כמה שמיעות הגעתי למסקנה שהוא דיסק שמתחיל טוב ומתקלקל לו :/.. היו להם כבר יציאות יותר טובות...אבל בהחלט שווה לקנות אותו..גם בשביל השישה-שבעה שירים הראשונים :]

ReaL PsYcHo

New member
היי

שלום אני חדש פה ויש לי שאלה קטנה. מישהו יכול להגיד מה משמעות הביטוי\שם Jesus of suburbia שמופיע כמה פעמים בדיסק החדש??

BlackCandle

New member
hello../images/Emo24.gif...../images/Emo168.gif

שלום אני חדשה פה
ידעתי מזמן על קיום הלהקה הזאת אבל התחלתי לשמוע אותם ממש לא מזמן וממש חיבבתי אשמח להשתלב פה בפורום

33emily33

New member
שלומלום אנשימים!!!

היי איימ אמילי והתאהבתי בגרין דיי אחרי שראיתי ת'קליפ החדש שלהם אמריקן אידיוט והם פשוט מעוליםםםםםםםם!!!!!! אה שכחתי.. אני בת 13 מראשון אז קבלו אותי לפורומכם..

העעי!!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo163.gif

גזעי!^^ אני מסכימה איתך בקשר לזה שהוא מתקלקל בסוף.. אבל לדעתי כל השירים מעולים חוץ מהhomecoming וwhatsername, אבל זו רק דעתי..

העי!../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif

ברוך הבא!
אמ.. לשאלה שלך.. מה שאני יכולה להגיד זה שמשמעות הביטוי הוא ישו עירוני, כלומר (אם אני מפרשת את זה נכון) הישו המודרני. משהו כזה.

ברוך הבא :)

נממ זה לא ביטוי, זה דמות, אם לא ידעת הדיסק החדש הוא בעצם אופרת רוק עם דמויות עלילה וכו'.. Jesus of suburbia (בתרגום חופשי, ישו מהפרברים) הוא אחד הדמויות ב"סיפור" (פאק איך אני מרגישה מומחית עכשיו!חעחעחע) תהנה בפורום :) אני שירה בת 14 ואתה?

gp53

New member
ברוכהבא../images/Emo140.gif

לצערי, לא יצא לי עדיין לשמוע את הדיסק במלואו
יש לי את הדיסק והכל, אבל המערכת והדיסקמן שלי מקולקלים, אז מתקנים את המערכת מחר ונחנוך אותה ונשמע את הדיסק ואני אגיד לך את דעתי

ד ו ק י

New member
היי ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

אני אהבתי את כל השירים דווקא אחד השירים האהובים עליי זה whatshername מזכיר לי נישכחות, מקווה שתהנה!

ברוך הבא!../images/Emo24.gif

אמ, לא כ"כ מסכים איתך בקשר לדיסק... לדעתי כל הדיסק יפה חוץ מholiday...

Billy4

New member
הולידיי זה דווקא אחד היפים...

אבל כל אחד והדעה שלו

למעלה