חדשים בפורום

Dr Carter

New member
נעים מאוד!!!

אהלן אהלן אנשים יקרים..אני רועי(כתבתי למטה כמה הודהות תחת השם STORMCROW).. וכמו כולכם גם אני חולם על לימודי רפואה... אז שיהיה לכולם בהצלחה!!!!

AdiB19

New member
היי כולם, חדשה בפורום :)

היי! שוטטתי לי בתפוז ומצאתי את הפורום הנהדר הזה, אין לי ספק שאני הולכת להיות אורחת קבועה כאן :) בימים אלו ממש אני מחכה לדעת מה קורה עם ב"ש ובמקביל מבררת על לימודים בחו"ל. שבוע הבא אני טסה להונגריה לבדוק את השטח וכמובן שאשמח לשתף את כל מי שמעוניין! בהצלחה לכל המועמדים והסטודנטים ושיהיה לנו שבוע טוב.

Blue Laguna

New member
שלום ../images/Emo221.gif

כמו רבים וטובים כאן גם אני חולמת ללמוד רפואה. כרגע אני לומדת לפסיכומטרי לקראת מועד יולי אבל במקביל אני צריכה גם לשפר בגרויות.. הבעיה היא שאני לא יודעת מה הכי כדאי לי לשפר. ראיתי פה שיעצתם לבחור על סמך הציונים שלו ואני אשמח כמובן אם תוכלו ליעץ גם לי.. הציונים שלי הם: תנ"ך 2 יח-89 הבעה עברית 2יח -88 ספרות 2יח- 89 אנגלית 5 יח- 94 צרפתית 5 יח-90 מתמטיקה 4 יח-95 כימיה 5 יח- 83 היסטוריה 2 יח- 91 ביולוגיה 5 יח- 93 חקלאות כללית 5 יח- 94 אזרחות 1יח-90 אני מתכוונת לשפר מתמטיקה מ-4 ל-5 יחידות אבל פרט לזה מה עוד? מה לדעתכם כדאי עוד לשפר? ניסיתי לשחק פחות או יותר עם המחשבונים של האונברסיטאות אבל לא הגעתי למשהו חד משמעי...בכל אוניברסיטה זה קצת שונה. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור!

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

את צודקת, באמת אין לך הרבה מה לשפר בבגרות חוץ ממתמטיקה. הדבר היחיד שיקפיץ לך את הממוצע זה הרחבה של שניים ממקצועות החובה (ספרות, היסטוריה, תנ"ך) ל5 יחידות. יש עוד כחודש עד לבגרויות אלו ואם תתחילי ללמוד כמו שצריך מעכשיו, יש סיכוי טוב שתצליחי להוציא בהן ציונים גבוהים.

ברוכה הבא לפורום ../images/Emo140.gif

נשמח שתהיה חברה קבועה כאן, ולא אורחת
שיהיה לך שבוע מצוין ונסיעה טובה להונגריה. נשמח לשמוע חוויות

natalysh

New member
אני הייתי הולכת על כימיה קודם כל,

אנגלית וצרפתית. (בנוסף לשיפור ל-5 יח"ל)

מוריאל11

New member
אבל אנגלית יש לה 94 ובצרפתית 90

נראה לי הכי עדיף זה להשלים את מקצועות החובה ל-5 יחל

natalysh

New member
90 ו-94 זה מכובד מאוד.

אבל מכיוון שמקצועות ה-5 יחידות הם המשפיעים ביותר, אם כל אחד יהיה מעל 95 זה יעלה את הסיכויים משמעותית.

morancho1

New member
שלום וברכה!

את מוזמנת להיות אורחת ואף להיות שותפה לדיונים מעניינים שמתנהלים פה מדי פעם.. לגבי הונגריה- הייתי שם לפני שבועיים- לצורך בילוי- בבודפשט..והמקום מהמם, קשה לא להתאהב..למרות שכר לימוד מדאיג. שמעתי ששנת לימוד בודפשט עולה50 אלף שקל לא כולל מחיה..בהצלחה עם זה:) אני אשמח לשמוע עוד על הונגריה, התאהבתי במדינה כל כך עד שרגע אשכרה השתעשעתי עם הראיון ללמוד שם רק בגלל בודפשט היפה.. שבוע טוב גם לך:)

AdiB19

New member
:)

תודה על "קבלת הפנים" :) האמת שאני מתעניינת יותר בסגד מאשר בבודפשט (עיר קטנה יותר בסמוך לגבול עם יוגוסלביה). שכ"ל שם מעט יותר זול וגם המחיה. את צודקת שזה עסק יקר, לשמחתי אני מקבלת הרבה תמיכה לצורך הגשמת החלום... דיווחים מהונגריה בשבוע הבא!

Dr Carter

New member
ברוכה הבאה!

גם אני כמעט נסעתי להונגריה (דברצן) אך לבסוף הוכרעתי ע"י העלות... שיהיה לך המון בהצלחה!! רועי :)

ohad60

New member
היי אני אוהד

ולא אני לא בן 60 פשוט ככה יצא ומחכה כבר לתוצאות פסיכומטרי אפריל לעזאזל @!#%#@@#%

asiuta

New member
שלום לכולכם :)

גם אני חדשה פה. מחכה בקוצר רוח לתוצאות הפסיכומטרי של אפריל, ומקווה לטוב....

natalysh

New member
מעולם לא הבנתי את הביטוי הזה.

אם אתה לא סובל את החום - תדליק מזגן...

למעלה