חדשים בפורום

b b b b b b

New member
אהלן, מה שלום כולם....?

טוב, אז ככה - קודם כל אני חדשה... (ברוכה הבאה לעצמי חחחח) אני קוראת הרבה בפורום הזה... ונתקלתי אתמול בשרשור שלא כ"כ הבנתי בקשר לשיר Because Of You, אתם/ן אומרים/ות שאת השיר קלי קלארקסון כתבה על ההורים שלה?

ReuT C

New member
חדשה....

שלום שלום לכולם! אני חדשה בפורום הזה והאמת ששמעתי על קלי רק לאחרונה שידיד שלי השמיע לי את האלבון שלה ונדהמתי.. סוף סוף מישהי שעושה מוזיקה טובה בלי להשתרלל... אז מקווה להתשלב. ד"ש אני ישמח לדעת איזה שירים היא שרה בתחרות לפני הדיסק- שמעתי שזה היה כמו כוכב נולד של היום...

14מתן

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני בטוח שיש אתר כזה פשוט אני לא יודע מה הכתובת שלו.... אצלי השירים שלה נמצאים על הדיסקים שלה...

ReuT C

New member
רציני?

לא ידעתי שזה האלבום השני... אני יקנה גם את הראשון.. יש אותו גם בארץ?? אני מקווה שעדיין אפשר להשיג את הראשון

קודם כל,

ברוכה הבאה
ואממ...כן,קלי כתבה את ביקאוז אוף יו בגיל 16,היא אמרה שהשיר נכתב על הגירושים של ההורים שלה שהשפיעו המון על החיים שלה וזה...

b b b b b b

New member
קודם כל - (חחחחחח)

תודה! לא הייתי חושבת בחיים שמדובר בהורים שלה. הייתי בטוחה שלפי המשפט: I never stray too far from the sidewalk (כל השיר "מצביע" על מה שחשבתי, אבל המשפט הזה בעיקר) מדובר בחבר או חברה שהיא איבדה בתאונת דרכים או משהו כזה... טוב, בכל אופן תודה! דרך אגב - כבר יצא לכם/ן לראות את הקליפ Because Of You?

TheMoonLight

New member
וואלקםםם../images/Emo13.gif

כן, היא כתבה את השיר על ההורים שלה.. זה מה שקראתי ושמעתי אני מורן, השתלבות נעימה!

למעלה