היי לכולם....חדשה---->
ש שירן 2 2 2 New member 17/10/05 #5 ../images/Emo39.gifהיי לכולם =>אני חדשה ../images/Emo24.gif אני לא ממש יודעת מה עושים ואיך תעזרו לי...
../images/Emo39.gifהיי לכולם =>אני חדשה ../images/Emo24.gif אני לא ממש יודעת מה עושים ואיך תעזרו לי...
B baril New member 17/10/05 #8 ../images/Emo80.gifחדשה היי כולם מקורה? אצלי הכל סבבה אני מטורפת על התכנית היכל התרבות ואני נקרעת ממנה כל פעם מחדש.. החיקויים שם פשוט מדהימים והתכנית של אתמול הייתה כל כך קורעת עם שירי מימון ויזהר כהן [[ עולה עולה ]] מקווה להשתלב יפההה
../images/Emo80.gifחדשה היי כולם מקורה? אצלי הכל סבבה אני מטורפת על התכנית היכל התרבות ואני נקרעת ממנה כל פעם מחדש.. החיקויים שם פשוט מדהימים והתכנית של אתמול הייתה כל כך קורעת עם שירי מימון ויזהר כהן [[ עולה עולה ]] מקווה להשתלב יפההה
C CrazyYoYo New member 14/10/05 #2 ברוכה הבאה קורל../images/Emo140.gif השתלבות נעימה ספרי קצת על עצמך
C CrazyYoYo New member 17/10/05 #6 ברוכה הבאה../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif כאן אנחנו מדברים על התוכנית היכל התרבות. איך? את מוזמנת לקרוא את תקנון הפורום להסבר כתיבה וקריאה מהנה :]
ברוכה הבאה../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif כאן אנחנו מדברים על התוכנית היכל התרבות. איך? את מוזמנת לקרוא את תקנון הפורום להסבר כתיבה וקריאה מהנה :]
C CrazyYoYo New member 17/10/05 #9 ברוכה הבאה../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif בטח שתשתלבי פה יפה תהני :]
C CrazyYoYo New member 17/10/05 #11 חדשים בפורום../images/Emo66.gif ברוכים הבאים אנא קראו את תקנון הפורום. גלישה מהנה :]
ע עמרי הכרמלי New member 17/10/05 #12 אני חדש כאן ../images/Emo13.gif אני אוהב את "היכל התרבות" ובעיקר את אדיר מילר והחיקויים שהוא עושה החיקוי שלו שאני הכי אוהב זה החיקוי של ישראל קטורזה..
אני חדש כאן ../images/Emo13.gif אני אוהב את "היכל התרבות" ובעיקר את אדיר מילר והחיקויים שהוא עושה החיקוי שלו שאני הכי אוהב זה החיקוי של ישראל קטורזה..
C CrazyYoYo New member 17/10/05 #13 ברוך הבא../images/Emo140.gif החיקוי של קטורזה באמת חיקוי מעולה גלישה מהנה :]
ע עמרי הכרמלי New member 18/10/05 #17 תודה ../images/Emo13.gif אפשר להגיד שאני חולה על אדיר מילר, הוא סטנדאפיסט וחקיין מעולה
K KaMiLa5 New member 17/10/05 #15 ברוכים הבאיםםםם!!../images/Emo24.gif אין לי כוח לכתוב לכל אחד...סורי אז בכלליות לכולם אני קמילה בת 13 וחצי! התמכרות נעימה לפורום המתורבת שלנו! וחג תסססססמח
ברוכים הבאיםםםם!!../images/Emo24.gif אין לי כוח לכתוב לכל אחד...סורי אז בכלליות לכולם אני קמילה בת 13 וחצי! התמכרות נעימה לפורום המתורבת שלנו! וחג תסססססמח