חדשים בפורום

• פותח הנושא arsf
  • פורסם בתאריך
אהובה שלום רב,

ברוכה הבאה. כפי שאיהאב כתב תוכלי לקרא הכל על אושרי באתר שלנו. יש לנו כאן הורים בפורום שהגיעו לכאן עוד בהריון ולכולנו, כולנו היו אותן תחושות ותסכולים ואי הודאות שאתם מרגישים עכשיו. אני כותבת לך מספר טלפון שלי במסר ובשמחה מאוד אדבר איתך. האחרונה שאמרה לי שהיא שוקלת הפלה נפגשה במהלך ההריון עם ילדי ק"פ ונרגעה מאוד! אחרי הלידה היא אמרה לי שהיא לא יכולה להאמין שהיא אפילו שקלה דבר כזה!!! היא ביקשה ממני להעביר לכל מי שרוצה את מספר הטלפון שלה, ויש עוד המון הורים שיסכימו לדבר ולהתראות איתכם. כל אחד מאיתנו עשה בדיקות שונות בהריון, יש שעשו מי שפיר ויש שלא, יש שעשו אקו לב ויש שלא. אתם צריכים רופא טוב שתסמכו עליו. ועוד אתם צריכים זה לדעת אילו שאלות לשאול, גם רופא נשים וגם אורטופד. יש לכם המון זמן למצא אורטופד טוב. כאן בפורום נעזור לכם בכול. אנחנו כאן איתך בכל שלב. המון הצלחה ואהבה עידית, עודד ואושרי. מצורפת תמונה שלו

גם אנחנו עברנו את הסרט הזה

לחץ אטומי מה שכן את יכולה להירגע ק"פ זה לא מומם אפשר לתקן זאת דרך איזה קופת חולים אתם? ומאפה בארץ? בקשר לבדיקת מי שפיר בדרך כלל 99 אחוז אין שום קשר לק"פ אנחנו עברנו את זה אחרי שבועים קיבלנו תשובה שהכול תקין אם אתם רוצים לדבר נשמח מאוד לעזור לכם תשארו טלפון במסר דרך אגב ההתפתחות של ילדי ק"פ לפי מה שאני רואים ממש מפליאה

thewierdo

New member
אני בן 15

וחי בשמחה רבה ואושר עם קלאב לא עושים הפלה בגלל קלאב פוט. ולדעתי זה רק בונה אופי חזק יותר לבנאדם. הוא מתרגל לעובדה שהעולם לא מושלם, שיש מחלות וסבל ושמח בעובדה שהוא תקוע רק עם רגליים דפוקות

galitdror

New member
קריאה לכל מומחי הפורום! הפלה??.??.

מה פתאום, קודם כל עושים מי שפיר ואם הבדיקה הכרומוסומאלית יוצאת תקינה ואין חס וחלילה בעיות נוספות , אז ההריון ממשיך , נא צרו עימנו קשר עוד היום ! 8743924 - 04 , נסמך לשוחח ולתת פרטים שיעזרו, אנחנו עם קלאבפוט לפני לידה . אנא היכנסו לפורום וקיראו את כל התגובות והדיונים שרצים פה, כולם הורים לילדי קלאבפוט! ממתינים לטלפון שלכם. דרור וגלית

למעלה