חדשים?! הציגו את עצמכם...

dasdoosa92

New member
היי כולם =]

אני הדס סיגלר , וגם אני כתבת במעריב לנוער. מצטערת שלקח לי כל כך הרבה זמן להיכנס (מופנה בעיקר למור- בעיות עם הסיסמא וכאלה), אבל הנה הגעתי! אז שתהיה לכולם שנת 2008 מהנה ומוצלחת =]

mor000

New member
חדשים?! הציגו את עצמכם...

השתדלו ללחוץ תחת ההודעה הזו "הוסף תגובה" בכדי שלא יפתחו שרשורים חדשים... ברוכה הבאה [=.

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif

הי אני אגנסה בת 13 וחצי .. אחותי מנוייה למעריב ואני מידי פעם מסתכלת ככה וקוראת.. ויש לי שני דברים להגיש.. 1. אני ממש שמחה שאתם מפרסמים כול מיני כתבו על טוקיו הוטל.. ואני תמיד מתרגשת כשאני קוראת את זה.. 2. אבל.. לדעתי זה קצת מעצבן שתוקעים את טוקיו הוטל בכול מקום אפשרי.. כמו בבחן את עצמך וכאלה.. אני לא יודעת איך להסביר אבל זה קצת מעצבן.. טוב אוקי קלטנו שהם להקת השנה וזה.. אבל לא צריך לתקוע אותם בכול חור .. כמו שהיום פירסמת על פורום שרוטים ושרוטות .. ואתם מדגישים את טוקיו הוטל.. אולי תדגישו משהוא אחר במקום?! סליחה קצת נישחפתי.. אבל זה פחות או יותר למה שאני מתכוונת..

mor000

New member
אני רואה שהחבורה הגרמנית הזאת ממש מפריעה לכם.

זה ממש מוזר.... כשלא כותבים על טוקיו הוטל, יש בקשות לכתוב עליהם וכשכבר כן כותבים, יש בקשות להפסיק לכתוב עליהם... תראי, לכל מדור ומדור יש כתבים אחרים, ככה שאין באמת החלטה על מה יודגש בעיתון, זה פשוט קורה. מלבד זאת, אני בטוחה שהיו הרבה קוראים ששמחו לפתוח את העיתון ולמצוא הרבה חומר על הלהקה האהובה עליהם, ככה שאם קצת נמאס לך, את פשוט יכולה לא לקרוא. יש מספיק תוכן בעיתון
ערב נעים!

סער ג1

New member
אז בהמשך לדבריה של מור...

חייבים להבין שהעיתון שלנו מיועד לקהל רחב של קוראים. בדיוק כמוך, יש עוד הרבה מאוד מעריצים שרופים של "טוקיו" שמצדם מתלוננים על כך שאנחנו לא מפרסמים מספיק חומרים שלהם. אי אפשר להענות לדרישות של כולם, לכן אנחנו משתלים לפרסם כל דבר במינון סביר ובאיזון, ואם להקה\זמר\זמרת קצת יותר חמים בתקופה מסויימת; אנחנו מפרסמים עליהם טיפה יותר. ככה שאין שום סיבה להתעצבן

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif א..

טוב אני מעריצה שרופה.. אפשר להגיד.. כבר כ 7 חודשים. אני מאוד מתרגשת כשיש כתבה עליהם.. אבל מה שאני מתכוונת זה שלא צריך לתקוע אותם בכול חור .. כי זה קצת מעצבן. אין לי בעיה שתפרסמו .. ואני ממש אהבתי את מה שרשמו בשבוע שעבר.. אני ראיתי שהיום סתם תקעו אותם בעיתון.. ואני חושבת שזה קצת מעצבן..

לפי מה שאני הבנתי המון אנשים

מתים על הלהקה הזאת... ורובם ביקשו שיופיעו עליהם הרבה דברים. זה ירד בהדרגה..
ברוכה הבאה!
יובל,כ"נ

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif תודה..

כאילו אני לא רוצה שיפסיקו לפרסם.. אבל שלא יפרסמו יותר מידי.. זה הכוונה שלי..

olgaa1991

New member
שלום שלום :)

אני אולגה ירושנקו, בת 16.5 מחיפה, כ"נ חדשה-דנדשה במעריב לנוער. איזה פורום מגניב, שלום לכולכם! שתהיה לכולם שנה אזרחית חדשה, כיפית ומוצלחת!

G a L D a V i D

New member
חדשה :] ../images/Emo39.gif

ממ אני גל דוד, מראשון, 14 וחצי... ומנויה כמובן למעריב לנוער
בכל מקרה, מקווה להשתלב

inna1993

New member
היי

אני אינה (אבל כולם קוראים לי אינע-תקראו לי איך שבא לכם) בת 14 וחצי מהמרכז מעריב לנוער רולז מה עם קצת חומר על מיוז? שמעתי איפשהו שמעריב יהיה מעורב באיזושהי עצומה שתעזור להביא אותם לארץ.

מיכל163

New member
היי, כן כן גם אני חדשה.

אז גם אני כתבת במעריב לנוער, לי דווקא לקח זמן להגיע לפה בעקבות לחץ מטורף מהדבר הלא שגרתי הזה אחרי השביתה שנקרא לימודים, גדנ"עות למיניהן, טיולים וגם... מביך אבל לקח לי זמן להבין איך נכנסים לפה, אני לא ממש ממצטייני המחשבים. אז אהלן

למעלה