חדשים ודרושים ב-
אנשים

Gal lifrey

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

אם כי זה מתחיל להזכיר את "הסוג הרביעי" כשחושבים על זה ככה. אני לא אומרת שזאת העתקה, אבל אם כן אז הפרק יהפוך להיות לעוד יותר קריפי. רק חסר שגם ריבר תתחיל לטעון שהיא בהריון

מוגלי7

New member
../images/Emo58.gif

מתחבר גם עם איימי פונד וריבר סונג. יש מצב שיש קשר. ככל שאני חושב על זה יותר זה נשמע יותר הגיוני, וגם הרבה הרבה פחות הגיוני. במיוחד מהבחינה שמופאט לא ייתן לסצנה חשובה בה הזהות שלה נחשפת לדלוף..

MispIaced

New member
הקטע עם השם לא נראה לי קשור ../images/Emo58.gif

סתם צירוף מקרים, זה כמו להגיד שזה שריבר הייתה ד"ר מקשר אותה בדרך משפחתית אל הדוקטור עצמו (וכן, מכיר את תאוריית ה-ריבר-היא-אמא-של-הדוקטור, לא מאמין לה
).

רק למי שבאמת רוצה לדעת מי זאת ריבר.

יתברר בהמשך שריבר היא גילגול עתידי של הדוקטור. היא עצמה לא יודעת זאת מכיוון שהתודעה האמיתית שלה נמצאת בתוך שעון. היא בהמשך תגלה שהיא אדון(גברת) זמן אך התודעה שבשעון לא תועבר במלואה כך שהיא רק תדע שהיא אדון/גברת זמן אבל לא תזכור שהיא גלגול של הדוקטור עצמו. בסופו של דבר הדוקטור וריבר(שהיא הדוקטור עצמו) יתחתנו ואז תתגלה הבעיה הגדולה. איחוד בין 2 דוקטורים שהם למעשה אותו הדוקטור יגרום לקריסת הזמן. לפיכך יכול להיות רק אחד ואז ריבר תמות. הדוקטור יעזוב עם הטראדיס את קו הזמן ואז ריבר תתחדש והזמן יתקן את עצמו.

Apple Scruff

New member
כן,

ובפרקי הספרייה זה סתם איזה טריגר לעונות הבאות. מופרך ביותר.

מילי08

Well-known member
אני מחזיקה את עצמי בכוח לא להיכנס

שווה לקרוא את הספוילר או לחכות? אני ממש במתח.

מוגלי7

New member
אל תקראי

עכשיו אני גם כמעט בטוח שהוא לא נכון. בכלל, שום דבר ממה שרשום כאן לא נראה לי נכון.

Pינקי

New member
אין פה באמת ספויילרים, הכל הנחות שבאיזה שהוא

שלב אני חושבת העלינו לבד

אני מתחרפנת

כל פעם שאני נכנסת לפורום אני ממש פיזית מחזיקה את עצמי לא לקרוא את ההודעה כי אני כל כך רוצה לדעת מי זאת ריבר!! זה שווה את זה או שזה הורס?

בגלל זה זה משורשר להנהלת הפורומים.

באופן מסורתי בשלל פורומים מנצלים את זה בשביל הודעות אוף או חצי אוף.

למעלה