שלום לכולם אני חדשה בפורום!
א אוהבת לכתוב New member 22/8/02 #9 היי!!! אני חדשה פה אני מעריצה של אשלי ומרי קייט מלפני שנתיים יש לי את כל החומר שיכולתי להשיג אפילו חומר מסקוטלד (העיתונים הם במקור מאנגליה) מקווה שתקבלו אותי בברכה מעין (תזכרו את השם הזה!!!)
היי!!! אני חדשה פה אני מעריצה של אשלי ומרי קייט מלפני שנתיים יש לי את כל החומר שיכולתי להשיג אפילו חומר מסקוטלד (העיתונים הם במקור מאנגליה) מקווה שתקבלו אותי בברכה מעין (תזכרו את השם הזה!!!)
י יונתן ה ק ט ן New member 22/8/02 #12 הי אני חדש פה... אז מה שלומכם? את מוטי אני כבר מכיר כי דיברתי איתו באי סי קיו.... יונתן
ת תאומות אולסן מעריצה New member 22/8/02 #10 ../images/Emo42.gif ברוך הבאה לפרום../images/Emo70.gif את יכולה לישלוח לי את התמונות ואת הכתבות מסקוטלנד ותמונות יפות ונדירות לאימייל שלי? [email protected] בבקשה
../images/Emo42.gif ברוך הבאה לפרום../images/Emo70.gif את יכולה לישלוח לי את התמונות ואת הכתבות מסקוטלנד ותמונות יפות ונדירות לאימייל שלי? [email protected] בבקשה
ת תאומות אולסן מעריצה New member 22/8/02 #16 ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifברוכה הבאה לפרום../images/Emo42.gif|שמש מקווה שתהנה
מ מריה12 New member 22/8/02 #17 ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifוואלקם!../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif מקווה שתהנה.. מיי ניים איז מריה אני מנתניה.. ואתה?
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifוואלקם!../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif מקווה שתהנה.. מיי ניים איז מריה אני מנתניה.. ואתה?
מ מריה12 New member 22/8/02 #18 מה עיתון? איזה עיתון? גם אני רוצה (אני לא יודעת את מה... אבל גם אני!!!!) [email protected] וברוכהההה הבאה!!!! מקווה שתהני פה.. קוראים לי מריה ואני נתניתית(לא) גאה
מה עיתון? איזה עיתון? גם אני רוצה (אני לא יודעת את מה... אבל גם אני!!!!) [email protected] וברוכהההה הבאה!!!! מקווה שתהני פה.. קוראים לי מריה ואני נתניתית(לא) גאה
M motib4 New member 22/8/02 #19 ברוכה הבאה מעין../images/Emo70.gif מקווה שתהני בפורום ותשתתפי בדיונים.