חדשים וחדשות ושאר ירקות

Megafox

New member
שלום אנשים אני חדש וזה ויש לי שאלה

נכון באלבום "תחלמי בגדול" סי שרה עם זוג זמרים שחורים.... אולי מישו יודע את השמות שלהם? הם פשוט שרים ממש שווה......

09nurit

New member
שלום שמי נורית ואני חדשה כאן

סקיטו הפנה אותי לפורום..ואשמח להכיר את הכותבים בו..

הי, אני חדש כאן.

שלום לכולם, קוראים לי שמוליק, ואני חדש בפורום, רוצה לשתף את כולם באהבתי והערצתי לזמרת מס' 1, סי האהובה והיקרה. כל השנים אהבתי לשמוע אותה שרה ומתראיינת בתוכניות אירוח למיניהן, היא בין היחידות בארץ שמצליחות לרגש אותי, לדעתי היא פרפורמרית ענקית, עם עוצמות ואיכויות שהופכות את ההאזנה לשיריה להנאה מירבית !!! היא ראויה לכל האהבה שהיא מקבלת מאיתנו. יישר כוח לכולם, המשיכו לשלוח תגובות, ויחד נהפוך את הפורום הזה להכי מדובר באתר ! חג שמח לכולם....אתם באים לאשדוד לאכול מופלטה ?

ט י נ ה

New member
שלום חמודה וברכוה הבאה כאן סי בעצמה

כלומר זו אני שעלי הפורום ודש חמה לסיקטו הוא חבר יקר שלנו. בלי כל קשר הפורום שלנו הוא פורום מקסים חם ותומך שלצערי לאחרונה סובל מגימגום מסוים שעשוי לגרום לו להיסגר ולכן תבוא עלייך הרכה הישארי איתנו והביאי חברים מבטיחים לפנק בשירים וסיפורים שלך סי

skito

New member
../images/Emo45.gif ברוך הבא - הגעת למקום הנכון

ויותר בזמן הנכון מאחל לך הנאה מרובה כפי שאני ועוד רבים
נ.ב אני מוזמן למסיבה ביוקנעם, חברה שיצאה לגמלאות-מעין שילוב של מסיבת שחרור ומימונה טוב היא הבטיחה רקדנית בטן המופלטות של בית שאן טעימות יותר חחחחחחחחח

תודה רבה ! עם הרקדנית בטן

אני לא יכול להתחרות, אבל לגבי המופלטה קשה לי להסכים איתך.... העיקר שיהיה שמח תמיד לכוווולם !!

ברוכים הנמצאים ! עושה רושם שזה....

הפורום של כל האנשים הנחמדים ושממש כיף להיות פה...אני מרגיש הרבה חום שיוצא מהפורום הזה...רק הגעתי וכבר מרגיש בבית.

samc

New member
פסח כמעט נגמר-ד"ש ל-טינה

שלום לכם! אני באמת מחבב את השיר של ידידתך אנקרי על ה-מיליונים. לי היה הפוך על הפוך ב-פסח זה. אני אוהב מאד מצות אך לא היה לי בריא איתם. מצד שני בת"א היה קשה למצוא מסעדות פתוחות כשרות. אגב היום אני פוגש שוב ידידה חדשה- עולה חדשה! היה לי שני סדרים. הראשון עם יעל דיין, שאני מתומכיה- החתמתי אותה על ספר שלה. השני אצל קרובים ב-כוכב יאיר. ד"ש לרועי ותהנו מהחג actress תסלח לי אם זה קצת אישי...

09nurit

New member
שלום מיכל

נעים להכיר גם אני אוהבת תאטרון .. אמנם אני קצינת מבחן לנוער אבל בזמני הפנוי אני משחקת בתאטרון הקהילתי של עמק בית שאן..עכשיו אנחנו עושים הפקה של כנר על הגג..מחזמר מדהים..אני משחקת בתפקיד גולדה אשתו של טוביה...

actress

New member
../images/Emo118.gifיש על מה לדבר../images/Emo45.gif

את מוזמנת להכנס לפורום השני "אומנויות הבמה" בניהולי ולספר על כך... איזה יופי
כנר על הגג אם יהיו לך תמונות את מוזמנת בכיף לעלות ולשתף נעים מאוד

למעלה