חדשים / חדשות - ברוכים הבאים!

Faust Arp

New member
חדשה (רואים לפי הכינוי כבר) ../images/Emo13.gif

האמת אני קוראת פה כבר הרבה זמן, ועכשיו כשסוף סוף יצא 'אין ריינבואוז' נרשמתי ונכנסתי לפה. אז אם כבר הדיסק החדש אני רוצה להגיד שהוא פשוט מדהים, כל יום אני מתאהבת בשיר אחר, בנתיים הפייבוריטים שלי הם: רקונר (שבנתיים הכי עשה לי את זה), פאוסט ארפ, אול איי ניד ו15 סטפ. כל דיסק של רדיוהד ממש עושה לי אורגזמה לאוזניים. בייחוד קיד א, אמנזיאק, וHTTT. אז באמת להקה שאני מאוד מאוד מעריכה ומחוברת לסגנון שלה ברמות מטורפות! מקווה שתקבלו אותי פה כמו שצריך
נ.ב הוובקאסט היה מדהים!!!

Girl Of Sun

New member
חדשה../images/Emo140.gif שאלה אליכם-

קודם כל אני רוני בת 15 מהמרכז
התחלתי לשמוע את רדיוהד לאחר ש"אין ריינבואז" יצא, כל העיתונים כתבו על זה והזכירו את זה בכל הזדמנות ככה שהרגשתי חייבת לנסות לשמוע אותם
התחלתי עם "אוקיי קומפיוטר", ששמעתי שהרוב חושבים שהוא האלבום הטוב ביותר שלהם. שמעתי אותו במשך שבוע ולא כ"כ התלהבתי, היה לי נורא קשה להתרגל אליהם אבל בכל- זאת מצאתי עניין במוזיקה, אולי דווקא בגלל שנשמעה לי כל- כך שונה מהמוזיקה שאני אוהבת. רק אחרי שקראתי את המילים של השירים (כי בכל- זאת לא הבנתי הרבה מהמבטא של טום:p) ושמעתי את "ד'ה בנדס" הרגשתי שכבר היחס שלי אל המוזיקה אחר לגמרי. אולי זאת רק אני אבל גם לכם היה קשה להתרגל לשמוע את רדיוהד כששמעתם אותם בפעם הראשונה?

ענברי9

New member
הלאו. im new

טוב אז, אףפעם פורומים לא קרצו לי כלכך אבל החלטתי לנסות את העניין(+ אללה פורום רדיוהד (או משהו בסגנון.............)

lifahead

New member
האמת שלא.. שמעתי אותם מגיל ממש צעיר יחסית

וממש אהבתי מהתחלה..

כן

לקחו לי כמה שמיעות עד שהתחברתי גם לאוקיי כומפיוטר, גם לקיד א, גם להייל טו דה ט'ייף... כדאי לשמוע עוד כמה פעמים ולגלות עוד

o pie

New member
כן.

האמת שאני התחלתי כשהורדתי כמה שירים שלהם... Karma Police, No Surprises, Creep, Paranoid Android שהצטרפו לי לפלייליסט. בהתחלה לא אהבתי אותם, רק אחרי די הרבה זמן, אבל התייחסתי אליהם בסה"כ כעל כמה שירים נחמדים ולא משהו מיוחד... רק אחרי שהייתה לי את הדיסקוגרפיה שלהם ממש אהבתי את הלהקה, וכשיצא אין ריינבווס אז בכלל, הם הפכו ללהקה המועדפת שלי.

Alice108

New member
אני שומעת אותם מאז שהייתי ממש קטנה

אז אני די רגילה למוזיקה שלהם ועדיין אוהבת!!
לקיד א קצת קשה להתחבר בפעם הראשונה אבל אי אפשר להגיד שגם לא אהבתי בפעם הראשונה. הם נשמעו גם קצת שונים, מה שקורה גם באלבומים אחרים שלהם. ברוכה הבאה!!

Gigantic Boots

New member
זה רק אצל רדיוהד ככה.

לא היה שיר אחד של רדיוהד שאהבתי או הבנתי על הפעם הראשונה. כולל street spirit שלא אהבתי בכלל בפעמים הראשונות. מה שמדהים שאחרי כמה שמיעות אתה קולט ואז זה מדהים. אם עכשיו את מגלה את רדיוהד, זה עומד להיות החודש הכי טוב של החיים שלך. תהני.

golanaor

New member
גם לי בהחלט היה קשה להתחיל עם אוקיי קומפיוטר

משם עברתי ישר לדה בנדס, והתאהבתי בו ואני עדיין מאוהב בו. הוא הקסים אותי מיד, ושמעתי אותו במשך שבועות עד שניסיתי לשמוע שוב את אוקיי קומפיוטר. ואחרי כמה חודשים התאהבתי באוקיי קומפיוטר, לא הבנתי איך לא התאהבתי בו לפניי-כן, אבל התאהבתי בו ואני לא מספיק לשמוע אותו בחיים.. משם הדרך למוזיקה שלהם קלה, כל אלבום שלהם היה בעיניי שונה ומדהים ואני נהנה מכל שיר ושיר שלהם. זו היחודיות שלהם . ג א ו נ י ם.

kittycatbone

New member
אני רוצה להיות חדשה!!../images/Emo10.gif

שלום..!!! אני יסמין ^^ סתם, אבל מה אני אומרת שלום לפורום, אני טסה שוב עוד יומיים בלאדי הל

למעלה