חדשים/חדשות!

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifחדשה.../images/Emo24.gif

שלום לכם. אני ירדן, בת 13 וחצי ממושב ליד כפר-סבא. כפרעל מיילי..
אני כ"כ שמחה שמצאתי את הפורום הזה, כ"כ הגיע לה אחד כזה.
אשמח לקבל פרטים ומידע עליה... אז...אני מקווה להשתלב כאן, אתם נראים ממש חמודים כולכם.

netashoh

New member
היי, אני חדשה פה =]

ממ, אני חדשה פה ו.. מקווה להשתלבב P; ממ, מישו יודע מתי תתחיל העונה השניה של האנה מונטנהה?

popkin2665

New member
חדשה../images/Emo9.gif

היי, אני רוני. מהדרום, ראיתי את הפורום שלכם והתעורר בי חשק להצטרף (עזבו, בדיחה אישית). אהה.... מקווה להשתלב.

גלוריה 1

New member
../images/Emo127.gifאני חדשה מאוד פה

דרך אגב אני מתה על מיילי סיירוס ואמילי אבל גם על האחים ספראוס אני מתה http://www.tipo.co.il/zone/page.asp?zone=75300020226476&pid=6967197 עכשיו יהיה משהו יפה חכו אבל בינתיים אספר לכם על האתר של קיטה סיפרתי ועכשיו יהיה משהו יפה: טוב תרדו למטה נשבעת לכם בכל היקר לי שיהיה משהו קול עוד מה זה הקצת הזה? ככה אתם זזים? מיילי תגיעה למטה יותר מהר אפילו שהיא לא בארץ הזאת zzzzzz..........zzzzzzzzzzzz.............zzzzzzzzzz עקפתי אתכם איטיים צב הולך יותר מהר אני הלכתי להתחלה ולסוף ולהתחלה ולסוף עד שאתם הגעתם לפה ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.................................... כבר בוקר? מה כבר 15:00 ? תראו כמה זמן אתם הולכים!!!!!!!!!!! ?! ההפתעה:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: "אוהבים את האנה מונטנה? אוהבים את החיים היפים של זאק וקודי? אוהבים את כל כך רייבן? אז צפו בסדרה(שתהיה בעתיד בישראל) החיים המתוקים של האנה מונטנה! ואם אתם לא יכולים להתאפק אז צפו בפרק מהסדרה-החיים היפים של זאק וקודי- בתאריך 23.8.2007

x Marina x

New member
חדשה ../images/Emo3.gif

שלום! קוראים לי מרינה בת 11 מבת ים . ברכים ליצרית קשר
אייסקיו :340158897. מסן:[email protected]
נקווה להשתלבש בקומנה
ואני מודה בהתחלה לא אהבתי את מיילי אבל אחרי ששמעתי וראיתי סרטונים בהופעות שלה יתאהבתי
.

MasTic77

New member
היי אני חדשה!!! ../images/Emo9.gif

היי מה נשמע אנשים? אני דניאלה מחיפה בת 16 ... בהתחלה לא הכרתי את מיילי ואז התחלתי לשמוע את השירים שלה ונדלקתי! יש לה שירים מהממים! לצערי אין לי כבלים ואני לא יכולה לראות את הסדרה למרות שאני מאוד רוצה...
ביי ומקווה להשתלב מהר

חדשה..:)

שרון הוד השרון עוד חודשיים 14 חולהה על מיילי..:) היא פשוטט ילדה יפה..:) וסחתיין על דיסני שהמציאוו את הסידרה הכי יפה בתולדות האנושות...(לא הגזמתי..P:)

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifברוכה הבאה.../images/Emo24.gif

גם אני חדשה כאן, ומרושם ראשוני, כולם ממש חמודים פה.
אני ירדן, בת 13 וחצי ממושב ליד כפר סבא. השתלבות מהירה ומהנה.

x Marina x

New member
תיקון כל ההודעה../images/Emo26.gif

אהלן! אני חדשה ,קוראים לי מרינה בת 11 מבת ים , אני מודה בהתחלה לא אהבתי את מיילי אבל אחרי שראיתי סרטונים של ההופעות בהם היא שרה היא פשוט הדהימה אותי
. נקווה להשתלב
ומי שרוצה
אייסקיו :340158897. מסן:[email protected]

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifברורה הבאה.../images/Emo24.gif

וואו, זה הפורום עם מספר המצטרפים הגבוה ביותר שראיתי בזמן כ"כ קצר.
אני ירדן, בת 13 וחצי, ממושב ליד כפר סבא. השתלבות מהירה. גם אני חדשה פה. :)

למעלה