חדשים כאן

פרלמנים

New member
חדשים כאן

צהריים טובים. אנחנו חדשים בפורום. למה לא מציינים את ביה"ח שניידר ברשימת המרפאות? מטפלים באהבה גדולה בקלאב פוט (דר` וייגל, פרופ' כץ, דר` בר און...)... אנחנו נהנים מכל רגע, והתוצאות מעולות! כמו כן, מי יכול להסביר לנו, עד איזה גיל נועלים את הדניס בראון במשך 23 שעות? יום מקסים.

טאניוש

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

אני לא בטוחה שהרשימה מעודכנת. טוב לשמוע שאתם מרוצים מהטיפול
. גיל נעלית הנעליים 23 שעות תלוי בגישת הרופא. לפי השיטה המקורית 3 חודשים, אחר כך מורידים ל-18, אחר כך ל-16. אנחנו מטופלים בהדסה עין כרם אצל פרופ' פורת, הגישה שלו- נעליים 23 שעות ביממה עד שהילד מתחיל לעמוד. תשאלו את הרופא שלכם. בהצלחה בניתוח!

ברוך הבא,,, הגיע הזמן לעדכן...

אשמח אם תשלח לי את הפרטים הרלוונטים : שם מרפאה, ימי קבלה רופא מטפל וטלפון ואשמח לעדכן... ספרו קצת על הילדון/נת שלכם?, לא יודעת לגבי שעות הדניס בראון תכף יבואו המומחים... ברוך הבא שוב אורית

פרלמנים

New member
סיפור מעניין וחשוב-ובסופו המלצות!

כשגילינו את הק"פ באולטרסאונד הפנה אותנו רופא הנשים לייעוץ גנטי בביה"ח מאיר, באזור מגורינו. לאחר ייעוץ מאוד פסימי ("אני הייתי מפסיק את ההריון") של דר' שרוני (לא ממליצים לאף אחד ייעוץ קשה כל כך), ביקשנו חוות דעת נוספת ופנינו לייעוץ הגנטי של שניידר, כל זה בשבוע 24 בערך. הייעוץ הגנטי של פרופ' שוחט בשניידר היה מקסים ואופטימי ובסופו פגשה אותנו ועדת מומחים מכל התחומים הרלבנטיים (עו"ס, אורתופד, גניקולוג...) והמליצו להמשיך את ההריון נוכח האולטרסאונד המעודד, למרות הק"פ הקשה.חיכינו בקוצר רוח ובחשש גדול עד שדניאל המהמם נולד באוגוסט. אכן יש לו קלאב פוט דו צדדי אבל היום, אחרי הגבס החמישי, אנחנו מאוד מעודדים ומחר הולכים לניתוח... את הטיפול המקסים אנחנו מקבלים במרפאות החוץ של ביה"ח שניידר. יש שם כמה אורטופדים, אנחנו מרוצים מאוד מדר' דניאל ויגל. השיטה היא פונסטי מהתחלה ועד הסוף-לפי הספר.טלפון - 03-9253759

hanash

New member
המומה לשמוע שב'מאיר' עדיין פסימים

אהלן, אנחנו פגשנו בשרוני לפני שנתיים (הילד שלנו בן שנה וחצי עכשיו) וקיוויתי שהסיפור שלנו עם ה'סוף הטוב' שלו ירכך במאיר ובמיוחד אצל שרוני את האווירה והגישה לילדי קלאב פוט. צר לי לשמוע שזה לא כך. לגבי הנעליים - אנחנו מטופלים אצל דר' בור בעפולה ודבקים בפרוטוקול המקורי של פונסטי קרי 23 שעות ביום עד גיל חצי שנה. אגב - גם אנחנו מאיזור השרון. מהיכן אתם? ענו במסר פרטי אם אתם רוצים להפגש ולראות/ ולהפגיש את הילדים או אם יש כל שאלה אחרת

ברוכים הבאים ומזל טוב

אנחנו היינו עם דניס בראון "סביב השעון" עד גיל שנה. נטע אפילו עמד איתם. בגיל שנה הרופא הוריד לו את הדניס בראון ומאז הוא נועל אותם רק בלילות. ולשאלה שלא שאלתם עדיין - לא היתה לו שום בעיה התפתחותית. הוא זחל, ישב,התהפך עמד חייך וצחק והיה מאושר למרות המכשיר.

למעלה