חדשים לבקרים אני תוהה

חדשים לבקרים אני תוהה

האם רבני דורנו שמו להם למטרה לעקור מתוכנו כל בדל אמונת חכמים?....

ככה בלי הסבר?

דווקא מהניסיון המועט שלי, הקלישאה "אמונת חכמים" היא בין השאר אחד הגורמים העיקריים לבורות בתורה של אלו שכן לומדים אותה. אם תסבירי על מה את מדברת, אולי גם אני אסביר...

אני לא יודע על מה את מדברת -

אני לא כל כך מתמצא בחדשות, וכמובן שאיני יודע על אילו מהרבנים את מדברת: אשכנזיים? ספרדיים? חרדים? חסידים? דתיים לאומיים? רפורמים?

מיקי*

New member
אני לא יודע אם את מתכוונת לנושא של מקימי

אבל יש לעומתם גם רבנים אחרים שלעתים מפתיים אותך לטובה ואתה גאה שאתה מכיר אותם.

מיקי*

New member
אז על מה את מדברת?!

למה הרמיזות הללו ולא לדבר ישר ולעניין...

גם הקטע עם מקימי תמוה

אבל שלל הפנינים שהופקו בעקבות הסערה-על-לא-כלום של "ההחשכה" במעייני הישועה הוא לגמרי מביש... וזה רק עוד חוליה בשרשרת הפאדיחות של רבנינו....

מיקי*

New member
אני מבין אבל למה של רבנינו?

הרי הסערה נעשתה מצד אלו שכעסו על ההחשכה, הרב שמואל אליהו רק הסביר למה זה לא צריך להטריד אף אחד. לא ראיתי שיש רבנים שטענו שזה לא בסדר מה שמעייני הישועה עשו.

אני ממש לא מבין... ../images/Emo10.gif

איזו החשכה? למה צרותיהם של מעייני הישועה מעניינות מישהו? (ומה זה בדיוק חוץ מעלון שבת?)

בשורות! זה מ-מ-ש מעורר רחמים

לראות את מאמציך הנואשים להזהר בגחלתם של צדיקים
ותאמיני לי שגמני לא קלטתי מה את רוצה "חדשים לבקרים" מהוד קדושת הרבנים האלמוניים?! חחחח... זה השרשור הכי הזוי שהיה נראה לי מאז פתיחת הפורום הזה... מלא רמזים ורמזי- רמזים ללא בדל של מידע עובדתי....

נזהרת בצדק, לדעתי!

אבל הכי טוב לא להעלות דברי ביקורת על של רבנים, אפילו בלי נקיטת שמות מפורשים. זאת דעתי בכל אופן.

מה קרה? כבר אין לך על מי ועל מה להתפוצץ??

אני מפוצצת על כ"כ הרבה דברים שנוגעים לחיים האישיים שלי או לבטחון האישי של כל אזרח במדינה הזאת, שאין לי זמן להתפוצץ על רבנים שלא פגעו בי בשום צורה, באופן אישי!

candy77091

New member
אכן כן.אם תחיל להתפוצץ מכל דבר

נהייה פצצה מתקתקת :) אין טעם להשקיע כוח ואנרגיה בדברים שאינם בשליטתך.

למעלה