חדשים

שירלי113

New member
היי אני חדשה פה../images/Emo8.gif

היי קוראים לי שירלי ואני בת 14 וחצי ואני מתה על אשלי וממש שמחה שיש עליה פורום ואני מקווה להיות פעילה בו!!! אם אתם רוצים יש לי אתר על אשלי ,אז כנסו מי שרוצה! www.ashlee1.tipo.co.il

חדשההההה../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

קודם כול מזל טוב על הפורום המושלם
אני מאוד אוהבת את אשלי אומנם לא מעריצה אבל ממש אוהבת אותה במיוחד את השיר lala אני חורשת אליו קניתי את הדיסק שלה Autobiography אם אני לא טועה שככה כותבים את זה וזהו.. מקווה להישתלב

../images/Emo41.gifקומונת מפורסמים מכל העולם../images/Emo41.gif

תמיד רציתם לדבר על כל המפוסמים שבעולם ולא יצא לכם
רוצים לכתוב על כל הכוכבים הכי שווים בהוליווד (וכמובן בישראל
) כנסו לקומונת "מפורסמים מכל העולם" תתחילו לפתוח שרשור של המפוסמם שאתם אוהבים ולשרשר תמונות ומידע
לקומונה: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=14190 תהנו
מנהלות הקומונה "מפורסמים מכל העולם"-ירדון ונופר

Damaged1

New member
היי אני חדשה :)

קוראים לי זואי ואני בת 15 מאיזור חיפה ואני מאוד אוהבת את אשלי

Not Like You 2

New member
היי, חדשה כאן

מה נשמע? אצלי הכל טוב. אני מעריצה של אשלי סימפסון, אני מאוד אוהבת את השירים שלה.
קוראים לי שרונ'וש, בת 14, מירושלים

YARDENIS11

New member
../images/Emo13.gifהיי אני חדשה :)

היי אני ירדן, בת 14.5 אוהבת את אשלי.. ואגב שמחה מאוד שפתחו פורום סוף סוף כל כך חיכיתי לזה..

MeItOsH

New member
חדשה..../images/Emo9.gif../images/Emo118.gif

שלום כולם! אני מיתר..בת 13 מנצרת עילית..

SheIIy

New member
שלום ../images/Emo13.gif

לא מעריצה, אבל שומעת את המוזיקה ודי נהנית ממנה... מכורה כרגע ל-Boyfriend ומנסה לעכל את שאר השירים החדשים... יש לי את שני הדיסקים (צרובים.. אין כסף
), ואני חושבת שאשלי היא אחלה
הוספתי לכם כמה תמונות די טובות של אשלי שהיו לי על המחשב (מיספרתי אותן), תהנו.. ויש לי עוד כמה תמונות ספורות.. אני אוסיף בהזמדנות. לא יודעת אם אהיה חברה קבועה כאן, נראה איך העניינים יזרמו, אבל היה חשוב לי להראות נוכחות

MeItOsH

New member
ברוכית!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo118.gif

אני מיתר..ואני גם חדשה..

למעלה