חדשהה.. שלוםםם אני חדשה פה בפורום חח מה המצב? עולה ליב'. לצעריי זהו החופש הגדול האחרוןןן =[[
R ROTEM1113 New member 22/8/07 #1 חדשהה.. שלוםםם אני חדשה פה בפורום חח מה המצב? עולה ליב'. לצעריי זהו החופש הגדול האחרוןןן =[[
L liorhikri1991 New member 23/8/07 #14 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif נעים להכיר ואל תדאגי את תשתלבי(אני מבטיח לעזור לך ),אם אפשר לדעת איפה מהצפון? אני ליאור היקרי,בן 16.7,עולה לי"א מפ"ת שמתם לב כמה חדשים יש!!!מגניב
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif נעים להכיר ואל תדאגי את תשתלבי(אני מבטיח לעזור לך ),אם אפשר לדעת איפה מהצפון? אני ליאור היקרי,בן 16.7,עולה לי"א מפ"ת שמתם לב כמה חדשים יש!!!מגניב
ד דודידואית New member 23/8/07 #17 ברוכה הבאה../images/Emo39.gif הדר,מהמרכז/גוש דן/החור הזה שמזהם אוויר../ווטבר,16.7,עולה לי"א... תהני פה .
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif הדר,מהמרכז/גוש דן/החור הזה שמזהם אוויר../ווטבר,16.7,עולה לי"א... תהני פה .
L liorhikri1991 New member 22/8/07 #5 ברןכה הבאה רותם../images/Emo24.gif אני ליאור בן 16.7,עולה לי"א וגר בפ"ת
ל לiלי חתiלי New member 22/8/07 #8 תנצלי כל מאית שניה בחופש.. אל תתבטלי..!! אני אומרת מנסיון.. (אני חיילת כבר חודש.. סיימתי יב' השנה..) אהה כן.. וברוכה הבאה..
תנצלי כל מאית שניה בחופש.. אל תתבטלי..!! אני אומרת מנסיון.. (אני חיילת כבר חודש.. סיימתי יב' השנה..) אהה כן.. וברוכה הבאה..