חדשים

הולצ

New member
חדשה פה D:

כיתה ט', בקרוב 15 אזור פתח תקווה.. אוהבת היהודים מכיתה ו' [?!!?] שמעתי - והתמכרתי :) ת'אמת אני לא כ"כ מנוסה בפורומים וזה.. מישהו יכול להסביר לי קצת מה קורה פה בעצם? שבוע טוב :>

Drowned World

New member
היי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני אבישי תעשי חיים כולנו אוהבים יהודים
מה שקורה פה זה מה שאת רואה, חוויות אישיות, תמונות, עידכונים לגבי הופעות וכאלה בגדול מקום מפגש למעריצי הלהקה

Dark Tear

New member
היי../images/Emo70.gif

אנחנו נופר ואסף [נופר - אוחנפיצה] 17, מאריאל. אז.. תהני פה, והנה כמה טיפים שיסבירו לך מה קורה פה
[לחצי כאן]

הולצ

New member
[?]

אחלה, הבנתי איפה לנצלש ואיפה לא.. אבל.. מה זה לנצלש!?!? והבנתי שיש גם משהו שקשור לצבהים.. כמו נגיד בהמה אדומה או משהו.. מישהו יכול להסביר לי על זה? וסליחה על הטיפשות:) צריך להתחיל מאיפהשהו P:

little WhiSper

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סליחה. אמממ מה שקשור לצבעים זה שהכחולים הם מנהלי הפורום, ואדומים [לאא בהמה אדומה] הם אממ.. כאלה שתורמים לפורום מכלמיני בחינות לאדעת להסביר. בהמה אדומה זה פשוט כינוי של מישהי. (ששמה בישראל- ענבר
).

little WhiSper

New member
אממ

נצל"ש= ניצול שרשור. 'לנצל' שרשורים קיימים להודעות אחרות מהנושא הראשי. אני לא יודעת להסביר את זה כל כך טוב אבל רק שתדעי שיש נושאים שלא מנצל"שים אליהם (למשל פינות, ימי הולדת, הודעות נעוצות, ועוד כלמיני.)

ניצול שרשור: [../images/Emo207.gif]

שינוי נושא של שרשור "מת" שכבר לא מגיבים אליו. למשל - מישהו פותח שרשור ושואל בו שאלה, עונים לו, ובזה נגמר השרשור. אז בשביל לא לפתוח שרשור חדש לשאלת עוד שאלה כזו או משהו אחר בסגנון, פשוט מנצלים את השרשור. מובן?

SNUFKI

New member
|פטריה|חדשה ישנה:)

היי, אני לי, בת 18 מראשון לציון כבר כמה שנים בפורום, פה ושם כתבתי הודעה ניסיתי גם להצטרף ואחר כף הפסקתי לכתוב חסל חפירות מצטרפת באמת הפעם חחח שבוע טוב לכולם=]

למעלה